Madlef86 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλημέρα παίδες. Μόλις την πήρα κι εγώ εχθές από Plaisio. Επειδή είχα πολύ λίγο χρόνο εχθές και δεν είχα καιρό να "παίξω" μαζί της αρκετά για να πω εντυπώσεις. Έχω επάνω ένα ένα ps4 απλό όμως, όχι pro και θα βάλω και το pc να δω τι λέει. Πολλές καλημέρες.
angelkiller Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στην συγκεκριμενη UE49MU6402 απο Κωτσοβολο. Την ανοιξαμε στο μαγαζι την δοκιμασαμε ολα καλα. Την πηρα σπιτι την εστησα εκανα ρυθμισεις calibration κλπ και ολα καλα. Μεχρι που εφτασε η ωρα να δουμε ταινια.. Σβηνουμε τα φωτα αναβουμε ενα μικρο ξεκιναει η ταινια και βλεπουμε περιμετρικα light bleeding-clouding . Παλευω τις ρυθμισεις ψαχνω περισσοτερο και τπτ.. Και αντιστοιχα βρηκα και αρκετους ακομα με το ιδιο προβλημα.. και σε ελληνικα σαιτς αλλα ακομα περισσοτερο στο εξωτερικο. Πηγα πισω στον Κωτσοβολο γινεται αντικατασταση με καινουργια την ανοιγουμε παλι αλλα και παλι δεν μπορουσαμε να την δουμε λογο υψηλου φωτισμου μεσα στο μαγαζι. Την παιρνω σπιτι πιστευοντας οτι ειναι ολα καλα και μολις την στηνω σβηνω φωτα και βαζω παλι ταινια παλι τα ιδια.. Εγινε το ιδιο και με δευτερη αντικατασταση και παλι τα ιδια. Τελικα κατεληξα πριν μερικες ημερες στην LG 49SJ810V η οποια παροτι την φοβομουνα αποδειχτηκε αξια των προσδοκιων και μετα απο calibration και σωστες ρυθμισεις μπορω να πω οτι ειμαι 100% ευχαριστημενος. Παρακατω παραθετω και μια απο τις φωτογραφιες απο την δευτερη samsung 6402 που φαινετε το προβλημα σε διαφορετικα σημεια φυσικα. 2
FoZzZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Την εχω αγορασει κ εγω την συγκεκριμενη τηλεοραση απο κωτσοβολο. Κ εχει ενα μικρο θεμα με light bleeding κυριως κατω αριστερα κ δεξια. To doa εχει περασει καθως τη πηρα 24/04 1
alexakos89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, FoZ{S.o.a.D} είπε Την εχω αγορασει κ εγω την συγκεκριμενη τηλεοραση απο κωτσοβολο. Κ εχει ενα μικρο θεμα με light bleeding κυριως κατω αριστερα κ δεξια. To doa εχει περασει καθως τη πηρα 24/04 Δεν το λες και μικρό. Γιατί δεν την πηγές πίσω με την μια ; 1
FoZzZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Ηταν λιγο δυσκολο λογω μεταφορας, την εβαλα κ στο τοιχο κ μετα λογω εργασιας δεν προλαβαινα. Εστειλα εμαιλ στη samsung να δω τι θα μ πει. Το κανει οταν πχ αλλαζω καναλια η οταν δεν πιανει ολη την οθονη αυτο που βλεπω. Σε ταινιες δεν εχω θεμα. Εβγαλα τωρα το δοκιμαστικο της Samsung απο τις ρυθμισεις.
alexakos89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, FoZ{S.o.a.D} είπε Ηταν λιγο δυσκολο λογω μεταφορας, την εβαλα κ στο τοιχο κ μετα λογω εργασιας δεν προλαβαινα. Εστειλα εμαιλ στη samsung να δω τι θα μ πει. Το κανει οταν πχ αλλαζω καναλια η οταν δεν πιανει ολη την οθονη αυτο που βλεπω. Σε ταινιες δεν εχω θεμα. Εβγαλα τωρα το δοκιμαστικο της Samsung απο τις ρυθμισεις. φανταζομαι και σε σκοτεινες σκηνες πρεπει να υπαρχει διαφορα αν το δωματιο ειναι σκοτεινο. οτι να ναι ελεγχους περνανε τα προιοντα 1
FoZzZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Επειδη διαβασα στο ιντερνετ κ αλλα παιδια που τη πηγαν πισω 2 και 3 φορες σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να το περασω αυτο. Επικοινωνησα με samsung κ αναμενω, στο εξωτερικο διαβασα στελνουν τεχνικο αλλαζει πανελ χωρις να βγαλεις καν τη tv απο τη βαση. 1
angelkiller Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Εγω πρωσοπικα σε επικοινωνια με την Samsung Hellas με ενημερωσαν οτι ειναι "μεμονομενο γεγονος" και μπορει να ετυχε η συγκεκριμενη παρτιδα. Οστοσο το αναγνωρισαν ως ελαττωματικο και με προετρεψαν να παω στο καταστημα που την αγορασα για αντικατασταση μεσω doa.
FoZzZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, angelkiller είπε Εγω πρωσοπικα σε επικοινωνια με την Samsung Hellas με ενημερωσαν οτι ειναι "μεμονομενο γεγονος" και μπορει να ετυχε η συγκεκριμενη παρτιδα. Οστοσο το αναγνωρισαν ως ελαττωματικο και με προετρεψαν να παω στο καταστημα που την αγορασα για αντικατασταση μεσω doa. Αναμενω απαντηση κ εγω. Η samsung πρεπει να μ βρει λυση δεν προκειται να πηγαινοερχομαι στο καταστημα με tv αξιας 600ευρω πανω κατω σκαλια στο αμαξι κτλπ.
alexakos89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, FoZ{S.o.a.D} είπε Επειδη διαβασα στο ιντερνετ κ αλλα παιδια που τη πηγαν πισω 2 και 3 φορες σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να το περασω αυτο. Επικοινωνησα με samsung κ αναμενω, στο εξωτερικο διαβασα στελνουν τεχνικο αλλαζει πανελ χωρις να βγαλεις καν τη tv απο τη βαση. ναι οντως.πηγαιναν πισω,γυρνουσαν σπιτι και παλι πισω στο κατάστημα. ειναι κουραστικο αλλα εχεις δωσει καποια λεφτα και θες κατι αξιοπρεπες. ελπιζω η σαμμυ να στην φτιαξει γιατι η 6400 ηταν η τβ με τις περιοσσετερες αστοχιες σε πανελ απ οτι διαβαζω απο εδω και απο κεει. 19 λεπτά πριν, angelkiller είπε Εγω πρωσοπικα σε επικοινωνια με την Samsung Hellas με ενημερωσαν οτι ειναι "μεμονομενο γεγονος" και μπορει να ετυχε η συγκεκριμενη παρτιδα. Οστοσο το αναγνωρισαν ως ελαττωματικο και με προετρεψαν να παω στο καταστημα που την αγορασα για αντικατασταση μεσω doa. μεμονομενο ναι. τι θα ελεγαν 1
FoZzZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ναι οντως.πηγαιναν πισω,γυρνουσαν σπιτι και παλι πισω στο κατάστημα. ειναι κουραστικο αλλα εχεις δωσει καποια λεφτα και θες κατι αξιοπρεπες. ελπιζω η σαμμυ να στην φτιαξει γιατι η 6400 ηταν η τβ με τις περιοσσετερες αστοχιες σε πανελ απ οτι διαβαζω απο εδω και απο κεει. μεμονομενο ναι. τι θα ελεγαν Επειδη της tv μετα τις ξαναπουλανε ολοι παμε κ μετα περνουμε αυτες που επεστρεψε καποιος με Light bleed σιγουρα.. 2
Madlef86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Είναι κάτι το οποίο από την πρώτη μέρα φαίνεται ή μπορεί να το κάνει πιο μετά; Εγώ την έχω 5 μέρες τώρα και ευτυχώς όλα καλά μέχρι τώρα . .
FoZzZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Madlef86 είπε Είναι κάτι το οποίο από την πρώτη μέρα φαίνεται ή μπορεί να το κάνει πιο μετά; Εγώ την έχω 5 μέρες τώρα και ευτυχώς όλα καλά μέχρι τώρα . . Απο την αρχη το κανει.
Alex_36 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 20/5/2018 στις 3:04 ΜΜ, FoZ{S.o.a.D} είπε Την εχω αγορασει κ εγω την συγκεκριμενη τηλεοραση απο κωτσοβολο. Κ εχει ενα μικρο θεμα με light bleeding κυριως κατω αριστερα κ δεξια. To doa εχει περασει καθως τη πηρα 24/04 Μικρο??? Το bleeding ειναι μεγαλυτερο κι απο την ιδια την οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα