Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, σκέφτομαι για αυτό το desktop,

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Cerberus-Gk150-Desktop-Amd-Ryzen-3-12008-Gb1-Tb-Hddrx-550.htm

απο το plaisio για σήμερα που είναι black Friday, αξίζει ?

Θα παίζω cimcity, cityskykines και κανένα Planedside ...

Το έχει από 699€ στα 449€, έχω και μία επιστροφη 300€..

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν υπολογισεις την αξια του επιμερους κομματιου hw ξεχωριστα, ισως και να αξιζει. Ομως, παιρνεις ενα τροφοδοτικο της κακιας ωρας πιθανον, και με την rx 550 δεν θα πας μακρια.

Καλύτερα ισως με τη βοηθεια των παιδιων εδω να εφτιαχνες απο την αρχη ενα μηχανακι -αφου ορισεις το budget- που θα ειναι πιο κοντα στις αναγκες σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, απλά σκέφτομαι μήπως με τα 450€ δεν θα μπορέσω κομμάτι κομμάτι να πετύχω την συγκεκριμένη τιμή (450€) και πάω στα 699€...

και χάσω την σημερινή ¨ευκαιρία¨, δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα...

Δημοσ.

Σιγουρα θα βγει καλυτερο η/και φτηνοτερο αν το παρεις κομματι κομματι απο αλλου

το θέμα είναι ότι έχω μία επιστροφή απο το Plaisio 300€, όπου δεσμεύομαι μερικώς να το αγοράσω από εκεί ... :mellow:

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι έχω μία επιστροφή απο το Plaisio 300€, όπου δεσμεύομαι μερικώς να το αγοράσω από εκεί ... :mellow:

κάνε έρευνα αγοράς μήπως βρεις κάποιο hardware από plaisio που να αξίζει αλλιώς εάν όλες οι τιμές είναι στα ύψη κράτα τα για περιφερειακά εάν θες ή κάτι τέτοιο. εγώ θα κοίταζα κυρίως για τροφοδοτικο (αξιόπιστο και όχι της κακιάς ώρας), αποθηκευτικό χώρο / ram, κουτί

Δημοσ.

τα παιχνίδια που αναφέρεις πάντως είναι τέρμα single core optimized, οπότε ενας intel επεξεργαστής λόγω μεγαλύτερης δυναμης πυρήνα φυσικά και θα σου δώσει καλύτερα fps.

Απο εκει και πέρα απο τα 449 βγάζεις τα 300 δίνεις 149€ και πήρες υπολογιστή.

το πρόβλημα υπάρχει στην κακή ποιότητα των εξαρτημάτων που τοποθετούν.

Το τροφοδοτικό θα είναι κανένα turbo X της πλάκας μιας και μιλάμε για 450βατ, θα φοβάσαι με τις διακοπές της ΔΕΗ μη σου κάψει κανένα σύστημα.

Η μητρική ειναι αρκετά απλή για αυτά που μπορεί να παρέχει,χωρίς κάν ψυξη στο κύκλωμα τροφοδοσίας του επεξεργαστή. Ας μην μιλήσουμε για τους περιορισμούς του Α320 chipset.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας, τελικά θα πάω σε κάτι custom.

Πρέπει αρχικά να δω πόσα είμαι διατεθειμένος να δώσω και τι θα μπορούσα να πάρω από το πλαίσιο.

Θα επανέλθω αργότερα για προτάσεις αφού κατασταλάξω στο ποσό.

Και πάλι σας ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας, τελικά θα πάω σε κάτι custom.

Πρέπει αρχικά να δω πόσα είμαι διατεθειμένος να δώσω και τι θα μπορούσα να πάρω από το πλαίσιο.

Θα επανέλθω αργότερα για προτάσεις αφού κατασταλάξω στο ποσό.

Και πάλι σας ευχαριστώ

απο το πλαισιο παρε μονο την οθονη , τον ssd και τον hdd τα υπολοιπα παρτα απο αλλου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...