TsironakosMix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον παιδια καλημερα, μαυρη παρασκευη χτες κανονικη ομως.. Ανοιγω το PC καθομαι καμια ωρα ολα καλα, παω να το κλεισω και δεν εσβεινε... Το αφηνω 4-5 λεπτα τιποτα, το κανω ρεσταρτ και δεν ανηγανε τα windows κολουσανε στο boot... Βγαζω εναν εναν τους σκληρους μου(εχω εναν SSD για τα windows εναν Hdd για τα games και ακομη εναν HDD Western Digital ezex1tb για τα εγγραφα) και με το που βγαζω τον EZEX αναβει κανονικα, τεσπα μετα απο προσπαθειες τον εβαλα και σε αλλο PC και δεν τον εμφανιζει ουτε καν στο Device Manager αλλα ουτε και στο Bios... Ειδα αυτο το βιντεακι στο yt τον ανοιξα αλλα η βελονα ειναι στην αρχικη της θεση οχι κολημενη πανω στο στρογγυλο σιδερο(ειναι καλο αυτο η κακο?)... Εννοειτε πως δεν πειραξα κατι και τον ξανακουμπωσα... Παρειγγειλα εναν ιδιο παλι να τον παρω για ανταλλακτικα μπας και καταφερω να αλλαξω την πλακετα.. Επεισης οταν τον συνδεω η βελονα παει πανω κατω συνεχεια... Το μονο που με νοιαζει ειναι τα αρχεια εννοειτε... Γινετε με καποιο τροπο να τα παρω πισω παιδια? Καποιος που να επαθε κατι παρομοιο και να καταφερε να κανει recover τα αρχεια?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Αφού τον άνοιξες τον δίσκο ξέχνα τα αρχεία. Έστω και ένας κόκκος σκόνης να κάτσει πάνω στον δίσκο τον καθιστά μη χρήσιμο και ας φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά. Οι σκληροί δίσκοι κατασκευάζονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίχως το παραμικρό ίχνος σκόνης.
KiriosD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Γιατί δε ρώτησες / έψαξες ΠΡΙΝ τον ανοίξεις και πριν σκίσεις όλα τα αυτοκολητάκια που έλεγαν DO NOT REMOVE συγγνώμη αλλά η πιθανότητα σωτηρίας έχει μειωθεί δραματικά η πρόταση από μένα πλέον είναι να ακυρώσεις τη παραγγελία με τα "ανταλακτικά" και να παραγγείλεις μπλε μπογιά αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς σε κάποια επιχείρηση που σχετίζεται με ανάκτηση δεδομένων αν είναι τόσο σημαντικά τα αρχεία εκεί μέσα
TsironakosMix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πωωωω, ναι ρε παιδια αλλα στο yt τα ατομα π ανοιγανε το σκληρο και επανατοποθετουσανε την βελονα αλλου γιατι τους δουλεβε μετα?
gsa1967 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 για να μη ανοιγω νεο θεμα.εχω το εξης προβλημα. εχω ενα σκληρο adata. εχω αποθηκευσει ταινίες κλπ. σημερα πηγα να ψαξω να βρω καποιο αρχειο και οταν τον βαζω στον υπολογιστη βγαζει μήνυμα "το ονομα του καταλογου δε ειναι εγκυρο" .τι γινεται τωρα? η πλακα ειναι οτι το panda security εκανε σαρωση στα αρχεια του δισκου και δεν βρηκε καποιο ιο η κατι αλλο.
soteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ποτε μα ποτε δεν ανοιγουμε το δισκο καθως λειτουργει σε κενο αερος ωστε να μην μπορει να δεχτει την παραμικρη αλλαγη θερμοκρασιας καθως εστε και το πιο ποσοστο σκονης πεσει μεσα απευθειας κατεστρεψε τη βελονα.Να κανεις την προσευχη σου αμα καταφερεις να παρεις εστω και ενα αρχειο απο μεσα
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τα βιντεάκια δεν είναι πάντα σωτήρια... καλό θα είναι να ρωτάμε ή βάζουμε στα να βρούμε βιντεάκια με τίτλους how hdd;s are made για να υποψιαστούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα