FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας.Ειμαι κατοχος του s7 edge μισο χρονο και το αγορασα επειδη ετυχε να θελω κινητο και μια καλη φωτογραφικη για την μικρη μου κορη και κατεληξα εδω 2 σε 1. Το θεμα μου ειναι οτι ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την μπροστινη καμερα του,πολυ σκοτεινες σε δωματιο με αρκετο φως,ακομα και το nexus 5x της γυναικας μου πιο φωτεινες και με λεπτομερεια τραβαει. Το συγκρινα και με ενος φιλου το ιδιο κινητο και αυτο τα ιδια. Εκανα επαναφορα τα settings μπας και εκανα εγω καμια ρυθμιση αθελα μου αλλα τιποτα. Μπορειτε να μου προτεινεται ενα κινητο που να βγαζει καλες φωτεινες και με λεπτομερεια selfies? Ευχαριστω. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μήπως εχει κανένα θέμα η μπροστινή του κάμερα; γτ όσο το είχα το s7 edge μπροστά και πίσω είχε κορυφαίες κάμερες.
ziaba Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 για να χει η καρντασιαν iphone κατι θα ξερει 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μήπως εχει κανένα θέμα η μπροστινή του κάμερα; γτ όσο το είχα το s7 edge μπροστά και πίσω είχε κορυφαίες κάμερες. Για αυτο ειπα και πιο πανω οτι το συγκρινα και με αλλο s7 edge με τα ιδια αποτελεσματα,δε λεω τη μερα βγαζει μια χαρα,επισης απο τι πισω ειμαι ευχαριστημενος αρκετα,να σημειωσω οτι settings δεν εχω πειραξει καθολου. Το θεμα μου ειναι η μπροστα που αν υπαρχει χαμηλος φωτισμος τι να πω πολυ θολουρα.Δεν ειμαι τρελος να θελω καθαρες φωτο σε σκοταδι εντελως ειπαμε.
saruman123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας.Ειμαι κατοχος του s7 edge μισο χρονο και το αγορασα επειδη ετυχε να θελω κινητο και μια καλη φωτογραφικη για την μικρη μου κορη και κατεληξα εδω 2 σε 1. Το θεμα μου ειναι οτι ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την μπροστινη καμερα του,πολυ σκοτεινες σε δωματιο με αρκετο φως,ακομα και το nexus 5x της γυναικας μου πιο φωτεινες και με λεπτομερεια τραβαει. Το συγκρινα και με ενος φιλου το ιδιο κινητο και αυτο τα ιδια. Εκανα επαναφορα τα settings μπας και εκανα εγω καμια ρυθμιση αθελα μου αλλα τιποτα. Μπορειτε να μου προτεινεται ενα κινητο που να βγαζει καλες φωτεινες και με λεπτομερεια selfies? Ευχαριστω. Αν δεν σε πολύ ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά αλλά δίνεις βάση την κάμερα (μπρος/πίσω) δες αυτό https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=135866Γενικά χαρακτηριστικά μπορείς να δεις εδώ http://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/kodak-ektra-to-entiposiako-tilefono-kamera-ke-stin-elada
KyrGR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 https://m.banggood.com/Vivo-V5Plus-V5-Plus-5_5-Inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-2_0GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1198210.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB Έρχεται σύντομα, νομιζω διπλή 20+8mp selfie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα