Προς το περιεχόμενο

[Projector] Forever MLP-100 LED with Android and Wi-Fi @ e-shop.gr 87€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπαθητικό προτζεκτοράκι σε προσφορά από e-shop για Black Friday στα 87€.

Τρέχει Android 4.4.4 και απ'ότι έχω διαβάσει δεν παίρνει κάποιο update.

Προσοχή η ανάλυση ειναι 800x480 και απλά αναφέρει ότι μπορεί να έχει σαν είσοδο μέχρι 1080p.

http://www.e-shop.gr/projector-forever-mlp-100-led-with-android-and-wi-fi-p-PER.180999

Skroutz από 107,9€

https://www.skroutz.gr/s/10327494/Forever-MLP-100.html

Δημοσ.

61.52 ευρώ έχει το UNIC UC46 + 13.21 ευρώ Priority Line = 74.73 ευρώ

δεν το λες και μισά λεφτά...

Εκτός και παίζει κανένα τρελό κουπόνι αυτές τις μέρες...

Δημοσ.

BlitzWolf BW-MP1 / Unic UC46 φάση στα διπλά λεφτά απο Ελλάδα;
Δεν το λες και προσφορά...
Thanks anyway

Αν και δεν ξέρω αν είναι στα διπλά λεφτά γιατί δεν έχω ασχοληθεί τόσο! ( εγώ βλέπω τώρα να το έχουν λίγα χρήματα φθηνότερα το πάνω που λες ... αλλά το άλλο έχει 2 χρόνια εγγύηση έστω και αν είναι eshop ( πιστωτικό από τίποτα κάτι είναι και αυτό! ) 

edit με πρόλαβε ο πάνω . 

Δημοσ.

Προσοχή η ανάλυση ειναι 800x480 και απλά αναφέρει ότι μπορεί να έχει σαν είσοδο μέχρι 1080p.

(ούτε) για ταινίες (δεν) κάνει αυτό άντε κανένα power point. Εννοείται δεν κάνει για να δείχνεις πράγματα με η/υ πχ να "δείχνεις μενού από εφαρμογές" (τρώει τα pixel)

Φωτεινότητα: 1200 lumen.

θέλει και σχετική συσκότιση.. (συχνά είναι και πιο κάτω σε lumen από όσο λενε οι led)

• Like 1
Δημοσ.

BlitzWolf BW-MP1 / Unic UC46 φάση στα διπλά λεφτά απο Ελλάδα;
Δεν το λες και προσφορά...
Thanks anyway

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, τη δεδομένη στιγμή βλέπω απλά να υπάρχει μια διαφορά της τάξης των 10€ από e-shop για κάτι που θα μου έρθει λογικά μετά τα Χριστούγεννα (λόγω φόρτου γιορτών στα ταχυδρομεία) και με αμφίβολη(έως ανύπαρκτη) εγγύηση.

Επίσης δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι αλλά κανένα από τα 2 μοντέλα που πρότεινες δεν τρέχει android όπως αυτός του θέματος.

(ούτε) για ταινίες (δεν) κάνει αυτό άντε κανένα power point. Εννοείται δεν κάνει για να δείχνεις πράγματα με η/υ πχ να "δείχνεις μενού από εφαρμογές" (τρώει τα pixel)

θέλει και σχετική συσκότιση.. (συχνά είναι και πιο κάτω σε lumen από όσο λενε οι led)

Τον έχω παραγγείλει με σκοπό να βάζω σε υπνοδωμάτιο καμιά σειρά/ταινία να δω χαλαρά επειδή έχω έναν κενό τοίχο απέναντι και επίσης λόγω μικρού μεγέθους. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος που κοιτάζει σε αυτά τα χρήματα προτζέκτορα και θα τον πάρει με σκοπό να τον έχει σαν κυριο μέσο για να βλέπει τανίες ή να κάνει σοβαρές παρουσιάσεις.

Όσο για τη συσκότιση από κάποια review που είδα και γω είναι όπως τα λες, αλλά δεν είναι κάτι που με προβληματίζει γι'αυτό που τον προορίζω.

Και ένα μίνι hands on που βρήκα στο youtube για να πάρετε μια ιδέα.

Δημοσ.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτό που γράφουν τα παιδιά στο thread του Βlitzolf που τον πήραν -πριν πάνω από ένα χρόνο- 48€:

"Πάντως αν είχα δώσει γύρω στα 70-80Ε που είναι η τιμή του τώρα δε θα ήμουν τόσο ικανοποιημένος, αλλά ακόμα και εκει, κοροιδία δεν τον λες. Στην τιμή που τον πήραμε, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να απαντήσω σε ένα ένα μιας και είμαι κάτοχος του unic 46 που αναφέρθηκε πιο πάνω (και καλό είναι οι κατοχοι να εκφέρουν κυρίως άποψη μιας και θα είναι πιο αντικειμενική).

Ξεκινάω απ το "συχνά"... ενώ στην αρχή τους θάβεις, μετά είσαι γενναιόδωρος! :) τι συχνά... όχι απλά είναι πιο κάτω αλλά βγάζεις τουλάχιστον το πρώτο ψηφίο απ όλους αυτούς (το 200 είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.. εδώ δεν μιλάμε για τα Lumen που βγάζει το led που έχει μέσα αλλά αυτά που φτάνουν στην οθόνη και επιστρέφουν στον θεατή). Αυτοί παίζουν αξιοπρεπώς σε διαστάσεις μέχρι 70" και σε εικόνα που "βλέπεται" όσον αφορά την φωτεινότητα μέχρι τις 90-100 (το βλέπεται είναι ακριβώς αυτό που λέω.. βλέπεις είσαι μια χαρά για ένα θριλεράκι, μια κωμωδιούλα ή κάναν αγώνα κτλ που δεν σε νοιάζει αν χαθεί και καμιά λεπτομέρεια στην διαβάθμιση των χρωμάτων/σκιών αλλά μέχρι εκεί.. μια πιο απαιτητική ταινία με τίποτα....)

Απο εκεί και πέρα αν πάμε στις 60 πχ ίντζες που είναι πιο νορμαλ για τέτοιους προτζέκτορες, εκεί απαντάω στην πρώτη σου φράση και σου λέω ότι είσαι εντελώς λάθος. Είναι αξιοπρεπέστατοι για να δεις μια ταινία (φυσικά δεν μιλάω για ταινία που καίγεσαι για full hd ή 4k) ή έναν αγώνα κτλ κτλ.. εγώ στον τοίχο στο σαλόνι είδα ουκ ολίγες ταινίες αλλά κυρίως τον ευχαριστήθηκα 1) στο μπαλκόνι στο οποίο έβαλα μια πτυσσόμενη κουρτίνα συσκότισης απ τα ΙΚΕΑ με το κατάλληλο χρώμα (και όμως) και πέρασα το καλοκαίρι τέλεια ή 2) στις διακοπές που τον είχα μαζί και έβλεπα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ότι ήθελα.

Πραγματικά η εικόνα δεν είναι όπως φαντάζεται κανείς με κάτι τεράστια pixel να κάνουν πάρτι, είναι πραγματικά μια χαρά.

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σύγκριση με έναν κανονικό προβολέα αλλά επίσης δεν υπάρχει σύγκριση και στην τιμή και στο λειτουργικό κόστος.

Για κάποιον που θέλει κάτι "πρόχειρο" να δει έναν αγώνα με τους φίλους, να τον πάρει διακοπές, να τον βγάλει μπαλκόνι κτλ μια χαρά είναι. Για κάποιον που θέλει να φτιάξει ένα home cinema με σωστή εικόνα για τα δεδομένα ενός home cinema και με σωστές διαστάσεις (120" + ) και φωτεινότητα, τότε θέλει έναν σοβαρό προβολέα και μην περιμένει με έναν κινέζικο των 50 και 100 ευρώ να κάνει κάτι τέτοιο. Απλά τα πράγματα... η αλήθεια εκτός απ τους sex pistols βρίσκεται κάπου στην μέση.. δεν είναι σε καμία περίπτωση για θάψιμο και είναι άψογοι για τον σκοπό που έχουν φτιαχτεί και φυσικά κάνουν για ταινίες (με όλες τις παραδοχές που είπαμε) αλλά φυσικά δεν είναι για να τους εκθειάσει κιόλας κάποιος ή να νομίζει πως ήρθαν να αντικαταστήσουν τους κανονικούς προβολείς :)

Επεξ/σία από Craven
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...