Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη είναι τρελή ευκαιρία κάτω από τα 250 !

+ Ανάλυση για καθαρότητα 

+ Μέγεθος για ταινίες - σειρές

+ Έχει χαμηλό Lag

+ Το ότι είναι VA για τα παραπάνω και όχι ξεπλυμένο IPS και ( δεν ξέρω κάν πως να το χαρακτηρίσω TN )

+ Μέγεθος για gaming για όσους έχουν Freesynq ( αν και θεωρώ σωστό το 27' για΄τι βολέυει στο μάτι σε απόσταση 75-90 cm )

+ Ότι καλύτερο σε all around κάτω από 300 !

- Δεν είναι για +100Hz FPS παιχνίδι ( 1.γιατί δεν κοστίζει 500+ 2.γιατί είναι VA )

- Είναι 4ms και όχι 1 για επαγγελματίες παίχτες FPS

- Δεν είναι για Full επαγγλματική χρήση Video και Photo Editing ( υπάρχουν μοντέλα με πολλά περισσότερα euro για αυτή την δουλειά )

Όποιος την αγόρασε για λάθος λόγους ας μην φάβει το monitor 

• Like 2
Δημοσ.

Καλή περίπτωση δεν λέω. Το θέμα είναι αν πρέπει να βιαστεί κάποιος να την πάρει ή να περιμένει να εμφανιστεί στα Ελληνικά μαγαζιά.  Ήδη 249€ την έχει το Γερμανικό MediaMarkt.  Μετά από 1-2 μήνες θα ανέβει η τιμή της, ή θα δούμε να εμφανίζονται  και άλλες σε χαμηλή τιμή ?

Δημοσ.

Η οθόνη είναι τρελή ευκαιρία κάτω από τα 250 !

+ Ανάλυση για καθαρότητα 

+ Μέγεθος για ταινίες - σειρές

+ Έχει χαμηλό Lag

+ Το ότι είναι VA για τα παραπάνω και όχι ξεπλυμένο IPS και ( δεν ξέρω κάν πως να το χαρακτηρίσω TN )

+ Μέγεθος για gaming για όσους έχουν Freesynq ( αν και θεωρώ σωστό το 27' για΄τι βολέυει στο μάτι σε απόσταση 75-90 cm )

+ Ότι καλύτερο σε all around κάτω από 300 !

- Δεν είναι για +100Hz FPS παιχνίδι ( 1.γιατί δεν κοστίζει 500+ 2.γιατί είναι VA )

- Είναι 4ms και όχι 1 για επαγγελματίες παίχτες FPS

- Δεν είναι για Full επαγγλματική χρήση Video και Photo Editing ( υπάρχουν μοντέλα με πολλά περισσότερα euro για αυτή την δουλειά )

Όποιος την αγόρασε για λάθος λόγους ας μην φάβει το monitor 

Η οθονη ειναι ακριβως ο,τι ηθελα

δηλαδη μια μιξη gaming και productivity με καλη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Για χαλαρό gaming και ποιο πολυ productivity την παιρνω ρε παιδια?Είμαι με μια 23 lg tv-monitor 8-9ετων.Έριξα μια παραγγελια εχθες το βραδυ και σημερα μου εστειλαν email με πιθανη ημερομηνια αποστολης 27/12

Δημοσ.

Για χαλαρό gaming και ποιο πολυ productivity την παιρνω ρε παιδια?Είμαι με μια 23 lg tv-monitor 8-9ετων.Έριξα μια παραγγελια εχθες το βραδυ και σημερα μου εστειλαν email με πιθανη ημερομηνια αποστολης 27/12

εννοειται.

ειδικα αν εχεις και VGA της amd που υποστηριζει και freesync

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν πρέπει να βιαστεί κάποιος να την πάρει ή να περιμένει να εμφανιστεί στα Ελληνικά μαγαζιά. 

Ήδη 249€ την έχει το Γερμανικό MediaMarkt.  Μετά από 1-2 μήνες θα ανέβει η τιμή της, ή θα δούμε να

εμφανίζονται  και άλλες σε χαμηλή τιμή ?

Για να έχεις μια εικόνα, πριν 1.5 χρόνο  αυτά που έπαιζαν Ελλάδα (32'', 1440p) ήταν στα

500-600 Ευρώ (Benq PD3200Q/BL3200PT, Samsung S32D850T, Acer B326HUL) και κάτι

λιγότερο από 500 Ευρώ (AOC Q3277PQU, Benq EW3270ZL, Asus VA32AQ). Αυτές οι τι-

μές ισχύουν και σήμερα και υπήρχαν θέματα με την ποιότητα των panel.

Κάποια στιγμή φέτος έκανε το μπαμ η HP και έβγαλε τα Omen 32 και Pavilion 32 στα 420Ε+

Tώρα υπάρχει και ένα Viewsonic VX3211-2K-MHD στα 320+.

Από εκεί και μετά, αν αυτή τη στιγμή θέλεις οθόνη γενικής χρήσης με αυτή την ανάλυση και

αυτή τη διαγώνιο, δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο. Ελλάδα αν τη φέρουν κάτω από 300 Ευρώ,

τυχεροί θα είμαστε.

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να περιμένω την  MSI Optix MAG27CQ μπας και τιμολογηθεί γύρω στα 400 ευρώ, αλλά το πάνελ της Samsung που χρησιμοποιεί είναι αρκετά προβληματικό.

Δημοσ.

Απο Ελλαδα ειναι φιλε μου :).Ειμαι εκτος συναγωνισμου.Οσο για το αμαζον το απλο shipping ειναι dhl->elta το expedited dhl.

Δημοσ.

Απο Ελλαδα ειναι φιλε μου :).Ειμαι εκτος συναγωνισμου.Οσο για το αμαζον το απλο shipping ειναι dhl->elta το expedited dhl.

Στις "απλές" αποστολές συνήθως εμπλέκονται και άλλες μικρότερες εταιρίες μεταφορών εδώ στην Ελλάδα  και μετά τα πηγαίνουν στα ΕΛΤΑ ώστε να τα παραλάβεις.

Τώρα που στέλνουν όμως οθόνη 8 κιλών και μάλιστα με καθυστέρηση ημερών λόγω μη διαθεσιμότητας παίζει να την φέρνουν και στην πόρτα σου με DHL - UPS.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...