Swimmer21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πώς μπορώ να είμαι εξασφαλισμένος ότι θα γίνει η μεταβίβαση και ότι δεν θα χάσω τα λεφτά μου, αν δώσω προκαταβολή για να "κλεισω" το αμάξι μέχρι να γίνει η διαδικασία μετά τις γιορτές;
ParhsG Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/29/2017 στις 9:46 ΜΜ, Swimmer21 είπε Πώς μπορώ να είμαι εξασφαλισμένος ότι θα γίνει η μεταβίβαση και ότι δεν θα χάσω τα λεφτά μου, αν δώσω προκαταβολή για να "κλεισω" το αμάξι μέχρι να γίνει η διαδικασία μετά τις γιορτές; Δεν υπαρχει τροπος.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Φίλε μου όσο αφορά έξοδα και τα συναφή σε διαφωτισαν τα προηγούμενα παιδιά. Όσο αφορά όμως για το τι σε διασφαλίζει για το αν είναι καλό ή όχι η απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε καν ο μηχανικός.ακόμα και αυτός βλέπει όσα μπορεί να δει τίποτα παραπάνω.είναι σχεδόν τύχη που θα πέσεις. Και σε αυτά τ λεφτά μην περιμένεις αξιόλογα πράγματα γιατί θα πρόκειται για κάτι παλιό και σίγουρα κουρασμένο. Καλή τύχη στην αφορά σου και προσεκτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα