timeg6 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια, ηθελα μια αποψη για αγορα τηλεορασης. Αυτη την στιγμη εχω μια fullhd 40" curved και θελω να παω σε μεγαλυτερη 4k hdr κτλ. Η χρηση της θα ειναι σιγουρα για ταινιες αλλα και για gaming απο pc, θα χρησιμοποιειται δλδ κ σαν pc monitor. Η tv θα μπει στον τοιχο κ η αποσταση στις ταινιες θα θα ειναι 2,5-3μ. (3 κ κατι ειναι το μηκος του δωματιου) και για gaming θα ειναι 1,5-2μ. Η 49" σιγουρα θα ειναι ικανοποιητικη αλλα ισως οχι οσο θελω και 55" φοβαμαι μηπως ειναι υπερβολικα μεγαλη γι αυτο τον χωρο κ την αποσταση. Τι προτεινετε εσεις? Υπαρχει καποιος που να κανει αυτη την χρηση σαυτες τις αποστασεις με 55" ? Ευχαριστω πολυ.
chriszla Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πας σε 55' σε τετοια απόσταση. Οι 49' θα φαίνονται πολύ μικρες ιδίως αν μπει σε τοίχο.
timeg6 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Σευχαριστω για την απαντηση σου. Κ εγω αυτο σκεφτομαι η 49αρα ισως να μην μου δωσει αυτο που θελω σαν αναβαθμιση απο την 40αρα απλα μετρησα τις διαστασεις της 55" στον τοιχο κ τρομαξα λιγο (στα καταστηματα φαινονται αρκετα μικροτερες) και φοβαμαι μην την παρω κ κανω λαθος αγορα
afterhours Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το ποσο μεγαλη τηλεοραση θα παρεις ειναι προσωπικο/υποκειμενικο θεμα Θυμαμαι οταν ειχα τον προτζεκτορα εβλεπα στις 120 ιντσες απο τα 3.5 μετρα και οι φιλοι με θεωρουσαν ανωμαλο.. Εαν το μεγεθος της τωρινης σου τηλεορασης σε ικανοποιει μπορεις να παραμεινεις στις 40"
timeg6 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ναι σιγουρα ισχυει αυτο που λες. Η 40" για gaming στην αποσταση που παιζω ειναι αρκετα καλη αλλα για ταινιες θα ηθελα μεγαλυτερη. Απλα φοβαμαι πανω στον ενθουσιασμο μου για κατι εντυπωσιακο μην υπερβαλω με την 55 κ αντι για καλυτερη εμπειρια γινει χειροτερη
afterhours Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Κανε αυτο που εκανες...μετρα με τη μεζουρα Αν ειναι πολυ μεγαλη η 55αρα παρε 47αρα 49αρα κλπ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα