Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Τάκη έως 1000€ έγραψε...Τον ψόφησες!!! :-D :-D

Εκεί πας ?

Όντως...θελω να πω τον μπαμπα μου αν μπορεί να τα αγοράσει μέσω ενός φίλου του ώστε να γλιτώσουμε το ΦΠΑ και να βγει ο υπολογιστής παλι στα 750... ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ 800...αυτη την 1070 ομως...πολυ την θελω χαχαχα
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα τί θα κάνεις όμως και με οθόνη, γιατί δεν έχει νόημα η 1070 αν είναι να κοιτάει ταβάνι...

Χρειάζεται να πάρω καινούργια για αυτην την gpu?

Δημοσ.

Καλύτερα να πήγαινες σε μια μεγαλύτερου μεγέθους, πιο σύγχρονη κτλ. 

Η πιο αρμόζουσα λύση (κατά την άποψή μου), είναι να πας στην 1060 ή στην 580 και να αγοράσεις και μια ανάλογη οθόνη 24''=>+ στα 1080p, ips, ή curved (επειδή το είχες γράψει), ή ότι θέλεις τέλος πάντων. Σε 1080p μια χαρά είναι οι παραπάνω κάρτες. Άλλωστε το budget δεν σου επιτρέπει ακροβασίες, τί θα ανέβεις στα 1300 με οθόνη; Τότε ίσως χωρούσε η 1070 (ti).

Δημοσ.

Αφού είναι να πάει πάει το παλιάμπελο, ας βάλει μια GTX 1070TI να ξεφύγει.

Πολυ οριακά....Το build που έστειλες δν μπορεί να μειωθεί στα 1000; αν ας πουμε απο 16 GB αφήσουμε 8 ram

Δημοσ.

Πολυ οριακά....Το build που έστειλες δν μπορεί να μειωθεί στα 1000; αν ας πουμε απο 16 GB αφήσουμε 8 ram

Μπορείς να βάλεις 8gb ram και να προσθέσεις αργότερα.

Ορίστε

Με κουτάκι σινιέ  

με καλύτερο τροφοδοτικό

και με 8GB RAM

MasterBox-Lite-3.1-white-build_01.jpg

DF2wejHVYAAgPdI.jpg

post-239659-0-61593100-1511700549_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Όντως...θελω να πω τον μπαμπα μου αν μπορεί να τα αγοράσει μέσω ενός φίλου του ώστε να γλιτώσουμε το ΦΠΑ και να βγει ο υπολογιστής παλι στα 750... ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ 800...αυτη την 1070 ομως...πολυ την θελω χαχαχα

Αδερφέ κοίτα πως έχει το πράγμα. Οι μνήμες θα ανεβαίνουν κι άλλο κάθε μέρα. Η γνώμη μου είναι αφού θές να χαλάσεις χιλιάρικο να βάλεις 16gb ram έναν δίσκο για αποθήκευση παιχνιδιών εικόνων βίντεο κλπ κλπ https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=2195774%2C2379667 και να μείνεις με 1060 που κάνεις άνετα τη δουλειά σου στην οθόνη που έχεις όπως και σε οποιαδήποτε νεότερη 1080p που σου φτάνουν τα γκαφρά να πάρεις.

1070 και πάνω με διπλά λεφτά δεν θα χαράμιζα και μάλιστα όταν ξέρω οτι σε δυο τρία μηνάκια θα βγούν νέες κάρτες απο nvidia εννοείται δυνατότερες. Άν είχες 1440p μονιτορ τότε ναι θα ήταν μονόδρομος να κοιτούσες απο 1070 και πάνω.

Good luck

Δημοσ.

Παίδες, εγώ είμαι της άποψης ότι πολλά pc στήνονται και δεν αλλάζουν εκ θεμελίων εύκολα.

Το συναντώ πολύ συχνά. ΓΙα αυτό έβαλα την 1070ΤΙ  που είναι σε καλή τιμή. Για μακροημέρευση του συστήματος.

Μιλάμε για περίπου +50% απόδοση.

Είναι δηλαδή το πως το σκέφτεται ο ενδιαφερόμενος και αν έχει την θέληση αργότερα να βάλει ένα ποσό για 8gb ραμ επιπλέον.

Δημοσ.

Δεν είναι το ζήτημα στα 8 ή στα 16gb, το ζήτημα είναι η οθόνη....Άν αξίζει να δώσει παραπάνω χρήματα για 1070ti ενώ θα κρατήσει τη συγκεκριμένη οθόνη.

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις 8gb ram και να προσθέσεις αργότερα.

Ορίστε

Με κουτάκι σινιέ  

με καλύτερο τροφοδοτικό

και με 8GB RAM

MasterBox-Lite-3.1-white-build_01.jpg

DF2wejHVYAAgPdI.jpg

apo poio magazi to ekanes? 

Δεν είναι το ζήτημα στα 8 ή στα 16gb, το ζήτημα είναι η οθόνη....Άν αξίζει να δώσει παραπάνω χρήματα για 1070ti ενώ θα κρατήσει τη συγκεκριμένη οθόνη.

η οθονη μεχρι τα χριστουγεννα πιστευω να εχει αλλαξει...απλως θα καθυστερησει λιγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...