Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 minutes ago, iakoboss7 said:

ε τοτε αγοραζοντας την απο το msystems δεν υπαρχει καθολου doa...

Δεν δίνουν μόνο τα καταστήματα DOA αλλά και οι εταιρίες. 

• Απαντ. 535
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dith είπε

Τελικά την επέστρεψε κανένας, να μας πει τι έπαιξε με Amazon;

Βλέπω ΕΛΤΑ κόστος 65 ευρω για δέμα Ην.Βασίλειο. Λογικό απο τη μία να μη δέχονται πολλές αλλαγές, αλλά μάλλον εκνευριστικό όταν πραγματικά θες την οθόνη.

Πάντως η "Amazon" σου επιστρέφει πίσω τα μεταφορικά "επιστροφής" κάποιου προιόντος.

Τα προπληρώνεις κανονικά εσύ στα "ΕΛΤΑ" και στην συνέχεια στα καταθέτουν στον αριθμό λογαριασμού- κάρτας που έκανες την αρχική αγορά του προιόντος.

Απλά πρέπει να τους αναφέρεις το ποσό που δαπάνησες για τα μεταφορικά.

Επεξ/σία από Leon90
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω επιστρέψει (άλλη) οθόνη στο Amazon. Τυπώνεις τα χαρτιά που σου στέλνουν και τα κολλάς πάνω στο δέμα.

Φροντίζεις να έχεις βάλει την απόδειξη των μεταφορικών των ΕΛΤΑ μέσα στο δέμα που θα στείλεις. Επίσης την έχεις βγάλει φωτοτυπία / φωτογραφία για να την έχεις.

Όταν το παραλάβουν σου πιστώνουν τα λεφτά + τα return costs.

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιχτό το κουτί μέχρι τελευταία στιγμή δηλαδη; Θα επιχειρήσω αυριο να επικοινωνήσω να δω τι θα μου πούνε στο chat.

Με εκνευρίζει λίγο η όλη φασαρία τυλιγμα-κουβάλημα-προπληρωμή.... κι ακόμη περισσότερο η πιθανότητα να έρθει πάλι σάπια....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, dith είπε

Ανοιχτό το κουτί μέχρι τελευταία στιγμή δηλαδη; Θα επιχειρήσω αυριο να επικοινωνήσω να δω τι θα μου πούνε στο chat.

Με εκνευρίζει λίγο η όλη φασαρία τυλιγμα-κουβάλημα-προπληρωμή.... κι ακόμη περισσότερο η πιθανότητα να έρθει πάλι σάπια....

Εγώ τους ενημερώνω μέσω "e-mail" σχετικά με το ποσό που κατέβαλα για τα μεταφορικά και χωρίς να μου έχουν ζητήσει μέχρι σήμερα κάποια απόδειξη πληρωμής , μου τα έχουν επιστρέψει κανονικά.

Σε περίπτωση που σου ζητήσουν απόδειξη πληρωμής , απλώς την σκαναρεις και τους της στέλνεις πάλι μέσω "e-mail".

Με αυτόν τον τρόπο έχεις σχετικά άμεσα στα χέρια σου, τα χρήματα που κατέβαλες για τα μεταφορικά επιστροφής.

Βέβαια μπορείς να κάνεις και αυτό που σου λέει ο "mpokwsths", απλώς θα λάβεις όλα τα χρήματα (κόστος επιστροφής και κόστος προιόντος) όταν φτάσουν στα χέρια της "Amazon" και "περάσουν" απο έλεγχο.

Επεξ/σία από Leon90
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα. Μια ερωτηση για καποιον που ξερει το μονιτορ. Βλεπω tv μεσω ενος android box το οποιο διαθετει tuner σε μια 32αρα hd ready lg , δεκαετιας. Τι θα ηταν καλυτερο? Μια φθηνη  fullhd tv ( LG 32LJ500V, Samsung UE32M5000) ή η συγκεκριμενη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και βρέθηκε το ποστ μπροστά μου να πω οτι μετά από ένα μήνα και την αρχική δυσκολία προσαρμογής με το μέγεθος αρχίζω να νιώθω ότι θέλω και μια δεύτερη ίδια :P.
Πέρα από το οτι πρέπει να απαιτήσω και μια για το γραφείο γιατί η 24άρα μου φαίνεται πλέον σαν tablet...

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, KANAR είπε

Καλημερα. Μια ερωτηση για καποιον που ξερει το μονιτορ. Βλεπω tv μεσω ενος android box το οποιο διαθετει tuner σε μια 32αρα hd ready lg , δεκαετιας. Τι θα ηταν καλυτερο? Μια φθηνη  fullhd tv ( LG 32LJ500V, Samsung UE32M5000) ή η συγκεκριμενη?

η συγκεκριμενη ειναι μονο μονιτορ δεν εχει τιουνερ ενσωματωμένο πάντως  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, wannaplay είπε

η συγκεκριμενη ειναι μονο μονιτορ δεν εχει τιουνερ ενσωματωμένο πάντως  

Εχει tuner το tvbox.  Την ερωτηση την εκανα για την ποιοτητα της εικονας.

Επεξ/σία από KANAR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...