jimakos234 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους . Ειδα την συγκεκριμενη καρτα στο μαγαζι αυτο μετα απο λιγο ψαξιμο (διοτι δεν μου αρεσε και πολυ 270 για την 4 και 300+ για την 8αρα). Ειναι προσφορα δεν γνωριζω για ποσο ακομα. Στην σελιδα αναφερει οτι υπαρχουν κοντα 40 κομματια ακομα. Εκανα την αγορα με καρτα, προχωρησε κανονικα. Σε διαφορα reviews διαβασα οτι ειναι κοντα στην Νιτρο, αρκετα καλη σαν υλοποιηση. Καλες αγορες. https://mustshop.gr/category-1722/hardware/kartes-grafikon/xfx-8gb-d5-rx-580-gts-core-edition.html 3
JoannisV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πάρα πολύ καλή τιμή, ειδικά για Ελληνικά δεδομένα (όταν το πλαίσιο σου βγάζει την nitro σε τιμές skroutz και σου την πετάει ως προσφορά). Έχω ακούσει μεικτές απόψεις για την XFX, σίγουρα όμως γι'αυτή την τιμή (και αυτή την στιγμή) η συγκεκριμένη είναι καλή προσφορά. Να προσθέσω πως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι μόνο ηλεκτρονικό, επομένως πάει περίπου +4ε για μεταφορικά!
soik85 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλη προσφορα. Αν δεν ειχα παραγγέιλει την νιτρο στην ιδια τιμε , θα ειχα ακυρωσει και θα επαιρνα αυτην
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους . Ειδα την συγκεκριμενη καρτα στο μαγαζι αυτο μετα απο λιγο ψαξιμο (διοτι δεν μου αρεσε και πολυ 270 για την 4 και 300+ για την 8αρα). Ειναι προσφορα δεν γνωριζω για ποσο ακομα. Στην σελιδα αναφερει οτι υπαρχουν κοντα 40 κομματια ακομα. Εκανα την αγορα με καρτα, προχωρησε κανονικα. Αναφέρει αυτό "Σε αποθήκες των προμηθευτών μας στην Ευρώπη μέχρι πριν 24 έως 72 ώρες" Δηλ, μιλάει για πανευρωπαϊκό απόθεμα που έχει να ανανεωθεί από 1-3 μέρες. Το αν θα παραλάβουν και πόσοι είναι άλλο θέμα. 1
jimakos234 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αναφέρει αυτό "Σε αποθήκες των προμηθευτών μας στην Ευρώπη μέχρι πριν 24 έως 72 ώρες" Δηλ, μιλάει για πανευρωπαϊκό απόθεμα που έχει να ανανεωθεί από 1-3 μέρες. Το αν θα παραλάβουν και πόσοι είναι άλλο θέμα. Θελω να πιστευω οτι ανενεωνεται τακτικα και δυναμικα. Εγραφε 46 τεμαχια πριν παραγγειλω, μετα εγιναν 45. Τωρα βλεπω εμειναν 40. Ειδωμεν.
Andy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 ποσο κανει κανονικα ρε παιδες?σρυ αλλα αυτη την στιγμη δν μπορω να κοιταξω!
bill987 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν είναι λάθος τιμή, πολύ καλή προσφορά!!!
petran91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλή προσφορά.Αλλά: Είχα διαβάσει πριν κάποιο διάστημα εδώ στο φόρουμ για άτομο που πήρε προβληματικές μνήμες από το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν του τις άλλαξαν αμέσως όπως προβλέπει το DOA που λένε ότι υποστηρίζουν, αλλά έπρεπε να στείλουν πρώτα πίσω στον προμηθευτή για να διαπιστωθεί ότι όντως είναι ελαττωματικές και μετά να προχωρήσουν σε επιστροφή χρημάτων κτλ. Του είχαν πει ότι η διαδικασία θα πάρει κάπου στο μήνα.Επίσης προσωπικά πιστεύω ότι πλέον οι GPUs θα πάρουν την κατρακύλα σιγά σιγά και μέχρι τα Χριστούγεννα αυτή θα είναι πάλι η κανονική τους τιμή οπότε αν και ψάχνομαι για κάρτα γραφικών θα κάνω λίγη ακόμα υπομονή.
thodoris5321 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το μαγαζί αυτό δε δέχεται ούτε paypal ούτε αντικαταβολή, οπότε καμιά εγγύηση για επιστροφή χρημάτων σε οποιοδήποτε θέμα. Κατά τ' άλλα καλή προσφορά. 1
Lecter D Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Όχι παιδιά, καλή προσφορά μόνο αν δεις την τιμή και μόνο αυτή. Το after sale είναι πολύ σημαντικό και το αντιλαμβάνεσαι μόνο όταν το χρειαστείς. 3
teo20net Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν είναι ακριβώς κατάστημα. Από τις αγορές που έχω κάνει κ από όσο έχω μιλήσει, έχω συμπεράνει ότι απλά είναι ένας τύπος από το σπίτι του με επαγγελματικό ΑΦΜ που κάνει αυτή τη δουλειά και βγάζει μικρό μεν, αλλα κέρδος. Γι'αυτό δεν έχει απόθεμα, γι'αυτό θέλει "τα λεφτά μπροστά" και δεν υποστηρίζει αντικαταβολή, γι'αυτό έχει τις χαμηλότερες τιμές και γι'αυτό δεν παίζει DOA. Έχει τα καλά και τα κακά του. Τα ζυγίζεις και αν η διαφορά τιμής αξίζει, αγοράζεις. 1
maxdore217 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν είναι ακριβώς κατάστημα. Από τις αγορές που έχω κάνει κ από όσο έχω μιλήσει, έχω συμπεράνει ότι απλά είναι ένας τύπος από το σπίτι του με επαγγελματικό ΑΦΜ που κάνει αυτή τη δουλειά και βγάζει μικρό μεν, αλλα κέρδος. Γι'αυτό δεν έχει απόθεμα, γι'αυτό θέλει "τα λεφτά μπροστά" και δεν υποστηρίζει αντικαταβολή, γι'αυτό έχει τις χαμηλότερες τιμές και γι'αυτό δεν παίζει DOA. Έχει τα καλά και τα κακά του. Τα ζυγίζεις και αν η διαφορά τιμής αξίζει, αγοράζεις. φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά ο τυπάς μας είναι παράνομος! ( με ένα επαγγελματικό Αφμ που μπορεί να είναι Κομμώτριας ας πούμε ) κάνει εμπόριο Ηλεκτρονικών και όχι μόνο. όποιος ψωνίσει παίρνει και τα ρίσκα του όπως είπες σωστά. Και φυσικά ξεχάει doa σε tv !!! επισκευή ότι και αν πάρεις από την εταιρεία που τα προμηθεύεται!!! ( απάτη δλδ) * ενδεχομένως και διαφορετική εγγύηση εφόσον ο προμηθευτής του είναι στο εξωτερικό ( και μάλλον όχι σε Αγγλίες και σουηδίες! ) Επίσης δεν έχει φυσικό κατάστημα ούτε αποθήκη ( που προβλέπει ο νόμος για e-επιχειρήσεις! ) 1
iakoboss7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 ωραιος teo, δεν προκειται να παρω απο εκει ποτε τιποτα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή πώς το συμπέρανες ότι είναι ένας τυπάς; Έχω κάνει 2 παραγγελίες από εκεί, πάντα καλώ για να ρωτήσω διαθεσιμότητα και πάντα μετά από μία εβδομάδα ξανακαλώ. Κάθε φορά με άλλη κοπέλα μιλούσα και με έπαιρνε πίσω άλλος τύπος για να μου πει πότε θα έρθουν. Εντάξει προφανώς και "μυρίζει" παρανομία αν ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχει φυσικό κατάστημα, έστω και τρύπα και προφανώς δεν περιμένεις και καλή after sales εξυπηρέτηση από ένα τέτοιο "μαγαζί", αλλά όχι ότι όλο αυτό το "τρέχει" και ένας (!) τύπος!
petran91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Να και το θέμα στο οποίο αναφέρθηκα σε προηγούμενο ποστ:http://www.insomnia.gr/topic/656528-σχετικά-με-doa/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα