Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να σας κάνω μία ερώτηση.. Έβαλα μία ταινία με στικάκι να δω και τους υπότιτλους τους βγάζει αγγλικά μόνο . . Ότι και να έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δεν έχει φέρει αποτέλεσμα (ρυθμίσεις μέσα από την Samsung ότι είναι ελληνικοί οι υπότιτλοι και αλλαγή κωδικοποίηση στο srt) . . . Ξέρετε κάτι . .;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε να ανοιξεις στον υπολογιστη το srt αρχειο με τους υποτιτλους και να τους κανεις save με UTF-8 Encoding

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Madlef86 είπε

Παιδιά να σας κάνω μία ερώτηση.. Έβαλα μία ταινία με στικάκι να δω και τους υπότιτλους τους βγάζει αγγλικά μόνο . . Ότι και να έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δεν έχει φέρει αποτέλεσμα (ρυθμίσεις μέσα από την Samsung ότι είναι ελληνικοί οι υπότιτλοι και αλλαγή κωδικοποίηση στο srt) . . . Ξέρετε κάτι . .;

Ευχαριστώ.

κατεβασε notepad++ , encoding, convert to utf-8. και να ειναι το ιδιο ονομα το αρχειο της ταινια με το αρχειο srt.

πχ starwars.mkv και starwars.srt

ειδαλως οταν παιζει πηγαινε στις ρυθμισεις  μεσα απο την ταινια και ενεργοποιησε τους υποτιτλους.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την ομάδα.

Τα δοκίμασα όλα αυτά αλλά και πάλι δεν έπαιζαν. Τελικά κατέβασα ένα πρόγραμμα που επεξεργάζεται υπότιτλους και όταν πας να κάνεις save σε ρωτάει τι γλώσσα είναι, βάζεις ελληνικά και όλα κομπλέ!

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Madlef86 είπε

Παιδιά sos!!

Μόλις ειδα αυτό στην τηλεόραση!! Λογικά είναι καμμένα pixel??

B1227DB3-84A1-40B9-BF9C-F034082DE3BA.jpeg

Απ’ ότι φαίνεται ναι. Αν είναι καινούργια την πας κατάστημα και την στέλνουνε στην εταιρεία και λογικά η θα σου αλλάξουνε πάνελ ή θα σου δώσουν καινούργια.

Απορώ πραγματικά τι τηλεόραςεις βγάζουνε

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.

Είναι 3 μηνών αγορασμένη από το Plaisio. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ πως γίνεται παραπάνω από τις μισές τηλεοράσεις που πουλάνε ανεξάρτητα από την μάρκα να έχουν προβλήματα . . .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως ειναι καμια σκουληκαντερα; :P 

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Madlef86 είπε

Παιδιά sos!!

Μόλις ειδα αυτό στην τηλεόραση!! Λογικά είναι καμμένα pixel??

B1227DB3-84A1-40B9-BF9C-F034082DE3BA.jpeg

Παρε τηλ samsung κ ερχονται κ τη περνουν εκεινοι η ζητα αλλαγη πανελ επι τοπου εφοσον γινεται. 

Δημοσ.

καλα ετσι οπως εχει γινει στις προσφορες μηπως βγαινουν και τηλεορασεις που εχουν επιστραφει με προβληματα ????....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostasbm είπε

καλα ετσι οπως εχει γινει στις προσφορες μηπως βγαινουν και τηλεορασεις που εχουν επιστραφει με προβληματα ????....

Επιστροφες λογω light bleed σιγουρα ανακυκλωνονται.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μόλις μίλησα με την samsung και μου είπαν να πάω να κάνω μία διάγνωση από το μενού και μετά να βγάλω φώτο να τους στείλω με mail και μετά θα επικοινωνήσουν μετά μαζί μου. Μου είπαν ότι άμα είναι καμμένα pixel πάντως το αναλαμβάνουν κανονικά και γίνεται ή αλλαγή panel ή καινούργια τηλεόραση.

Τώρα θα έχω νέα από εβδομάδα.

Δημοσ.

Εμενα ηρθε τεχνικος στο σπιτι εκανε καποια διαγνωστικα τεστ και καταληξαμε

κ οι 2 οτι ειναι πολυ μικρο το light bleed για να ασχοληθω προς το παρον.

Αν γινει χειροτερο παω για αλλαγη πανελ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα δεν έχει σχεδόν καθόλου light bleed . Σε σημείο που δεν το πιστεύω! Απλά μου έβγαλε αυτή την γραμμή . . .

Απλά αυτό σκέφτομαι μην αλλάξω Panel ή τηλεόραση και μετά έχω έντονο light bleed  . .!

Επεξ/σία από Madlef86

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...