Konstantin77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 είναι το επόμενο μοντέλο από το m365 αλλά στη συγκεκριμένη έκδοση έχει μόνο 20 μπαταρίες αντί για 30 του m365 (ανάλογο δηλαδή του youth edition). https://www.gearbest.com/kick-scooter/pp_779176.html Για τελωνείο, ότι έχει υποθεί στο άλλο θέμα http://www.insomnia.gr/topic/660586-xiaomi-electric-scooter-m365-europe-version-flash-sale-gearbest-300%E2%82%AC-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/ δεν το έχω ξαναδεί το συγκεκιμένο τόσο φτηνά Επίσης η τιμή που γράφω είναι μέσω email, αλλιώς είναι 9 δολλάριο πιο ακριβό. Δεν ξέρω πώς να ποστάρω την τιμή του email, οποιος θέλει ας μου στείλει μνμ να του προωθήσω το email. 1
nteminio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Με το κουπονι "euni808bf" βγαινει παντα 229€ ανεξαρτητα με το email που αναφερεις ή καποιου flash sale. Απο οτι εχω καταλαβει αυτο το μοντελο δεν κανει πωλησεις γιατι δεν ειναι τοσο γνωστο και το βαζουν σε αρκετα καλες προσφορες, και μαλλον ειναι το πιο value for money. 2
Particolamente Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό εδώ δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι καλύτερο? Σε διάφορους τομείς? https://www.gearbest.com/bikes/pp_618138.html 2
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό εδώ δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι καλύτερο? Σε διάφορους τομείς? https://www.gearbest.com/bikes/pp_618138.html Αυτό φαίνεται πολύ ανώτερο. Το άλλο είναι σαν παιδικό παιχνιδι,αυτό φαίνεται πιο εξελιγμένο 1
Chrisl7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ναι πιο καλό το ποδήλατο. Το θέμα είναι οτ δεν εχουν αμορτισέρ κ στους ελληνικούς δρόμους θα ξεχαρβαλωθουν
nteminio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό εδώ δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι καλύτερο? Σε διάφορους τομείς? https://www.gearbest.com/bikes/pp_618138.html Αυτο ειναι αλλη κατηγορια, μικρο ηλεκτρικο ποδηλατο, μεγαλυτερο μεγεθος απο το πατινι οχι πληρως αναδιπλουμενο και παει σιγουρα σε περισσοτερα εδαφη. Φυσικα ειναι πολυ καλη λυση, κατι αντιστοιχο του xiaomi qicycle χωρις πεταλια. Απλα δεν ξερω εγω προσωπικα τι αξιοπιστια εχει αυτη η μαρκα και μαλλον θα προτιμουσα ενα xiaomi.
Particolamente Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Συμφωνώ ως προς το θέμα της μάρκας. Απλά το άλλο θα είναι πιο κουραστικό σίγουρα μιας και δεν έχει σέλα. Το μόνο αρνητικό με αυτά, που πάνω κάτω δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τελική ταχύτητα ή επιτάχυνση, είναι το ότι δεν τραβάνε σε ανηφορικές κλίσεις. Δεν λέω να πας στον Όλυμπο με αυτό αλλά είναι ένα προβληματάκι. Επίσης δεν μπορείς να το οδηγήσεις/τεστάρεις πρωτού το αγοράσεις για να έχεις μια σίγουρη άποψη.
Konstantin77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 έχω μεγάλες ανηφόρες στην περιοχή μου. Γενικά βαζεις και πόδι να βοηθήσεις, δεν είναι ότι χειρότερο σου έχει συμβεί, σε πατίνι είσαι Σοβαρά τώρα, στις πολύ μεγάλες ανηφόρες 30 μοίρες και έτσι, θα χρειαστεί να κατέβεις. Αλλά δεν είναι πάνω από 1 - 2 στενά αυτές. Και πάλι όμως, δεν είναι τόσο πρόβλημα. Στις ανηφόρες 10-15 μοίρες, ανάλογα πόσα κιλά είσαι (πχ εγώ ειμαι 75) -και αν είναι φουλ φορτισμένο βοηθάει-, τις ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά χωρίς πρόβλημα. Εντάξει μπορεί να πηγαίνει με 5 χαω αντί για 20, νομίζω όμως ότι δεν είναι σοβαρό. Από ότι είδα στην πράξη, στο ξεκίνημα και στις ανηφόρες, καλό είναι να βάζεις λίγο παραπάνω πόδι και για θέμα μπαταρίας, δίνει καλύτερη αυτονομία.
dchatz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τα πατίνι έχει μια παραπάνω ελευθερία από τα ποδήλατο. Μιλάω για τα 2 του παρόντος θέματος. Π.χ. πας σε μια τράπεζα. Το πατίνι μπορείς να το κουβαλάς μέσα μαζί σου ενω το ποδήλατο πιθανό να στο αρνηθούν. Το ίδιο ισχύει αν πας π.χ. σε ενα μπαρ. Το πατίνι το παίρνεις μέσα και αφήνεις διπλα σου. Το ποδήλατο είναι λίγο θέμα. Γενικά τα ποδήλατα είναι καλύτερα στο θεμα της μετακίνησης, τα πατίνια καλύτερα στην ευελιξία του τι θα το κάνεις όταν φτάσεις στον προορισμό σου. 1
kosmasdel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Θα την παλευει αραγε ενα τετοιο στις ελληνικές λακουβες; Επισης όταν φθαρεί η μπαταρία θα βρούμε αλλη;
testit Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 ..... https://www.gearbest.com/.... να πω: μακριά από "κινεζομάγαζα"; ιδού: Κωδικός Αντικειμένου: RS.........NL Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/12/2017, 09:27:01 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 4/12/2017, 07:27:01 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 3/12/2017, 07:07:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 2/11/2017, 17:30:02 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 31/10/2017, 08:02:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Η παραγγελία έγινε στις 13-9-17
murcielago580 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαζη ερωτηση...εστω οτι εισαι στο πατινι και πας με 20 και τυχαινει κατι και πρεπει να σταματησεις αμεσως! Τι γινεται?πως θα κρατηθεις εκει πανω?εδω με το ποδηλατο οταν πας με 20(κανονικο και οχι ηλεκτρικο)αν πατησεις αποτομα φρενο θελει καποια μετρα να σταματησει.με το πατινι που θα πρεπει να ελεγχεις και πιο πολυ την ισορροπια σου που θα βρεθεις?θα σταματησεις?θα πεσεις????εχει κανεις εμπειρια?
Particolamente Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έχει φρένο κανονικά αν δεις και στην φωτογραφία. Δεν είναι όπως τα σιδερένια πατίνια που φρενάρανε όταν πάταγες την πίσω ρόδα. Προφανώς αν έχεις κάτι τέτοιο έχεις το άλλο πόδι έτοιμο να πατήσει έδαφος μαζί με το φρενάρισμα.
Konstantin77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά,το θέμα του φρένου στα πατίνια δεν είναι τόσο τραγικό. Γενικά τα φρένα τους δεν είναι ρυθμισμένα "σκληρά", προφανώς για πρακτικούς λόγους, μπορείς όμως να τα σφίξεις. Στην πράξη τώρα, πέρα από το φρένο, στην ουσία βάζεις πόδι, και μάλλον αν είναι κάτι απότομο, κατεβένεις και φρενάρεις με τα πόδια, όπως πχ όταν τρέχεις πολύ γρήγορα πατώντας παράλληλα φρένο. Στα ποδήλατα δεν είναι δυνατό να κατέβεις ανα πάσα στιγμή. Αυτά από τη μικρή μου εμπειρία.
Jimys2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 να πω: μακριά από "κινεζομάγαζα"; ιδού: Κωδικός Αντικειμένου: RS.........NL Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/12/2017, 09:27:01 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 4/12/2017, 07:27:01 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 3/12/2017, 07:07:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 2/11/2017, 17:30:02 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 31/10/2017, 08:02:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Η παραγγελία έγινε στις 13-9-17 Οχι να μην πεις. Εισαι off topic. Πλεον ολα τα δεματα απο εξωτερικο περνανε τελωνειο ( εκτος αυτα που αποστελοντε με priority line ) . Η καθυστερηση ειναι φυσιολογικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα