Προς το περιεχόμενο

[fitness tracker] Polar M400HR 107,61€, Amazon Ισπανίας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρομερή τιμή για ρολόι με ζώνη. Για τρέξιμο , spinning και CrossFit είναι υπεραρκετό. Γενικά τα polar είναι εγγύηση. Σε αυτή την τιμή με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.

Το κοιτάω εδώ και μέρες και λέω να το πάρω. Για ποδηλασία γνωρίζει κανείς τι εμφανίζει στην οθόνη? Υποθέτω μόνο χρόνο και χτύπους καρδιάς.

Δημοσ.

Και αποσταση και pace.

Δεν ξέρω αν μπορεί αντι για pace να δείξει speed.

www.dcrainmaker.com/2014/09/activity-tracker-review.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήρατε στο λαιμό σας.παρηγγειλα ένα αφού ένα εβδομήνταρι έχει ο αισθητήρας μόνος του.μια ερώτηση ο αισθητήρας έχει μέγεθος και εάν ναι σε τι μέγεθος θα έρθει γιατί έλεγε στο προϊόν one size

Επεξ/σία από aekfc212
Δημοσ.

Φίλε αν είσαι αθλητικός τύπος ο οποίος παίρνει ταυτόχρονα ΣΟΒΑΡΑ το κομμάτι άθληση θα σε βοηθήσει ΠΟΛΥ το ρολογάκι. Δες την εφαρμογή Polar Team η οποία χρησιμοποιείται από τους καλύτερους επαγγελματίες στα sports καθώς και την εφαρμογή polar flow για το κινητό σου. Στην πρώτη περίπτωση μπορείς να βλέπεις live εσύ και ο PT σου σε ποια καρδιακή ζώνη βρίσκεσαι καθώς και συνολικά και συγκριτικά data μετά από κάθε προπόνηση ενώ στη δεύτερη μπορείς να έχεις πλήρες αρχείο με τις προπονήσεις σου και πολλά παραπάνω. Η polar είναι τοπ.  Με γεια και καλοδούλευτο.

Δημοσ.

Βασικά για το κορίτσι το πήρα που κάνει σπιννιγκ αν και πιθανόν να μην την βολεψει η ζώνη στο στήθος.οποτε θα μου μείνει εμένα.για ποδηλασία και τρέξιμο.ξερετε αν υπάρχει καποιος αισθητηρας για το μπράτσο;και αν ναι αν κάνει δουλειά όντως.

Ευχαριατω

Δημοσ.

Εν τέλει αφού είδα ένα βιντέακι όπου δείχνει να μετρά και ταχύτητα  μέσω του GPS, το πήρα για το ποδήλατό μου.

Δημοσ.

Βασικά για το κορίτσι το πήρα που κάνει σπιννιγκ αν και πιθανόν να μην την βολεψει η ζώνη στο στήθος.οποτε θα μου μείνει εμένα.για ποδηλασία και τρέξιμο.ξερετε αν υπάρχει καποιος αισθητηρας για το μπράτσο;και αν ναι αν κάνει δουλειά όντως.

Ευχαριατω

Ίσως ο καλύτερος οπτικός αισθητήρας που υπάρχει

Scosche Rhythm+

https://www.dcrainmaker.com/2014/05/scosche-antbluetooth-optical.html

Δημοσ.

Ειναι ο H7 μετρητης στο πακετο, ενω υπαρχει και το νεοτερο H10 (το οποιο εχω). Αν δεν εχετε αναγκη να βλεπετε αμεσα το heart rate στο ρολοι, εγω θα επαιρα το H10 μονο του (βλεπεις live σε android/iOS τα δεδομενα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...