Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για το σώσιμο mails σε cd;

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω format τον σκληρό αλλά πριν θέλω να σώσω τα e-mails μου σε ένα cd από το οποίο να μπορώ να τα βλέπω ανά πάσα στιγμή και να μπορώ και να κάνω search μέσα σε αυτά κανονικά όπως στο outlook express.Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να κάνω αυτήν τη δουλειά;

Δημοσ.

Ναι δώστε κανένα καλό... Το θέλω κι εγώ, να κάνει back-up βασικά και μετά αν θέλω να κάνω restore..

Εγώ για μεγαλύτερη ασφάλει θα το βάλω σε server στο internet!

Δημοσ.

Η λύση είναι ιδιαίτερα απλή. Με outlook/outlook express, κάνετε drag&drop τα email από το παράθυρο του προγράμματος, σε ένα folder που έχετε ανοίξει στην επιφάνεια εργασίας. Κάθε μήνυμα θα γίνει ένα αρχείο .eml/.msg και αυτό ήταν! Τώρα μπορείτε να δείτε κάθε email μόνο του μέσα από το folder αυτό. Βάλτο σε ένα σιντι και τέλειωσε το θέμα. Για server μπορείς να κάνεις ένα .zip (με κωδικό κατά προτίμηση) και να το ανεβάσεις όπου θες. Ούτε ανάγκη για extra πρόγραμμα ούτε τίποτα.

Τα παραπάνω γίνονται μόνο με Outlook/Outlook Epxress. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιώ το δεύτερο για τα μαιλ μου.

Δημοσ.

Oxi!!! Einai anousio na kaneis Save ta mails sou...

1) Einai ola apo8hkeumena sto Internet (mailserver)

2) Yparxoune ekatontades axrhsta mail (blepe diafhmistika)

3) An kaneis format oute to CD de 8a mporeis na deis an de peraseis leitourgiko (Na 8h3eis to 8ema ths syndeshs sto internet na pw ok alla kai ekei de 8a mporeis na deis ta loipa mails sou)

4) An kai den to exw xrhsimopoihsei dokimase to Microsoft Exhange server

Δημοσ.

Eγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα και ησύχασα. :lol:

Απλός από το outlook express άλλαξα τον φάκελο αποθήκευσης και τον έβαλα σε ένα άλλο partition και τον βλέπω από εκεί. :P Οπότε και φορμάτ να γίνει πάω πάλι σε εκείνο τον φάκελο και όλα καλά και χαμένο τίποτα.

Επίσης έχω δύο λειτουργικά XP pro και XP home και τα έχω βάλει και τα δύο και βλέπουν τον ίδιο φάκελο ούτος ώστε όποιο και να ανοίξω βλέπω και αποθηκεύω τα ίδια e-mail . Tώρα για το φόβο μήπως χτυπήσει ο δίσκος τα κρατάω αραιά και που σε ένα cd-rw ....

Ο φάκελος αποθήκευσης εξ'ορισμού από το outlook express βρίσκεται στη θέση

C:\Documents and Settings\******\Local Settings\Application Data\Identities\{6CC9E248-A731-4EA8-89F6-992B187A7726}\Microsoft\Outlook Express

Παίρνουμε τον φάκελο outlook express τον πάμε όπου θέλουμε και από τις επιλογές του προγράμματος ορίζουμε να τον βλέπει από εκεί που τον αντιγράψαμε.

Όπου ****** είναι ο χρήστης. :wink:

Αν δεν έχουμε άλλο partition γράφουμε αυτόν τον φάκελο σε ένα cd και μετά το φορμάτ το βάζουμε πάλι στη θέση του και έχουμε στο άψε σβήσε τα μυνήματα μας. :idea:

Τώρα για τα favorites για να μην τα χάσουμε πάμε internet explorer αρχείο--> εισαγωγή --εξαγωγή και τα αποθηκεύουμε κάπου να υπάρχουν για περίπτωση φορμάτ.

Νομίζω τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν χρειάζεται κανενός είδους πρόγραμμα για αυτά τα πράγματα. Κάποτε χρησιμοποιούσα και εγώ αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι έκανα περιτό κόπο με αυτό.

Δημοσ.

Ειδικά μέσα στο .pst αρχείο δεν θα μπορείς να κάνεις Search με τίποτα (χωρίς εξτρα προγραμμα). Πάντως στην λύση που είπα προηγουμένως, αν αντί για cd τα βάλεις σε ένα άλλο Partition και εκεί ενεργοποιήσεις το Indexing Service τότε νομίζω θα μπορείς να κάνεις search μέσα στο κείμενο των μηνημάτνων σου.

Δημοσ.
Eγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα και ησύχασα. :lol:

Απλός από το outlook express άλλαξα τον φάκελο αποθήκευσης και τον έβαλα σε ένα άλλο partition και τον βλέπω από εκεί. :P Οπότε και φορμάτ να γίνει πάω πάλι σε εκείνο τον φάκελο και όλα καλά και χαμένο τίποτα.

Επίσης έχω δύο λειτουργικά XP pro και XP home και τα έχω βάλει και τα δύο και βλέπουν τον ίδιο φάκελο ούτος ώστε όποιο και να ανοίξω βλέπω και αποθηκεύω τα ίδια e-mail . Tώρα για το φόβο μήπως χτυπήσει ο δίσκος τα κρατάω αραιά και που σε ένα cd-rw ....

Ο φάκελος αποθήκευσης εξ'ορισμού από το outlook express βρίσκεται στη θέση

C:\Documents and Settings\******\Local Settings\Application Data\Identities\{6CC9E248-A731-4EA8-89F6-992B187A7726}\Microsoft\Outlook Express

Παίρνουμε τον φάκελο outlook express τον πάμε όπου θέλουμε και από τις επιλογές του προγράμματος ορίζουμε να τον βλέπει από εκεί που τον αντιγράψαμε.

Όπου ****** είναι ο χρήστης. :wink:

Αν δεν έχουμε άλλο partition γράφουμε αυτόν τον φάκελο σε ένα cd και μετά το φορμάτ το βάζουμε πάλι στη θέση του και έχουμε στο άψε σβήσε τα μυνήματα μας. :idea:

Τώρα για τα favorites για να μην τα χάσουμε πάμε internet explorer αρχείο--> εισαγωγή --εξαγωγή και τα αποθηκεύουμε κάπου να υπάρχουν για περίπτωση φορμάτ.

Νομίζω τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν χρειάζεται κανενός είδους πρόγραμμα για αυτά τα πράγματα. Κάποτε χρησιμοποιούσα και εγώ αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι έκανα περιτό κόπο με αυτό.

Na se rotiso, otan omos sozeis apo to ena leitourgiko kai meta apo to allo, pes oti exeis ena arxeio gia emails pou legetai Nikos gia paradeigma, den antikathistatai me to antistoixo tou allou leitourgikou??

Diladi pane ta emails prosthetika?

Δημοσ.

polaki,

Diladi pane ta emails prosthetika?

Ακριβώς όπως το είπες.

Θέλει μόνο λίγο προσοχή την ώρα που θα ορίσεις από το outlook express ότι θα αποθηκεύει τα mail στον τάδε φάκελο δεν θυμάμαι τι ακριβώς πρέπει να πατήσεις αλλιώς στον σβήνει και βάζει κενό δικό του. Δεν θυμάμε ακριβώς πως το έκανα γιατί πάει πολύς καιρός αλλά με λίγη προσπάθεια γίνεται .

Ρωτάει δηλαδή: Υπάρχει ήδη ένας φάκελος με το όνομα outlook express θέλετε να? Ναι--Οχι. Εκεί είχα μπερδευτεί λιγάκι. Αλλά το κατάφερα. :P

Οπότε αν πας να το κάνεις να έχεις και κάπου αλλού φυλαγμένο το φάκελο για καλό και για κακό προς αποφυγή ατυχήματος. :idea:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...