Προς το περιεχόμενο

Xbox Live 12 μηνες 38€ @amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AmazonLogo._CB192253885_.gif

Σημαντικό μήνυμα σχετικά με το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε  

Παρατηρήσαμε ότι ψωνίζετε από την Ελλάδα. Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για αγορά λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Αλλάξτε τη ρύθμιση της χώρας σας

Δημοσ.

Παιδια το εκανε κανεις? Οι κωδικοι πως σου τους στελνουν? Με email??

Δεν το εχω ξανα κανει γιαυτο ρωταω.

Τα παιχνίδια του game pass μετά το μήνα παίζουν έστω και αν ανανεώσεις τη συνδρομή του pass?

Κατέβασα δωρεάν το Grid 2 με τη συνδρομή game pass ενός μήνα. Αν ανανέωσω τον άλλο μήνα θα συνεχίσω να το έχω;

Ναι θα το εχεις

Δημοσ.

Ενα χρονο πριν τετοιο καιρο επαιζε η 12μηνη 25 λιρες σε αγγλικα σαιτ,ισως η μεγαλυτερη απογοητευση της φετινης  black friday για μενα...

A,και πιο φθηνα απο παντου στο cdkeys.com

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

40.99 και με κωδικο  CDKEYSBLACK10 μειον 10% βγαινει 36ευρωπουλα.

Αφου δεν θελετε να μπλκεκεται με αγγλικες διευθυνσεις του amazon γιατι δεν το παιρνεται απο εδω που ειναι και 1ε φθηνοτερο? Αξιοποιστο 100% ειναι το cdkeys για οποιον αναρωτιεται

edit: to οποιο το ματιασα και δεν προχωραει η παραγγελια οταν παταω place order. μου πεταει:

There was an error processing your order. Please contact us or try again later.

Αγορασε κανεις κανονικα?

Δημοσ.

Εμενα μου χρεωσε το paypal αλλά δεν έδωσε κωδικό και τώρα ψαχνομαι να ακυρώσω τη χρεωση

EDIT: Ευτυχώς έκαναν refund!

Δημοσ.

τελικα καταφερα και πηρα τον κωδικο απο το cdkeys αλλα κατευθειαν με καρτα. με paypal οσες φορες και να προσπαθησα δεν τα καταφερα

Δημοσ.

Ενα χρονο πριν τετοιο καιρο επαιζε η 12μηνη 25 λιρες σε αγγλικα σαιτ,ισως η μεγαλυτερη απογοητευση της φετινης  black friday για μενα...

A,και πιο φθηνα απο παντου στο cdkeys.com

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

40.99 και με κωδικο  CDKEYSBLACK10 μειον 10% βγαινει 36ευρωπουλα.

Τελικά πήγα από cdkeys με PayPal καθώς το amazon ζητούσε απ' την αρχή credit card info κτλ.

Τελικό ποσό: 36,89€ + 1 μήνας δώρο με την ενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης!

Μπόμπα! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στο προτείνει το συστημα τους λίγο πριν επιβεβαιώσεις την ανανέωση (στο site της MS). Αν το δεχτεις τσιμπας και τον έξτρα μήνα. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του cdkeys θα στο βγάλει. (Εκτός αν το είχες ηδη ενεργοποιημενο.. Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...