Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, μία οθόνη έχω αυτή τη στιγμή. Όπως είπα, τη μία τη γύρισα και στη θέση της πήρα στο καπάκι μια άλλη (πάλι από Amazon). Και η τρίτη έγινε παραγγελία για συγγενικό πρόσωπο. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αρχίζει να με ψήνει πολύ άσχημα να αντικαταστήσω τις 2 23άρες που έχω εδώ και κάτι χρόνια.
Το γραφείο μου είναι μεγάλο (90cm πλάτος), οπότε μπορεί να τοποθετηθεί στο βάθος για να εξασφαλίσω μια minimum απόσταση 1μ, αλλά κολλάω μήπως δε με βολέψει το μέγεθος.
Έβαλα μια 32άρα Full Hd Τv που έχω για δοκιμή και είναι λίγο overwhelming είναι η αλήθεια....
Μεγάλο δίλλημα, μεγάλο τυράκι η τιμή... και είναι και γιορτές... το αξίζω ένα δώρο....

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αρχίζει να με ψήνει πολύ άσχημα να αντικαταστήσω τις 2 23άρες που έχω εδώ και κάτι χρόνια.

Το γραφείο μου είναι μεγάλο (90cm πλάτος), οπότε μπορεί να τοποθετηθεί στο βάθος για να εξασφαλίσω μια minimum απόσταση 1μ, αλλά κολλάω μήπως δε με βολέψει το μέγεθος.

Έβαλα μια 32άρα Full Hd Τv που έχω για δοκιμή και είναι λίγο overwhelming είναι η αλήθεια....

Μεγάλο δίλλημα, μεγάλο τυράκι η τιμή... και είναι και γιορτές... το αξίζω ένα δώρο....

Απλά δεν έχεις συνηθίσει στη μεγάλη οθόνη. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο κοντά σε αυτή την τιμή (πχ 34 ultra wide ή κάποιο monitor 100+hz), που δεν υπάρχει για να είμαστε σωστοί, αγόρασέ την. Ειδικά σε σχέση με τις 23άρες τεράστια η διαφορά και στο μέγεθος αλλά κυρίως στην ποιότητα εικόνας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα!

Προέρχομαι και εγώ από 2 x 23''. Με την πάροδο του χρόνου θα έλεγα ότι μου δημιουργούσαν πρόβλημα στις κάρτες γραφικών. Χάλαγαν λίγο μετά την εγγύηση. 

Είναι απίστευτα ωραία η 32''. Δεν το μετανιώνω ούτε λεπτό. Σε όσους δεν έχουν πρόβλημα χώρου τις προτείνω ανεπιφύλακτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω οτι στο 90% του χρόνου μου έχω ανοιχτά excel και εκατοντάδες tabs στον ffox.
Από gaming 10 φορές το χρόνο κάνα Pro και πολύ λέω. Επίσης δε πρόκειται να βλέπω ταινίες στην οθόνη.
Οπότε η γνώμη ανθρώπων που κάνουν δουλειά γραφείου θα μου ήταν πολύτιμη!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά και καλό σκ, με έχει ψήσει πολύ η οθόνη και είμαι και εγώ ένας εκ αυτών που έχουν 2 22αρες στο γραφείο. Μια ερώτηση μου που με απασχολεί είναι: Ποια πρέπει να είναι η απόσταση που πρέπει να έχουμε από την 32αρα; Αν με βολεύει η απόσταση τότε έχω φύγει για αγορά.

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ.

Πρώτο review από αγοραστή:

Excellent value, why not five stars? unfortunately both units I received had dead pixels, the first, two dead centre but the second (which I’m keeping) only had one (dead green sub pixel) in a less obvious place which I don’t notice unless I go looking for it.

Αυτά φοβάμαι και άντε στέλνε πίσω το θηρίο.... που να σου κάτσουν και 2 στράβες, θα έχεις οθόνη μετά απο κάνα δίμηνο...

Δημοσ.

Δυστυχώς ακύρωσα παραγγελία χθες, διαβάζοντας και βλεποντας review απο πραγματικούς χρήστες. Ghosting/pixel response και gaming (για εμένα πάντα) δε πάνε μαζί, ακόμα και να την αγόραζα στα 100€.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@desperados

Υποθέτοντας ότι δουλεύεις 22'' στις 1080p, τότε η 32'' στις 1440p

θα έχει μεγαλύτερα γράμματα (ίδιο μέγεθος με 24'' 1080p). Οπό-

τε είτε την κρατάς στην ίδια απόσταση με τις 22'', είτε την πάς πιο

πίσω.

Το πόσο πίσω, έχει να κάνει με το χωροταξικό και με το πόσο μυω-

πία μπορεί να έχεις. Εγώ πχ έχω την οθόνη στα 85-90εκ και οτιδή-

ποτε μικρότερο από 1080p στις 24'' με δυσκολεύει πολύ στην ανά-

γνωση.

@amdnikos

Έτσι είναι τα VA panels, δεν είναι κάτι καινούργιο. Από την άλλη, ορι-

σμένα βίντεο είναι μια ρεαλιστικά καθώς εξετάζουν την οθόνη σε αρ-

γή κίνηση από τα 20-30 εκατοστά... Όχι ότι θα γίνει θαύμα αν τη βά-

λεις στη σωστή απόσταση, αλλά σίγουρα δεν θα είναι αυτό το χάλι.

---

Θεωρώ ότι αν είσαι συνειδητοποιημένος για το τι αγοράζεις, η τιμή

είναι εξαιρετική. Αν πάλι ψάχνεις 32'', 1440p και επιδόσεις TN panel

στα 250 Ευρώ, ατύχησες.

Επεξ/σία από eaglos
  • Like 1
Δημοσ.

Το ghosting και το overdrive overshoot δεν το γλυτώνει εύκολα κάποιος.

Σάμπως και δεν υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο στο Youtube για IPS οθόνες και ghosting;

Μόνο οι TN film 120+ Hz και κάποιες σπέσιαλ IPS/VA υπερτερούν στο θέμα αυτό.

Δηλαδή τι περίμεναν τα παλικάρια; Ότι θα είχαν την απόδοση των πανάκριβων Asus MG279Q / PG279Q στις 32 ίντσες και με 250€; Είπαμε, δε γίνονται θαύματα.

• Like 3
Δημοσ.

η οθόνη είναι πολύ καλή για τα λεφτά της αρκεί να ξέρει κάποιος τα χαρακτηριστικά της και γιατί την παίρνει.

το target group είναι λίγο "θολό" αλλά είναι σαφως vfm μονιτορ

Δημοσ.

το target group είναι λίγο "θολό" αλλά είναι σαφως vfm μονιτορ

Ξεκάθαρα για productivity είναι το monitor, Για όσους θέλουν

χώρο -ειδικά στον κάθετο- και ευκολοδιάβαστα μενού αλλά

δεν έχουν να δώσουν 400+ Ευρώ για τις άλλες 32''

To "freesync" είναι το τυράκι. Αν δεν υπήρχε, δεν θα ασχολιόταν

κανένας gamer καθώς θα ήταν απλά άλλο ένα VA με τα γνωστά

"προβλήματα".

--

• Like 1
Δημοσ.

To "freesync" είναι το τυράκι. Αν δεν υπήρχε, δεν θα ασχολιόταν

κανένας gamer καθώς θα ήταν απλά άλλο ένα VA με τα γνωστά

"προβλήματα".

--

Και όμως. Έκατσα και είδα βίντεο με άλλες VA οθόνες.

Εκείνες είχαν τρομερό πρόβλημα, όχι αστεία. Αυτή του θέματος φαίνεται μια χαρά μπροστά τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...