Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά. Ψάχνω για κάποιο οικονομικό bluetooth speaker. Θέλω να είναι ασύρματο και να συνδέετε με Bluetooth με το κινητό γιατί το θέλω για το αυτοκίνητο κατά την οδήγηση. Θέλω αν γίνεται να απαντάει κατευθείαν στην κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού (και να την τερματίζει) που θα βρίσκεται πάνω στο speaker χωρίς να ψάχνω το κινητό μου εκείνη την ώρα για να πατήσω το κουμπι της απάντησης. Επίσης θέλω να έχει και καλό ήχο όσο γίνεται. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό; Μέχρι 30€. Δεν με νοιάζει αν θα παίρνει απλές μπαταρίες η αν θα θέλει φόρτιση στο ρεύμα.

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Καλησπέρα !!

Μέχρι 30ευρώ,εχω την εντύπωση πως η καλυτερη επιλογή ειναι το jbl go https://www.skroutz.gr

Εχει πολλες και καλες κριτικές,βεβαια δεν ξερω αν θα σε ενδιέφερε και κατι απο εξωτερικό (ισως καποιο xiaomi απο κινα).

Απο οτι βλεπω και σε βιντεάκια,το jbl go εχει και κουμπί για τις κλήσεις και απαντάει με ενα κλικ.Μπορεις να πας να το δεις απο κοντα σε καποιο public πχ. Και να ρωτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι μόνο για αγορά από Ελλάδα και θέλω κάτι που να υπάρχει σε κατάστημα να το δω από κοντά για εντυπώσεις. Σ ευχαριστώ! Θα το έχω στα υπόψιν

Δημοσ.

Σίγουρα θα το βρεις σε κάποιο κατάστημα για δοκιμή.

Παρακαλώ!!

Πήγα και το πήρα σήμερα. Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...