pure29 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Το "Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2 English Version 300M" με το κουπόνι "BLACKFAFF78" στα 4.26€https://www.gearbest.com/network-cards/pp_607560.html 11
savageGR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 To εχω εδω και καιρο, πολύ καλό για το μεγεθός του και δουλευει αψογα.Για οποιον βιάζεται να το πάρει υπάρχει στο Golden Hall με 7 ευρω αν θυμάμαι καλα
pouf7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 για να δουλέψει ο κωδικός πρεπει να εισαι συνδεδεμένος, αλλιως αυξάνει την τιμή. τσιμπισα ενα! ευχαριστω
crashnburn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 thanks kyanokranos ,πηρα κ εγω ενα που ηθελα 1
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 παιδια το repeater που το συνδεουμαι ακριβως?σρυ ειμαι ασχετος.επειδη βλεπω οτι εχει usb.
Billator Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 παιδια το repeater που το συνδεουμαι ακριβως?σρυ ειμαι ασχετος.επειδη βλεπω οτι εχει usb.Pc,laptop, powerbank, φορτιστή, στο κινητό σου με otg, στην τηλεόραση κλπ Όπου υπάρχει usb κ μας βολεύει η θέση 1
Andy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 ααα δηλαδη εγω πχ που εχω δυο οροφους και ειναι στον πανω το ρουτερ και θελω να πιανει κατω καλυτερα να το βαλω καπου στν μεση πχ και οχι στο λαπτοπ που θα ειναι κατω?
crashnburn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 θα το βαλεις καπου ωστε να ειναι στα ορια του router σου αλλα ταυτοχρονα να εχει καλο σημα πχ 2 μπαρες χρησιμοποιησε καποια εφαρμογη στο κινητο σου οπως το wifi analyzer 1
filarhos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πήρα και εγώ ένα!!! Έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο μικρό... Δηλαδή μπορώ σε μια πρίζα να βάλω ένα μετασχηματιστή usb 1amp και να συνδέσω επάνω και να δίνει δίνει wifi στο υπόλοιπο σπίτι; Και πως του λέω ποιό δίκτυο να ενισχύει;;; Ευχαριστώ και πάλι.
leon00 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ααα δηλαδη εγω πχ που εχω δυο οροφους και ειναι στον πανω το ρουτερ και θελω να πιανει κατω καλυτερα να το βαλω καπου στν μεση πχ και οχι στο λαπτοπ που θα ειναι κατω? Ευχαριστώ πήρα και εγώ ένα!!! Έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο μικρό... Δηλαδή μπορώ σε μια πρίζα να βάλω ένα μετασχηματιστή usb 1amp και να συνδέσω επάνω και να δίνει δίνει wifi στο υπόλοιπο σπίτι; Και πως του λέω ποιό δίκτυο να ενισχύει;;; Ευχαριστώ και πάλι. υπαρχει εφαρμογη που μπαινεις απο το κινητο βρισκεις το wifi του ρουτερ σου σου δινει οδηγιες να μπεις στο xiaomi και να βαλεις τον password του δικτυου σου το ενεργοπιει και ετοιμος το ονομα μτα θα ειναι το ονομα του ρουτερ με _plus στο τελος υπαρχει και η δυνατοτητα να το ονομασεις ιδια με το ρουτερ σου https://itunes.apple.com/us/app/mi-home-xiaomi-smarthome/id957323480?mt=8 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.smarthome&hl=en αυτα, αν και δεν εχω μεινει ευχαριστημενος συχνα κοληματα και χαμηλες ταχυτητες σε σχεση με το ρουτερ μου Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από leon00
thodoris_9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ ΤS, οπωσδήποτε θα μου χρειαστεί κάποια στιγμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις