skkonstantinos83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 κοτσοβολος.... την τηλεοραση τους την εχω παει απο την Πεμπτη... γιατι Σαββατο εληγε το 10ημερο.. σημερα θα παω απο εκει να δω τι θα μου πουνε...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα σου πουνε, εσυ θα πεις οτι θες αλλαγη και οτι ειναι δικαιωμα σου!
ALEX1352 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 οποιαδηποτε τηλεοραση και αν αγορασεις το clouding δεν το αποφευγεις..οι μονε τηλεορασεις που δεν υπαρχει αυτο το φαινομενο ειναι οι oled..
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Όταν σου πούνε... Πες μας κ εμας! Με ενδιαφέρει αμεσα!! Αυριο πάω κ τη δικη μου!!
ALEX1352 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 οσο για την 55' που σκεφτεσαι φοραει ακριβως το ιδιο πανελ το ADS..μονο η 65' εχει VA..αν και δεν γωριζω τι ρολο παιζει στο clouding..Εγω σου προτεινω να κανεις τις ρυθμισεις και να την ξαναδεις..Δυστυχως ολες οι LCD τηλεορασεις αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα..
TeoRossi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδια εσεις εχετε οντως προβλημα εμενα εχει πααρα πολυ λιγο.... Την πηρα απο κοτσοβολο την Πέμπτη.... Εσας το προβλημα ειναι εμφανες ειναι οντως θεμα αυτο το τοσο πολυ δεν διορθώνεται με ρύθμισεις με τπτ.....
skkonstantinos83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον επειδη απο οτι καταλαβα ολες οι μαρκες εχουν το ιδιο θεμα... οταν πηγα στον κοτσοβολο ζητησα να μου την αντικαταστησουν με το ιδιο μοντελο των 55" οι ανθρωποι με εξυπηρετησαν, αλλα ο τεχνικος τους μου ειπε οτι πολυ πιθανον να εχω κ παλι το ιδιο προβλημα κ μετα δεν θα μπορω να κανω κ 3η αντικατασταση. Τουλαχιστον ομως με 100ε παραπανω θα εχω 55"αρα Λοιπον επειδη απο οτι καταλαβα ολες οι μαρκες εχουν το ιδιο θεμα... οταν πηγα στον κοτσοβολο ζητησα να μου την αντικαταστησουν με το ιδιο μοντελο των 55" οι ανθρωποι με εξυπηρετησαν, αλλα ο τεχνικος τους μου ειπε οτι πολυ πιθανον να εχω κ παλι το ιδιο προβλημα κ μετα δεν θα μπορω να κανω κ 3η αντικατασταση. Τουλαχιστον ομως με 100ε παραπανω θα εχω 55"αρα
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Γιατί 3η αντικατάσταση ? Σου έδωσαν άλλη και είχε πάλι το ίδιο θέμα ? Λοιπον επειδη απο οτι καταλαβα ολες οι μαρκες εχουν το ιδιο θεμα... οταν πηγα στον κοτσοβολο ζητησα να μου την αντικαταστησουν με το ιδιο μοντελο των 55" οι ανθρωποι με εξυπηρετησαν, αλλα ο τεχνικος τους μου ειπε οτι πολυ πιθανον να εχω κ παλι το ιδιο προβλημα κ μετα δεν θα μπορω να κανω κ 3η αντικατασταση. Τουλαχιστον ομως με 100ε παραπανω θα εχω 55"αραΛοιπον επειδη απο οτι καταλαβα ολες οι μαρκες εχουν το ιδιο θεμα... οταν πηγα στον κοτσοβολο ζητησα να μου την αντικαταστησουν με το ιδιο μοντελο των 55" οι ανθρωποι με εξυπηρετησαν, αλλα ο τεχνικος τους μου ειπε οτι πολυ πιθανον να εχω κ παλι το ιδιο προβλημα κ μετα δεν θα μπορω να κανω κ 3η αντικατασταση. Τουλαχιστον ομως με 100ε παραπανω θα εχω 55"αρα
skkonstantinos83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αν τυχον εχει κ η 2η το ιδιο προβλημα (θα την,εχω απο,βδομαδα) δεν δικαιουμαι 3η αντικατασταση Και απο οτι καταλαβα ολοι που ψωνισαμε απο,κοτσοβολο εχουμε θεματακια
giantzeron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν τυχον εχει κ η 2η το ιδιο προβλημα (θα την,εχω απο,βδομαδα) δεν δικαιουμαι 3η αντικατασταση Και απο οτι καταλαβα ολοι που ψωνισαμε απο,κοτσοβολο εχουμε θεματακια Σου προτειναν ευκολα την αντικατασταση η σε ταλαιπωρησαν ? Δεν αρχισαν να σου λενε οτι το φαινομενο με το LB ειναι φυσικο να συμβαινει κλπ ?
skkonstantinos83 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειχαν κανενα προβλημα με την αντικατασταση... απλα μου επισημανε οτι πολυ πιθανον και η νεα που επελεξα μπορει να εχει το ιδιο προβλημα και οτι ειναι ψιλοφυσιολογικο και το οτι πρεπει να παιξω με τις ρυθμισεις. Εφοσον εισαι μεσα στο 10ημερο μπορεις να αλλαξεις το προιον που πηρες για οποιοδοιποτε λογο. Αρκει να μην εχεις καταστρεψει το προιον.
Rebel21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Σε φθηνές σειρές με ips-ads panels και απουσία local dimming η πιθανότητα να πετύχεις καθαρό πάνελ χωρίς ενοχλητικό clouding είναι μικρή. Όσο μεγαλύτερη τόσο το χειρότερο ειδικότερα για θέματα banding. Προσοχή γενικά και στην πρώτη εγκατάσταση και τον τρόπο που βγάζετε τις τηλεοράσεις από την κούτα.πολύ εύκολα ένας λάθος χειρισμός μπορεί να προκαλέσει Light bleed στα άκρα του πάνελ. 1
giantzeron Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειχαν κανενα προβλημα με την αντικατασταση... απλα μου επισημανε οτι πολυ πιθανον και η νεα που επελεξα μπορει να εχει το ιδιο προβλημα και οτι ειναι ψιλοφυσιολογικο και το οτι πρεπει να παιξω με τις ρυθμισεις. Εφοσον εισαι μεσα στο 10ημερο μπορεις να αλλαξεις το προιον που πηρες για οποιοδοιποτε λογο. Αρκει να μην εχεις καταστρεψει το προιον. Τελικα η νεα tv τι λεει ? Ολα καλα ?
skkonstantinos83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν την ειχαν ετοιμοπαραδοτη.. απο βδομαδα θα μου ερθει... θα μπω να γραψω αμεσως εντυπωσεις. Εσυ τελικα κατεληξες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα