Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, πρέπει να έχω πάνω από 80 παραγγελίες Amazon τα τελευταία χρόνια.

Τα πράγματα έχουν ως εξής:

Όταν πρόκειται για παραγγελίες με κάποια αξία, ακόμα και στο standard delivery παραλαμβάνεις με κούριερ. Είτε DHL είτε UPS. Στις παραγγελίες μικρότερης αξίας είναι 50-50 κούριερ-ΕΛΤΑ. Στις παραγγελίες πολύ μικρής αξίας είναι σίγουρα ΕΛΤΑ, με αρχική αποστολή είτε από αγγλικό/γερμανικό ταχυδρομείο είτε από iParcel.

Τα παραπάνω είναι ο κανόνας. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Η οθόνη θα έρθει κατά 99% με κούριερ.

• Like 3
  • Απαντ. 535
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίος ο mpokwsths!

Επίσης τα στοιχεία της εταιρείας που αναλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας υπάρχουν στο επιβεβαιωτικό e-mail αποστολής που στέλνει η Amazon, κάτω απο τα στοιχεία μας, στα "ψιλά" γράμματα, εκεί φαίνονται μαζί με το trucking number.

Δημοσ.

Καλησπερα...σκεφτομαι να την αγορασω αλλα για συνδεση με ενα macbook pro early 2011. εχει 6750m gpu με gb dedicated GDDR5 sdram.
πιστευετε θα μπορω να δουλεψω η θα εχει θεματα?την αναλυση την σηκωνει...
ευχαριστω

Δημοσ.

εντυπώσεις όταν την συνδέσω σπίτι... γιατί εδώ στη δουλειά την έχω συνδέσει στο λαπτοπ. 

όσον αφορά τα της συκευαασίας έχει 

• hdmi καλώδιο (comlink?) 
  • αγγλικό Καλώδιο τροφοδοσίας (θέλει αντάπτορα, εγώ εχω βάλει ενα κανονικό προς το παρόν , τροφοδοσίας από αυτά που βάζουμε και στα τροφοδοτικά ... να είναι έγκλημα? ) 
  • ενα dvd που έχει μέσα user guide, monitor driver, i-menu software, e-saver software and screen  Software. 

Αυτά στην συσκευασία (χώρια τα αφρολέξ και το χαρτόνι :P

το τεστακι στα πολύ γρήγορα δείχνει κομπλέ 

αυτά προς το παρόν 

@eaglos : ειναι ακόμα με ζελατίνες

• Like 2
Δημοσ.

Την λες και εξαιρετική τιμή όχι απλά καλή ε... Μπράβο αν κρατηθεί σε τέτοια τιμή τότε σούπερ θα είναι... Για το επόμενο μου μόνιτορ θα την σκεφτώ σοβαρά...

Δημοσ.

Παρέλειψα να αναφέρω ότι έχει και display port καλώδιο !

Ποιο να χρησιμοποιήσω με rx580 για να πετύχω τα 70hz ? Η απλά ποια από τις δύο συνδέσεις είναι καλύτερη HDMI vs DP ? Διάβασα λίγο αλλά ψιλοχάθηκα από το κινητό :)

Δημοσ.

βασικα ειναι πιο φτηνα και απο το amazon...

λες να καναμε μαλακια που βιαστήκαμε?

και εγώ νιώθω κάπως που βιάστηκα...

Δημοσ.

Παρέλειψα να αναφέρω ότι έχει και display port καλώδιο !

Ποιο να χρησιμοποιήσω με rx580 για να πετύχω τα 70hz ? Η απλά ποια από τις δύο συνδέσεις είναι καλύτερη HDMI vs DP ? Διάβασα λίγο αλλά ψιλοχάθηκα από το κινητό :)

DP Πάντα καλύτερο. !

• Like 1
Δημοσ.

ε ενταξει για 4 euro σιγα

οχι για την διαφορα αλλα γιατι ισως απλα την αγορασαμε στην νορμαλ τιμη της ενω μπορει να παιξει και πιο χαμηλα λιγο πιο μετα!

και εγώ νιώθω κάπως που βιάστηκα...

το θετικο ειναι οτι το αμαζον εχει τρομερη εγγυηση, πχ η aoc θελει 3-5 pixel για να στην αλλαξει, το αμαζον και για 1 την αλλαζει ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...