Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 700-750

Χρήση υπολογιστή : Gaming , Internet, office, 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: matlab, mathematica

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι (Έχω μια LG M227wd, ισως μελλοντικα αγορασω μια καινουργια) 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ποντίκι ίσως

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Δεν κάνει διαφορα, η πιο οικονομικη προταση, η καλυτερη

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθει, εκτός αν υπαρχεί μεγαλη χρέωση τοτε θα το συναρμολογησω εγω με ένα φιλο μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει καβαλήσει το καλάμι το visionstudio.gr .

Εχει κάτι τιμές φαρμακείου σε CPU/ μνήμες και Κάρτες γραφικών, λες και είναι Πλαίσιο.....

Δημοσ.

Άν τα θέλει πάντως για χψ λόγους απο vision είναι ποιοτική και καλή η σύνθεση του jean

άν και θα προτιμoύσα με ένα δεκάρι πάνω αυτή απο την reference http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=53651&cat=5

Το μαγαζι που εστελες κανει συναρμολογηση?  Ειδα πως είναι στην Αθηνα ενώ το vision εδώ θεσσαλονικη οποτε θα μπορω να το παραλαβω εγω ώστε να γλιτωσω τα μεταφορικα... 

Δημοσ.

Άν πάρεις τα ίδια απο vision θα σου βγεί σαν να πληρώνεις τριπλά μεταφορικά.

Άν πάλι δεν θες έγραψα παραπάνω για τη σύνθεση του jean.

συναρμολόγηση χωρίς κουτί δύσκολα :P

Δημοσ.

Δεν νομίζω να κάνουν πέρα απο την πλάκα. Στο στήνω εγώ δωρεάν* πάντως άν θές.

*μπύρα καφέ κάτι θα κεράσεις όμως!

Δημοσ.

Ζήτα του κανένα πιτόγυρο ρε.. :-D

Ψύκτρες δεν χρειαζονται?

Αρκεί η stock ψύκτρα που φέρει ο r5 1400. Δεν χρειάζεται extra.

Δημοσ.

​Λέω να ακολουθήσω το δικό σου set-up, μαζι με αυτό το κουτι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=56906&cat=1 μου βγαινει ο υπολογιστης στα 750 μαζι με μεταφορικα + τον καφε σου...χιχιχι

Δημοσ.

Πολύ καλές και οι επιλογές του radio. Το κατάστημα που θα επιλέξεις, θα καθορίσει και την σύνθεση στην οποία θα καταλήξεις. Το μόνο κακό ρε γαμώτο ότι στο mustbuy θα περιμένεις-τα περισσότερα είναι κατόπιν παραγγελίας, δεν ξέρω πόσο. Αν δεν σε πειράζει αυτό, οκ. Οι τιμές του πάντως είναι καλές (βέβαια συχνά συμβαίνει η μη άμεση διαθεσιμότητα να ''ανταλάσσεται'' με τις καλές τιμές).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...