Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, μόλις τελείωσα το σεταρισμα. Απλά τελεια, τελικά ο ήχος είναι φουλ άριστος και η εικόνα σκίζει. Από 40 ιντσες σε 55 απλά είναι έρωτας. Αξίζει και τι τελευταίο της €. Γρήγορη, ζωντανά χρώματα και γενικά μια όμορφη τηλεόραση.

Χαίρομαι που βοηθησαμε και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Εγώ περιμένω την 65αρα που παρήγγειλα. Εκει να δεις διαφορά μεγέθους συγκριτικά με την 50αρα που έχω τώρα.:-P

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ρε εμένα έπιασε τον μισό τοίχο. Καμία σχέση με την 40αρα. Περίμενα να είναι μεγάλη αλλά αυτή είναι κτήνος. Βέβαια δεν με χάλασε καθόλου ισα ισα.

Samsung UE55MU6402 από Κωτσόβολο σήμερα στα 799€.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/173656-samsung-ue55mu6402-55

Ευχαριστώ πολύ για την όλη βοήθεια και τα καλά λόγια σας που σίγουρα πιάσαν τόπο.

Και κάτι άλλο που παρατηρησα, η αλλαγή από digea σε hdmi είναι αστραπιαία. Πρώτη φορά βλέπω τόσο γρήγορη αλλαγή. :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορείς πες μας εντυπώσεις σε bluray δισκάκι και σκοτεινά πλάνα.

Δεν έχω καν bluray player. :P .Αν βάλω υπολογιστή θα ενημερώσω. Επίσης στο yt είναι πολύ καλή.
Δημοσ.

Αυτό που με δεν με εντυπωσίασε τοσο πολύ είναι τα μαύρα της. Δεν είναι τόσο ωραία και μπορώ να πω ότι η παλιά μου είχε πιο ωραία μαύρα ειδικά όταν ήταν καινούρια.

Δημοσ.

Όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά :) "

LG plasma 8 ετιας βγάζει το απόλυτο μαύρο και είναι μόνο HD.

Γενικό το κακό δηλαδή ε; Καλά νταξει τότε (πριν 10 χρόνια) την είχα πάρει 1600€ και η βάση δώρο :P . Samsung LE40F86BDX
Δημοσ.

Γενικό το κακό δηλαδή ε; Καλά νταξει τότε (πριν 10 χρόνια) την είχα πάρει 1600€ και η βάση δώρο :P . Samsung LE40F86BDX

Νομίζω ότι παλιά έβγαζαν πιο καλές τηλεοράσεις, τωρσ βγάζουν πιο σύγχρονες απλά για να σε ανάβουν και να τις θες..

Και εγω τις εορτές θα πάρω κάτι γιατί πούλησα την 32 που είχα στο δωμάτιο, δεν έβλεπα τίποτα πλέον.

Είναι η μόδα της εποχής τι να κάνουμε :)

Κοίτα να χαρείς την τηλεόραση σου μια χαρά είναι και δόξα τον Θεό να λέμε που έχουμε τόσα πράγματα όλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Για να δεις καλύτερο μαύρο και κατ επέκταση καλύτερη αντίθεση πρέπει να πληρώσεις πολλά παραπάνω στις σύγχρονες 4k τηλεοράσεις δυστυχώς. Αλλά έχουν άλλα χαρακτηριστικά που δεν είχαν οι παλιότερες. Καλορίζικη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...