zoranb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το πότε ενεργοποιείται μια συσκευή της Apple παίζει ρόλο στην εγγύησή της τελικά ή μόνο η ημ/νια αγοράς φτάνει; Τι ακριβώς εκφράζει η ημ/νια ενεργοποίησης της συσκευής και από ποιά στιγμή θεωρείται ενεργοποιημένη;
marmagia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Σε εμένα ταυτίζεται η ημερομηνία ενεργοποίησης λίγο πολυ αλλα αν προκύψει οτιδήποτε σαν ημέρα έναρξης της εγγύησης (και αργότερα λήξης) ισχύει μόνο η απόδειξη
zoranb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Τι ακριβώς είναι αυτή η ενεργοποίηση και πως μπορεί να την ξέρει κανείς πριν την αγορά;
marmagia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Έχω παρατηρήσει ότι σαν ημερομηνία ενεργοποίησης έχει την ημερομηνία που το ανοίγεις πρώτη φορά. Τουλάχιστον σε εμενα
zoranb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει iPad κ ενημερώνομαι από την αντιπροσωπία πως η ημ/νια ενεργοποίησης διαφέρει από την ημ/νια αγοράς σχεδόν κατά ένα χρόνο. Το iPad ήτανε κλεισμένο κ σφραγισμένο μέσα στο κουτί του... είναι δυνατόν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα