BRAXOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 εδω και 2 ημερες το malwarebytes εχει λησαξει να μπλοκαρει το συγκεκριμενο ειδος. τι πρεπει να κανω για να απαλαγω απο αυτο; διαβασα οτι ειναι κρυφο εκμεταλευση του πισι μου για το μπιτκοιν. Εχετε καποια λυση;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτα τα βήματα προτεινουν.. Βήμα 1: Malwarebytes Βήμα 2: HitmanPro to Scan for Malware Βήμα 3: Emsisoft Emergency Kit Βήμα 4: επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις το browser
BRAXOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Είχα κάνει τα 2 πρώτα βήματα και τελικά έφτιαξε με το τέταρτο. Ελπίζω να μην έχει αφήσει κατάλοιπα και με τρέχει πάλι. Ευχαριστώ πολύ
BRAXOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 τελικα δεν κρατησε πολυ η χαρα μου. παλι τα ιδια. εκανα και ολα τα βηματα αλλα τιποτα...
tkats Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλημέραδοκίμασε να προσθέσεις τα περιεχόμενα του παρακάτω αρχείου hosts στο δικό σου αρχείο hosts που βρίσκεται στο φάκελο c:\windows\system32\drivers\etchttps://raw.githubusercontent.com/greatis/Anti-WebMiner/master/hosts
BRAXOS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Προς το παρών έσβησα το Firefox και το ξανά εγκατέστησα και δεν έχει κάνει κάτι 2 μέρες τώρα. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά με τον chrome δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα