Προς το περιεχόμενο

ΚAMENA PIXEL LAPTOP: Πως τα αντιμετωπίζετε;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edw o kosmos kaigetai o karib klaigetai gia ena kammeno pixel. ase pou oxi kammeno pixel den exei alla oute o8onh akoma....

pou badizei o kosmos na exoume stis tft o8ones kammena pixel...shmera kammena pixel aurio ta paidia mas sta narkwtika.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Danton, eisai ligo proklitikoulis bagasako!!!! :P. Ok, ego katalavaino tin anagki kapoiou na anoiksei ena thema akoma kai gia ena oxi toso sovaro zitima i na einai "iperdrastirios" sta forums. Einai mia morfi epikoinonias kai afti, ipo proipotheseis. Ego pantos skeftomai na anoikso ena thema me titlo "Mou vromise to mouse. Ti boro na kano???" xe xe xe. As pao gia ipno tora. :D

Δημοσ.

Εγώ στον δεύτερο μου φορητό, έναν Compaq Presario 1200, είχα από την αρχή ένα καμμένο pixel! Απλά συμβιβάστηκα και με το καιρό ξέχασα και σε ποιο σημείο βρίσκεται...(λέμε τώρα...!)) :D :D

Δημοσ.

Συμπάσχοντες... ακόμη και τα LG που έχουν 0 πίξελ μπαντ έχουν κάποια μικρά γράμματα.... π.χ να είναι τελείως καμμένα και όχι να δείχνουν πχ. άσπρο, γενικά είναι καραγκιόζηδες στο θέμα αυτό γιατί δίνεις ένα σκασμό χρήμματα και τελικά δεν παίρνεις αυτό που πλήρωσες.... αλλά μάλλον είναι ακριβά γι αυτούς να αλλάζουν όλη την οθόνη αν έχει πρόβλημα....

Δημοσ.

"γενικά είναι καραγκιόζηδες στο θέμα αυτό γιατί δίνεις ένα σκασμό χρήμματα και τελικά δεν παίρνεις αυτό που πλήρωσες..."

Φίλε μου διακατέχομαι από τα ίδια συναισθήματα αγανάκτησης και αηδίας...

Είμαι άνθρωπος ήρεμων τόνων αλλά αμα μου πλασάρουν laptop με καμένο pixel δεν ξέρω πως θα ανριδράσω.

Δημοσ.

Συμπάσχοντες... ακόμη και τα LG που έχουν 0 πίξελ μπαντ έχουν κάποια μικρά γράμματα.... π.χ να είναι τελείως καμμένα και όχι να δείχνουν πχ. άσπρο,

Sorry, εδώ κάνεις λάθος φίλε μου! Μη βάζουμε όλες τις εταιρείες στο ίδιο καζάνι!

Η επίσημη αντιπροσωπεία της LG στην Ελλάδα, δίνει εγγύηση όχι μόνο για καμμένα pixels αλλά και για sub-pixels, που σημαίνει για π.χ. ότι ακόμα και με ένα άσπρο καμμένο pixel την αντικαθιστούν!

Κατά την γνώμη μου, είναι από τις λίγες "αξιόπιστες" στην ελληνική αγορά και έχει τρομερό service, σε συνδιασμό με την άριστη ποιότητά της! ;)

"Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ε!!" ;) :D :D :D

Δημοσ.

karib egrapse:

"Danton, eisai ligo proklitikoulis bagasako!!!!"

Πες τα kirileman...

ta upoloipa pou egrapse o kirileman ta diabases???o tupos se ebgale psyco twn forum!

Δημοσ.

Φιλτατε danton, ο καθένας δείχνει την αγωγή του. Κι εσύ επίσης.

Δεν θα σταματούν τα topic επειδή το θες εσυ.

Το θέμα αφορά πολύ κόσμο. Και το ζητούμενο είναι να πει ο καθένας τη γνώμη του για τι πρέπει να γίνει όταν μας τύχει καμμένο pixel. Αλλός το θεωρεί σημαντικό, άλλος όχι.

Εδώ είμαστε να εκθέσουμε όλοι τις απόψεις μας.

Δημοσ.

oles oi tft othones exoun ena kammeno pixel. einai logw tis kataskevis tous kai logw tou tropou leitourgias tous. den mporeis na to apofigeis an thes na pareis tft lcd monitor eite se laptop eite pantou. Kai den einai kati pou mporoun na diorthwsoun oi etairies, apla etsi einai.

milame panta gia ena pixel etsi?

edw stis sony sinithws iparxei mia olokliri grammi pou einai mavri!

protimw na parw eizo me ena kammeno pixel para LG me 0. :)

Δημοσ.

Οι εταιρίες όταν ένα προιον, οποιοδήποτε, πχ dvd player, hard disk κλπ είναι ελλατωματικό, δεν το αποσύρουν?

Για την οθόνη γιατι δεν κάνουν το ίδιο? Και τα περι κόστους παραγωγής νομίζω είναι εκ του πονηρού. Καλύτερα να πληρώνω 20 ευρώ παραπάνω αλλά να ξέρω θα πάρω καλό προιον.

Γιατί πρέπει να δεχθούμε να το πάρουμε ελαττωματικό? Επειδή μας το λένε (λέμε τώρα, μηπως και βρούμε κανένα τρόπο αντίδρασης?)

Δημοσ.
Οι εταιρίες όταν ένα προιον' date=' οποιοδήποτε, πχ dvd player, hard disk κλπ είναι ελλατωματικό, δεν το αποσύρουν?

Για την οθόνη γιατι δεν κάνουν το ίδιο? Και τα περι κόστους παραγωγής νομίζω είναι εκ του πονηρού. Καλύτερα να πληρώνω 20 ευρώ παραπάνω αλλά να ξέρω θα πάρω καλό προιον.

Γιατί πρέπει να δεχθούμε να το πάρουμε ελαττωματικό? Επειδή μας το λένε (λέμε τώρα, μηπως και βρούμε κανένα τρόπο αντίδρασης?)[/quote']

Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι αν οι εταιρείες άλλαζαν όλες τις οθόνες που είχαν καμμένα pixels, οι οθόνες θα ήταν μόνο 20€ ακριβότερες;

Μήπως θα ήταν πολύ ακριβότερες;

Μήπως θα ήταν τόσο ακριβές, που δε θα είχες πρόβλημα με τα καμμένα pixels αφού ακόμη θα δούλευες σε CRT;

Δημοσ.

dim_b ισως να είναι οπως λες. ισως όμως όχι.

Νομίζω ότι μιλάμε για πρωτοφανή περίπτωση που εξαρχής δεχόμαστε ότι αυτό που θα αγοράσουμε υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα.

Δεν αμφισβητώ ότι δεν έχει φτάσει η κατασκευή των tft σε τέτοια κατάσταση που να εξαλείφει το πρόβλημα.

Ομως δεν νομίζω να είναι και στο σημείο που ήταν όταν πρωτοξεκίνησαν να διατίθενται στην αγορά. Αν μη τι αλλο ή υπάρχει πρόοδος ή όχι. Δηλαδή, ας πούμε πριν χ χρόνια που πρωτοβγήκαν στην αγορά, ήταν πρωιμο το προιον, δε βαριεσαι, ας το ανεχτούμε το ελλατωμα.

Εμ, φτάσαμε 2004, κι ακόμη τα ίδια?

Η "αδικη" πολιτική παραμενει. Και δεν βλέπω γιατί να αλλάξει και στο μέλλον.

Στο κάτω κάτω, ας δώσουν την δυνατότητα σε όποιον είναι διατεθειμένος να πληρώσει κάτι παραπάνω, να του πουνε πόσο είναι αυτό το παραπάνω και ότι σίγουρα θα πάρει ένα φορητό με καλή οθόνη. Να υπάρχει επιλογή.

Οχι γουρούνι στο σακι. Θες δε θες να τα παίξεις όλα για όλα. Αμαν πια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...