Προς το περιεχόμενο

RX 580 GTS XXX 8GB @265Ευρω - MustShop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για service εχεις στειλει τιποτα πισω ; αυτο σου λενε και ειναι το σημαντικο. Πες οτι παιρνεις απο Mr-super-cheap οπως ειχα κανει πριν απο χρονια - μνημες βγαινουν ελατωματ και πρεπει να τις στηλεις εσυ στην corsair . Αντε τωρα να πρεπει να βρεις και το χειρογραφο μπακαλοχαρτο -αποδ . οτι καποιος στις πουλησε :P Γιατι το "καταστημα" εχει κλεισει εδω και χρονια .

Δημοσ.

φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά ο τυπάς μας είναι παράνομος! ( με ένα επαγγελματικό Αφμ που μπορεί να είναι Κομμώτριας ας πούμε ) κάνει εμπόριο Ηλεκτρονικών και όχι μόνο. 

Δεν ξέρω αν είναι παράνομος και δεν ξέρω επίσης πως μπορείς να το λες με τέτοια βεβαιότητα.

Το θέμα είναι ότι πουλάει φθηνά και στις συναλλαγές που έκανα ήταν ξεκάθαρος για την διαθεσιμότητα και το πότε θα παραλάβω.

Τα υπόλοιπα, η αλήθεια είναι, ότι δεν με απασχολούν προσωπικά.

Δημοσ.

Δηλαδή πώς το συμπέρανες ότι είναι ένας τυπάς;

Έχω κάνει 2 παραγγελίες από εκεί, πάντα καλώ για να ρωτήσω διαθεσιμότητα και πάντα μετά από μία εβδομάδα ξανακαλώ.

Κάθε φορά με άλλη κοπέλα μιλούσα και με έπαιρνε πίσω άλλος τύπος για να μου πει πότε θα έρθουν.

Εντάξει προφανώς και "μυρίζει" παρανομία αν ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχει φυσικό κατάστημα, έστω και τρύπα και προφανώς δεν περιμένεις και καλή after sales εξυπηρέτηση από ένα τέτοιο "μαγαζί", αλλά όχι ότι όλο αυτό το "τρέχει" και ένας (!) τύπος!

Από μια παραγγελία που έκανα και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ( μάλιστα μου πρότεινε να ακυρωθεί) , αλλά έχω προσωπική άποψη μιας και με πήρε τηλ. και  σε εμένα ένας τυπάς βγήκε όπως στον από πάνω teo, τώρα να έχει βάλει την μάνα του και την γυναίκα του στο κόλπο δεν ξέρω ,αν είναι έτσι όμως λογικό το βλέπω να το σήκωσαν και άλλοι το τηλέφωνο.

Εταιρία πάντως δεν είναι 1000%  και 1000% είναι μη νόμιμη επιχείρηση ( με βάση τι ορίζει ο νόμος Στην Ελλάδα)  

Δλδ : αποθήκη / pos / ταμιακή  /αφμ υποχρεωτικά  ( ο λόγος που το λέω με τέτοια βεβαιότητα!!!  )

( ερώτηση μιας και έχεις αγοράσει από εκεί εσύ , έχεις απόδειξη από την επιχείρηση ή κάτι άλλο σου έδωσε?)

Δεν ξέρω αν είναι παράνομος και δεν ξέρω επίσης πως μπορείς να το λες με τέτοια βεβαιότητα.

Το θέμα είναι ότι πουλάει φθηνά και στις συναλλαγές που έκανα ήταν ξεκάθαρος για την διαθεσιμότητα και το πότε θα παραλάβω.

Τα υπόλοιπα, η αλήθεια είναι, ότι δεν με απασχολούν προσωπικά.

Άμα τραβήξει κανένα πιστόλι σε μια νύχτα θα σε απασχολήσουν και τα υπόλοιπα...αν είσαι από τους τυχερούς! 

Βάση νόμου αν ψάξεις θα δεις αυτό:

Aποθήκη / pos / ταμιακή  /αφμ υποχρεωτικά  ( ο λόγος που το λέω με τέτοια βεβαιότητα!!!  )

• Moderators
Δημοσ.

Έχω απόδειξη κανονικά. Με επωνυμία, ΑΦΜ, Έδρα, ΔΟΥ, Αρ. Παραστατικού, τρόπος πληρωμής, ποσό, ΦΠΑ, barcode, κωδικούς αναλυτικά στα προϊόντα, site, email, ημερομηνία/ώρα κλπ.

Προσωπικά δεν προσπαθώ να το υποστηρίξω, φυσικά κ είναι παράνομος αν ο νόμος απαιτεί φυσικό κατάστημα, και "μυρίζει" ότι θα μπλέξεις σε περίπτωση RMA, αλλά τα υπόλοιπα που λέτε είναι υπερβολές.

Δημοσ.

Ωραία... εγώ δεν είχα προχωρήσει παραγγελία... θετικά ότι έχει όλα τα στοιχεία.

Από εκεί κ μετά ο καθένας κρίνει για τον ίδιο

Δημοσ.

Παιδιά όποιος φοβάται για το κατάστημα (αν και φίλος πύρε ψύκτρα από εκεί και όλα ήταν ΟΚ, πέρα του ότι είναι αγχωτικό να δώσεις λεφτά με κάρτα απευθείας σε μικρό κατάστημα), ας περιμένει 1-2 μέρες μήπως παίξει κάτι καλύτερο από Amazon. Προχθές το γαλλικό είχε την Sapphire 580 Nitro 8GB (ίδια με αυτή στο πλαίσιο) στα 270 τελική τιμή με μεταφορικά, δεν ειναι απίθανο να την ξαναβάλουν, πλησιάζει και "Cyber Monday". Είμουν έξω και βαριόμουν να ανοίξω thread και το postαρα στο thread που συζητούσαμε για τις 580 εδώ.

Τώρα σε 580 8GB θεωρώ ότι αυτή είναι ένα ΟΚ deal, μία από τις καλύτερες υλοποίησεις, απο Amazon(δεν ξέρω αν το ότι είναι μόνο fullfiled από αυτούς παίξει κάποιο ρόλο στην εγγύηση):
https://www.amazon.co.uk/XFX-RX-580P8DBRR-Overclock-Hardswap-Graphics/dp/B06Y54TK2B/

Αν κάποιος έχει βρει κάτι καλύτερο ας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...