Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πριν 7 μερες αγορασα το εν λογο μοντελο απο κοτσοβολο και οταν πηγα να δω ταινια σε σκοτεινο δωματιο διαπιστωσα οτι  στο πανω και κατω μερος της οθονης υπηρχε ligth bleeding. 

1. Ειναι φυσιολογικο, η μπορω να ζητησω αντικατασταση?

2. Αν ειναι οντως φυσιολογικο και την αλλαξω με lg49sj810v (που ειναι στην ειδια τιμη) θα εχω το ιδιο προβλημα? 

3. νομιζω οτι διαπιστωσα και ενα ψιλοσκαλωμα οταν πηγα να δω αγονα σε hd

υ.γ μπορει  καποιος να μου πει ποια αξιζει περισσοτερο? για ταινιες και gaming

• Thanks 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι θέμα αυτό στις συγκεκριμένες 49αρες. Για παράδειγμα η δικια μου ue55mu6402 δεν έχει καθόλου.

Πήγαινε την πίσω και πάρε κάτι άλλο. Περίμενε και τους υπόλοιπους να σου πουν προτάσεις

Δημοσ.

Δηλαδη οι 55αρες δεν το εχουν?

Καμια προταση ρε παιδια? Αυριο πρεπει να παω καταστημα, να ξερω τι θα ζητησω.

Οι 55 δεν έχουν θέμα.
Δημοσ.

Ακριβως το ίδιο θεμα έχω κ εγω. Δε νομιζω πως η lg θα ειναι σε καλύτερη μοίρα ουτε νομιζω οτι οι 55' δεν έχουν τέτοια θέματα. Κάνε μια αναζήτηση σε Google k YouTube κ θα δεις πανικό σε 49, 55, 65 ίντσες?

Εγω την αγόρασαν χτες!! Και το αντιληφθηκα σημερα. Εχω DOA 7 μέρες και θα περάσω αυριο απο ενα καταστημα να δω τι μπορεί να γίνει αλλα δεν εχω και πολλές ελπίδες για να ειμαι ειλικρινής..

Δημοσ.

Κ γω την ιδια εχω παιδια αλλα light bleeding εχω και γω αλλα μονο οταν π. Χ αλλαζεις καναλια φαινεται.... Σε ταινιες. Youtube. Netflix. Ps4. Xbox one s. Δ3ν φαινεται καθολου μαυριζει κανονικοτατα η οθονη.... Την 49αρα εχω 6402... Και γω στην αρχη μολις το ειδα τρελάθηκα αλλα μετα παρατήρησηα οτι δεν ειναι καθολου προβλημα και την κρατησα και παντα σε σκοτεινο δωμάτιο ετσι βλεπω και παιζω.... Αυτα

Δημοσ.

Α και να ξερετε ειναι φυσιολογικό σε ολες τις τηλεοράσεις σε αυτην την κατηγορία απλα για το μειώσεις πρεπει να παιξεις λιγο με τις ρυθμίσεις π.χ ο οπίσθιος φωτισμός το μειωνει και απλα οτι σου τυχει ειτε θα χει πολυ η πιο λιγο οτι σου κατσει δλδ

Τωρα το ειδα.... Καλα αυτο δεν ειναι bleeding αυτο της βγηκαν τα ματια εξω.... Η δικια μου δεν εχει τοσο πολυ βασικα εχει ελαχιστο αν βρω χρονο θα ανεβασω καμια φωτο το βραδυ

Δημοσ.

Το θεμα είναι να κανουν αλλαγή... Αυτο δεν δικαιολογείται! Ταινίες σε φαση σινεμά σπιτι μας θέλουμε να βλέπουμε οχι την μεσημεριανα κ μαγειρικες

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες guys. Επικοινωνησα με την samsung τους εστηλα φωτο με το προβλημα και μου απαντησαν οτι ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο παραθετοντας μου ενα παραδειγμα με την ιριδα του ματιου. Μου ειπαν να αλλαξω καποιες ρυθμισεις τις παραθετω παρακατω

Παρακαλούμε να μας αναφέρετε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη όταν επικοινωνείτε με τη Samsung.

Αγαπητέ Κύριε

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε και ελέγξαμε τις φωτογραφίες που μας αποστείλατε και εκτιμούμε ότι δεν τίθεται ζήτημα βλάβης στη συσκευής σας. Σας παραθέτουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο φαινόμενο και κάποιες οδηγίες για βελτίωση της θέασης.

Όταν προβάλλεται μια εικόνα σε ένα σκοτεινό ή χαμηλού φωτισμού περιβάλλον, μπορεί να διακρίνετε περιοχές στην εικόνα που είναι πιο φωτεινές από ό,τι άλλες. Οι περιοχές αυτές μπορεί να μοιάζουν στην εμφάνιση με σύννεφα, ως εκ τούτου, ο όρος "clouding" γεννήθηκε στα φόρουμ του διαδικτύου για να περιγράψει το φαινόμενο αυτό. Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι, όταν είμαστε στο σκοτάδι τα μάτια μας προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού για να μπορούνε να δούνε περισσότερες λεπτομέρειες. Η ίριδα ανοίγει διάπλατα για να επιτρέψει να εισέλθει στο μάτι άπλετο φως καθώς πέφτει πάνω στον αμφιβληστροειδή, έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε σε σκοτεινές συνθήκες. Όταν βλέπουμε το φωτισμό στην άκρη της LED οθόνης στο σκοτάδι ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τα μάτια μας συμπεριφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έτσι καταφέρνουμε και βλέπουμε διακυμάνσεις στην φωτεινότητα της οθόνης.

Για να αντιμετωπίσετε τοES συγκεκριμένο φαινόμενο μπορείτε να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στην οθόνη της τηλεόρασή σας ως εξής:

1. Επιλέξτε στην Εικόνα την επιλογή "Οπίσθιος Φωτισμός" στο 4

2. Επιλέξτε στο "Επιλογές Εικόνας" "Τόνος χρώματος" το "Τυπικό"

3. Επιλέξτε την "Αντίθεση" στο 95

4. Επιλέξτε την "Φωτεινότητα" στο 45

5. Επιλέξτε το "Χρώμα" στο 45

6. Στο "Ρυθμίσεις για προχωρημένους", στο "Gamma" επιλέξτε +1

7. Στο "Ρυθμίσεις για προχωρημένους", στο "Τόνος Μαύρου" στο "Μέγιστο σκούρο"

Εφοσον ειναι ετσι θα κανω μια προσπαθεια να την αλλαξω και να παρω την 55 τωρα που ειναι και 100ε μονο παραπανω

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες guys. Επικοινωνησα με την samsung τους εστηλα φωτο με το προβλημα και μου απαντησαν οτι ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο παραθετοντας μου ενα παραδειγμα με την ιριδα του ματιου. Μου ειπαν να αλλαξω καποιες ρυθμισεις τις παραθετω παρακατω

Παρακαλούμε να μας αναφέρετε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη όταν επικοινωνείτε με τη Samsung.

Αγαπητέ Κύριε

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε και ελέγξαμε τις φωτογραφίες που μας αποστείλατε και εκτιμούμε ότι δεν τίθεται ζήτημα βλάβης στη συσκευής σας. Σας παραθέτουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο φαινόμενο και κάποιες οδηγίες για βελτίωση της θέασης.

Όταν προβάλλεται μια εικόνα σε ένα σκοτεινό ή χαμηλού φωτισμού περιβάλλον, μπορεί να διακρίνετε περιοχές στην εικόνα που είναι πιο φωτεινές από ό,τι άλλες. Οι περιοχές αυτές μπορεί να μοιάζουν στην εμφάνιση με σύννεφα, ως εκ τούτου, ο όρος "clouding" γεννήθηκε στα φόρουμ του διαδικτύου για να περιγράψει το φαινόμενο αυτό. Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι, όταν είμαστε στο σκοτάδι τα μάτια μας προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού για να μπορούνε να δούνε περισσότερες λεπτομέρειες. Η ίριδα ανοίγει διάπλατα για να επιτρέψει να εισέλθει στο μάτι άπλετο φως καθώς πέφτει πάνω στον αμφιβληστροειδή, έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε σε σκοτεινές συνθήκες. Όταν βλέπουμε το φωτισμό στην άκρη της LED οθόνης στο σκοτάδι ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τα μάτια μας συμπεριφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έτσι καταφέρνουμε και βλέπουμε διακυμάνσεις στην φωτεινότητα της οθόνης.

Για να αντιμετωπίσετε τοES συγκεκριμένο φαινόμενο μπορείτε να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στην οθόνη της τηλεόρασή σας ως εξής:

1. Επιλέξτε στην Εικόνα την επιλογή "Οπίσθιος Φωτισμός" στο 4

2. Επιλέξτε στο "Επιλογές Εικόνας" "Τόνος χρώματος" το "Τυπικό"

3. Επιλέξτε την "Αντίθεση" στο 95

4. Επιλέξτε την "Φωτεινότητα" στο 45

5. Επιλέξτε το "Χρώμα" στο 45

6. Στο "Ρυθμίσεις για προχωρημένους", στο "Gamma" επιλέξτε +1

7. Στο "Ρυθμίσεις για προχωρημένους", στο "Τόνος Μαύρου" στο "Μέγιστο σκούρο"

Εφοσον ειναι ετσι θα κανω μια προσπαθεια να την αλλαξω και να παρω την 55 τωρα που ειναι και 100ε μονο παραπανω

Δημοσ.

καμερα του κινητου μ δεν ειναι κ η καλυτερη..

Παραθέτω το παρακατω θεμα απο forum του εξωτερικού για να καταλαβετε:

https://www.avforums.com/threads/samsung-ue49mu6400-bleed-bloom.2115517/

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!

καπως ετσι δειχνει και εμενα..... και σχεδον στα ιδια σημεια

post-371681-0-36411200-1511788010_thumb.jpg

post-371681-0-40660700-1511788061_thumb.jpg

post-371681-0-67791100-1511788094_thumb.jpg

Δημοσ.

καμερα του κινητου μ δεν ειναι κ η καλυτερη..

καπως ετσι δειχνει και εμενα..... και σχεδον στα ιδια σημεια

Είναι έντονο. Γύρνα την στο κατάστημα με παράπονα και φωνές αν είναι μεγάλη αλυσίδα

Απλά έχεις δικαίωμα για 14μερες για επιστροφή προϊόντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...