Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2 (English Version) {4.26€}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To εχω εδω και καιρο, πολύ καλό για το μεγεθός του και δουλευει αψογα.Για οποιον βιάζεται να το πάρει υπάρχει στο Golden Hall με 7 ευρω αν θυμάμαι καλα

Δημοσ.

για να δουλέψει ο κωδικός πρεπει να εισαι συνδεδεμένος, αλλιως αυξάνει την τιμή.

τσιμπισα ενα!

ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια το repeater που το συνδεουμαι ακριβως?σρυ ειμαι ασχετος.επειδη βλεπω οτι εχει usb.

Δημοσ.

παιδια το repeater που το συνδεουμαι ακριβως?σρυ ειμαι ασχετος.επειδη βλεπω οτι εχει usb.

Pc,laptop, powerbank, φορτιστή, στο κινητό σου με otg, στην τηλεόραση κλπ

Όπου υπάρχει usb κ μας βολεύει η θέση

• Like 1
Δημοσ.

ααα δηλαδη εγω πχ που εχω δυο οροφους και ειναι στον πανω το ρουτερ και θελω να πιανει κατω καλυτερα να το βαλω καπου στν μεση πχ και οχι στο λαπτοπ που θα ειναι κατω?

Δημοσ.

θα το βαλεις καπου ωστε να ειναι στα ορια του router σου αλλα ταυτοχρονα να εχει καλο σημα πχ 2 μπαρες

χρησιμοποιησε καποια εφαρμογη στο κινητο σου οπως το wifi analyzer

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πήρα και εγώ ένα!!!

Έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο μικρό...

Δηλαδή μπορώ σε μια πρίζα να βάλω ένα μετασχηματιστή usb 1amp και να συνδέσω επάνω και να δίνει δίνει wifi στο υπόλοιπο σπίτι;

Και πως του λέω ποιό δίκτυο να ενισχύει;;;

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ααα δηλαδη εγω πχ που εχω δυο οροφους και ειναι στον πανω το ρουτερ και θελω να πιανει κατω καλυτερα να το βαλω καπου στν μεση πχ και οχι στο λαπτοπ που θα ειναι κατω?

Ευχαριστώ πήρα και εγώ ένα!!!

Έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο μικρό...

Δηλαδή μπορώ σε μια πρίζα να βάλω ένα μετασχηματιστή usb 1amp και να συνδέσω επάνω και να δίνει δίνει wifi στο υπόλοιπο σπίτι;

Και πως του λέω ποιό δίκτυο να ενισχύει;;;

Ευχαριστώ και πάλι.

υπαρχει εφαρμογη που μπαινεις απο το κινητο βρισκεις το wifi του ρουτερ σου σου δινει οδηγιες να μπεις στο xiaomi και να βαλεις τον password του δικτυου σου  το ενεργοπιει και ετοιμος

το ονομα μτα θα ειναι το ονομα του ρουτερ με _plus στο τελος

υπαρχει και η δυνατοτητα να το ονομασεις ιδια με το ρουτερ σου

https://itunes.apple.com/us/app/mi-home-xiaomi-smarthome/id957323480?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.smarthome&hl=en

αυτα, αν και δεν εχω μεινει ευχαριστημενος συχνα κοληματα και χαμηλες ταχυτητες σε σχεση με το ρουτερ μου

Επεξ/σία από leon00
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...