arisikaria Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Σημαντικό μήνυμα σχετικά με το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε Παρατηρήσαμε ότι ψωνίζετε από την Ελλάδα. Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για αγορά λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Αλλάξτε τη ρύθμιση της χώρας σας 12 Μήνες Xbox Live Gold + 12 Μήνες Πρόσβαση ΕΑ | Xbox One - Λήψη κώδικα
fylatos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ναι ρε παιδιά βάλτε μια τυχαία αγγλική διεύθυνση και κάντε checkout.
arisikaria Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παιδια το εκανε κανεις? Οι κωδικοι πως σου τους στελνουν? Με email?? Δεν το εχω ξανα κανει γιαυτο ρωταω. Τα παιχνίδια του game pass μετά το μήνα παίζουν έστω και αν ανανεώσεις τη συνδρομή του pass?Κατέβασα δωρεάν το Grid 2 με τη συνδρομή game pass ενός μήνα. Αν ανανέωσω τον άλλο μήνα θα συνεχίσω να το έχω; Ναι θα το εχεις
cgeorgal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ο κωδικος βγαινει στο checkout και το στελνουν και με email 1
arisikaria Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ο κωδικος βγαινει στο checkout και το στελνουν και με email Ευχαριστω
k_dinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μόνο αν ανανεώσεις θα συνεχίσεις να το έχεις.
greekboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ενα χρονο πριν τετοιο καιρο επαιζε η 12μηνη 25 λιρες σε αγγλικα σαιτ,ισως η μεγαλυτερη απογοητευση της φετινης black friday για μενα... A,και πιο φθηνα απο παντου στο cdkeys.com https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360 40.99 και με κωδικο CDKEYSBLACK10 μειον 10% βγαινει 36ευρωπουλα. Αφου δεν θελετε να μπλκεκεται με αγγλικες διευθυνσεις του amazon γιατι δεν το παιρνεται απο εδω που ειναι και 1ε φθηνοτερο? Αξιοποιστο 100% ειναι το cdkeys για οποιον αναρωτιεται edit: to οποιο το ματιασα και δεν προχωραει η παραγγελια οταν παταω place order. μου πεταει: There was an error processing your order. Please contact us or try again later. Αγορασε κανεις κανονικα?
iceman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εμενα μου χρεωσε το paypal αλλά δεν έδωσε κωδικό και τώρα ψαχνομαι να ακυρώσω τη χρεωση EDIT: Ευτυχώς έκαναν refund!
greekboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 τελικα καταφερα και πηρα τον κωδικο απο το cdkeys αλλα κατευθειαν με καρτα. με paypal οσες φορες και να προσπαθησα δεν τα καταφερα
Carrey Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ενα χρονο πριν τετοιο καιρο επαιζε η 12μηνη 25 λιρες σε αγγλικα σαιτ,ισως η μεγαλυτερη απογοητευση της φετινης black friday για μενα... A,και πιο φθηνα απο παντου στο cdkeys.com https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360 40.99 και με κωδικο CDKEYSBLACK10 μειον 10% βγαινει 36ευρωπουλα. Τελικά πήγα από cdkeys με PayPal καθώς το amazon ζητούσε απ' την αρχή credit card info κτλ. Τελικό ποσό: 36,89€ + 1 μήνας δώρο με την ενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης! Μπόμπα! Ευχαριστώ!
greengr21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τι εννοείς αυτόματη ανανέωση;πως το έκανες;
Carrey Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Στο προτείνει το συστημα τους λίγο πριν επιβεβαιώσεις την ανανέωση (στο site της MS). Αν το δεχτεις τσιμπας και τον έξτρα μήνα. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του cdkeys θα στο βγάλει. (Εκτός αν το είχες ηδη ενεργοποιημενο.. Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα