Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια μεθοδολογια-διαδικασια εκανες για να καταλήξεις σε οτι εγραψες;

Χρησιμοποιώ το Afterburner + RTSS που μου δείχνει πόση μνήμη RAM και VRAM είναι δεσμευμένη.

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το Afterburner + RTSS που μου δείχνει πόση μνήμη RAM και VRAM είναι δεσμευμένη.

Τα σοβαρα ατομα ειναι πολυ λιγα, να βλεπω να γραφεις  πιο συχνα!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έκανα το λάθος και πήρα μία 960 2GB πριν από 2 χρόνια. Σχεδόν αμέσως τα περισσότερα καινούρια παιχνίδια τερμάτιζαν την μνήμη και έπρεπε να μειώνω αναλύσεις και details. Παρόλο που το PC με την κάρτα αυτή ήταν ισχυρότερο από ένα PS4 δεν μπορούσα πχ να παίξω Resident Evil 7 με παρόμοια ποιότητα γιατί το παιχνίδι ξεπερνούσε τα 2GB VRAM με αποτέλεσμα να τρώω mini freezes κάθε φορά που ήθελε να κάνει swap με την Main RAM. Επρεπε να παίξω το παιχνίδι σε ανάλυση 900p για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα στα Medium/high settings, δηλαδή στην ίδια ποιότητα με το PS4, απλά σε χαμηλότερη ανάλυση.

Εγώ είχα 2 gtx 960 , μία με 2gb και μία με 4gb .

Και με τις δύο έπαιζα σε fhd , αλλά επειδή ο πυρήνας ήταν αναιμικός , έβαζα medium settings και χαμηλό aa για να έχω 60fps (σχεδόν).

Με την 4άρα, έφτανε η μνήμη να βάλω high settings π.χ. στο fallout 4 , αλλά τα fps πήγαιναν στα 50 με drops στα 35-40.

Οπότε τα 4gb ήταν πεταμένα λεφτά στην 960 , γιαυτό τη μία που αντικατέστησα με 1060 την πήρα 3gb. 

Με τα 3gb παίζω σε mid/high ανάμικτα settings και Χ4. 

Για 300 ευρώ , θεωρώ κακή αγορά τη 1060 6gb. Ανεβαίνεις άλλα 100 και πας στη φθηνότερη 1070.

Δημοσ.

Εγώ είχα 2 gtx 960 , μία με 2gb και μία με 4gb .

Και με τις δύο έπαιζα σε fhd , αλλά επειδή ο πυρήνας ήταν αναιμικός , έβαζα medium settings και χαμηλό aa για να έχω 60fps (σχεδόν).

Με την 4άρα, έφτανε η μνήμη να βάλω high settings π.χ. στο fallout 4 , αλλά τα fps πήγαιναν στα 50 με drops στα 35-40.

Οπότε τα 4gb ήταν πεταμένα λεφτά στην 960 , γιαυτό τη μία που αντικατέστησα με 1060 την πήρα 3gb. 

Με τα 3gb παίζω σε mid/high ανάμικτα settings και Χ4. 

Για 300 ευρώ , θεωρώ κακή αγορά τη 1060 6gb. Ανεβαίνεις άλλα 100 και πας στη φθηνότερη 1070.

Δεν ξέρω αν τα 4GB να ήταν όντως πολλά για την 960 αλλά τουλάχιστον στο Resident Evil 7 χρειάζονταν γιατί ενώ η κάρτα άνετα το σηκώνει το παιχνίδι σε ποιότητα γραφικών παρόμοια με το PS4, παρόλα αυτά κόλλαγε γιατί τελείωνε η μνήμη και έκανε swap με την main ram. Αυτό ήταν το μόνο bottleneck δηλαδή.

Εμένα το budget μου ποτέ δεν είναι πάνω από 200-250 ευρώ για κάρτα γραφικών οπότε η 1070 είναι μακρινό όνειρο. ομως έδωσα την 960 για 100 ευρώ, έδωσα άλλα 200 (με λίγο ζόρι) και πήρα την 6άρα 1060. Λογικά τώρα ίσως μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο για να πάρω την 1070 αλλά δεν μπορώ να δίνω έξτρα 200άρια κάθε 6 μήνες για κάρτα. Προτιμώ να περιμένω για την μελλοντική 1160 μιας και τώρα είμαι καλυμμένος.

Δημοσ.

2060 θες να πεις. και συμφωνω μαζι σου σε ολα σχεδον. που να πας σε 2 χρονια με 3 gb vram? τιποτα δεν θα παιζει εκτος αν βαλεις ξερω γω τα txtrs σε low χ4 και κατεβασεις κι αλλες ρυθμισεις στο medium η low.περιμενε και θα δεις στις αγγελιες ποσες 1060 3g θα πουλανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...