giantzeron Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν την ειχαν ετοιμοπαραδοτη.. απο βδομαδα θα μου ερθει... θα μπω να γραψω αμεσως εντυπωσεις. Εσυ τελικα κατεληξες? ε ειμαι κοντα ... αλλα ακομα δε ξερω // παντως samsung δε ξανα παιρνω 1
skkonstantinos83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μετα απο τοσα χρονια που εχω samsung (15) νομιζω οτι της αξιζει μια δευτερη ευκαιρια οσον αφορα εμενα παντως.
sdiavat Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αγόρασα κι εγώ την προηγούμενη Παρασκευή από τον Κωτσόβολο την UE49MU6402 Την πήγα χθες να την δουν και με συμβουλέψανε να την κρατήσω επειδή είναι "μικρό" το πρόβλημα που έχω και είναι πιθανό η καινούρια να είναι χειρότερη.... (το έχω μόνο κάτω αριστερά και αμα το δεις σε απόλυτο σκοτάδι και απόλυτο μαύρο, μόνο τότε βγάζει και 3 ακόμα πολύ μικρότερα bleeding στο κάτω μέρος) Τι να πω, να σκας τόσα λεφτά και να αγοράζεις ελλαττωματικά προϊόντα... είναι ανήκουστο!!! Επίσης μου είπαν οτι οι 55' δεν έχουν τέτοιο θέμα. Από τη μία θα πήγαινα σε 55" αλλά από την άλλη δεν το τρώω... Πιο μεγάλη πιο ευάλωτη (σκέφτομαι εγώ) και ιδίως αν είναι ίδια σειρά / τεχνολογία... Και εχω πελαγώσει γατί το DOA λήγει ... Καμια συμβουλή;
giantzeron Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αγόρασα κι εγώ την προηγούμενη Παρασκευή από τον Κωτσόβολο την UE49MU6402 Την πήγα χθες να την δουν και με συμβουλέψανε να την κρατήσω επειδή είναι "μικρό" το πρόβλημα που έχω και είναι πιθανό η καινούρια να είναι χειρότερη.... (το έχω μόνο κάτω αριστερά και αμα το δεις σε απόλυτο σκοτάδι και απόλυτο μαύρο, μόνο τότε βγάζει και 3 ακόμα πολύ μικρότερα bleeding στο κάτω μέρος) Τι να πω, να σκας τόσα λεφτά και να αγοράζεις ελλαττωματικά προϊόντα... είναι ανήκουστο!!! Επίσης μου είπαν οτι οι 55' δεν έχουν τέτοιο θέμα. Από τη μία θα πήγαινα σε 55" αλλά από την άλλη δεν το τρώω... Πιο μεγάλη πιο ευάλωτη (σκέφτομαι εγώ) και ιδίως αν είναι ίδια σειρά / τεχνολογία... Και εχω πελαγώσει γατί το DOA λήγει ... Η προτελευταία φωτο ειναι με φως? Καμια συμβουλή; Η προτελευταία φωτο ειναι με φως?
xapakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 καλυτερα να τη δωσεις πισω και να παρεις τη 50mu6102 που ειναι με va panel
giantzeron Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον τη πήγα κ αυτη πισω κ παλι ηταν πολυ εξηπηρετικοι στο συγκεκριμένο καταστημα κ μου έδωσαν αλλη. Βίος κ πολιτεία έγινε το θεμα! Αλλα οκ ξαναπηρα samsung αλλη σειρά κ ομολογώ είναι η καλύτερη ολων στο θεμα bleeding clouding κλπ. Αξιζει να σημειωθεί οτι πήγα κ σ αλλο καταστημα κ επέμεναν να την πάω να την αφησω να την στείλουν να τη δει τεχνικος κ μετα αν κ εφόσον να μου την αλλάξουν. Φεξε μου κ γλυστρησα δλ.. Τεσπα ολα καλα 1
giantzeron Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μετα απο τοσα χρονια που εχω samsung (15) νομιζω οτι της αξιζει μια δευτερη ευκαιρια οσον αφορα εμενα παντως. Την πηρες ?????
skkonstantinos83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Την πηρες ????? Μεσα στην βδομαδα... θα γραψω αμεσως εντυπωσεις
skkonstantinos83 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σημερα παρελαβα την samsung ue55mu6402... την εβαλα να παιξει σε σκοτεινο δωματιο... και επιτελους κανενα ligth bleeding... εφαγα λιγη αναμονη αλλα,αξιζε τον κοπο η αντικατασταση
malias4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Ξεθαβω αυτο το θεμα μιας κ ενδιαφερει η αγορα της συγκεκριμενης tv στις 55 ιντσες. Την θελω πιο πολυ για το xbox one x για 4κ gaming δηλαδη κ ταινιες, netflix. Mε τις 55 ιντσες απο οτι καταλαβα δεν εχει θεμα bleeding σωστα? Επισης την εχει καποιος απο εσας για gaming? Nα μου πει μια γνωμη? Επειδη διαβαζω δεξια αρριστερα με τα panel και αυτο ειναι led. Τωρα ειναι στο σκρουτζ στα 699 αξιζει? ευχαριστω
pan82 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Το ίδιο θα ρωτούσα και εγώ από τους κατόχους της 55αρας. Αν είναι ευχαριστημένοι. Τελικά επειδή παίζει πανελ VA or ADS, ξέρετε τι έχετε; Πως είναι το μαύρο σε σκοτεινή θέαση; Είχα κάνει μια παραγγελια από public όταν την ειχε 600€ και εξαντλήθηκε και με ενημέρωσαν σήμερα ότι θα φέρουν κομμάτια. Και πλέον στα 600€ παίζουν μόνο οι φθηνότερες samsung ενώ η sony είναι στα 699€ δε τη πρόλάβα στις εκπτώσεις και η 6402 παίζει πλέον στα 750-799 στα μεγάλα καταστηματα που έχουν δόσεις. Οπότε σκέφτομαι να τη πάρω τελικά σε αυτή τη τιμή.
malias4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Φιλε μου η προσφορα που λες απο public στα 600€ ειναι για την συγκεκριμενη tv την 55αρα; επειδη τωρα που μπηκα ειναι στα 798€ Και οχι διαθεσιμη. θα ξαναβγει η προσφορα αυτη;
pan82 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, malias4 είπε Φιλε μου η προσφορα που λες απο public στα 600€ ειναι για την συγκεκριμενη tv την 55αρα; επειδη τωρα που μπηκα ειναι στα 798€ Και οχι διαθεσιμη. θα ξαναβγει η προσφορα αυτη; Ήταν πριν δύο βδομάδες αν θυμάσαι που διαφήμιζαν όλοι πλαισιο, κοτσώβολος, mediamarkt δωροεπιταγή 150€ σε ολες τις 55αρες τηλεοράσεις, το public αντι επιταγής έδωσε δώρο το ΦΠΑ σε όλες τις 55αρες οπότε έβγαινε 604€ τελική. Τότε την είχα κλείσει απλά εξαντλήθηκε γιατί είχε λίγα κομμάτια. Και σήμερα με ενημέρωσαν ότι περιμένουν νέα παραλαβή τελικά απο το προμηθευτή και σε 2-4 μέρες θα είναι στο κατάστημα που την έχω κάνει τη κράτηση. Οπότε αναμένω αλλά επειδή δε την έχω πληρώσει ακόμα το ψάχνω λίγο. Τώρα συμφέρει μόνο από σκρουτζ στα 700€ , άγνωστο αν θα βγάλουν κάτι μέχρι το μουντιάλ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από pan82
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα