333_halfdevil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε To γνωρίζω και εννοείται ότι θα την ψάξω διεξοδικά. Κι αν βρεις 1 ή 2 καμμενα πιξελ τι θα κανεις ? θα την επιστρεψεις? Σε ρωταω γιατι εγω εχω ενα κολλημενο subpixel στο πρασινο και λεω να μην μπω καν στη διαδικασια.
zakailiou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Εξαρτάται που είναι τα pixel και κατά πόσο ενοχλητικά είναι στην χρήση .. Αν μπορείτε εύκολα να κάνετε την αλλαγή μην το σκεφτείτε, Αν όμως είναι σε μή κρίσιμο σημείο και η αντικατάσταση είναι πρόβλημα απλά ξεχάστε το και θα το ξεχάσει και το μάτι σας με τον καιρό,
lionheart75 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, 333_halfdevil είπε Κι αν βρεις 1 ή 2 καμμενα πιξελ τι θα κανεις ? θα την επιστρεψεις? Σε ρωταω γιατι εγω εχω ενα κολλημενο subpixel στο πρασινο και λεω να μην μπω καν στη διαδικασια. Όχι, δεν νομίζω καθώς όπως φαίνεται και απο την πολιτική της εταιρείας πάνω από πέντε κολλημένα σε καλύπτουν για αντικατάσταση και δεν θα μπλέξω με DOA για 1-2 πίξελ. Για ένα κολλημένο που έχεις μην το σκέφτεσαι καν για μένα. Μια χαρά είσαι. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75
333_halfdevil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, zakailiou είπε Εξαρτάται που είναι τα pixel και κατά πόσο ενοχλητικά είναι στην χρήση .. Αν μπορείτε εύκολα να κάνετε την αλλαγή μην το σκεφτείτε, Αν όμως είναι σε μή κρίσιμο σημείο και η αντικατάσταση είναι πρόβλημα απλά ξεχάστε το και θα το ξεχάσει και το μάτι σας με τον καιρό, 1 pixel σε ενα μονιτορ 32'' 2560x1440 πραγματικα θελει προσπαθεια για να το ξεχωρισεις.αν δεν παρακολουθουσα το thread δε θα το ειχα ψαξει /δει καν. 1
gaspazet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά κ εμένα που έχει 4.....βάζω τα κατάλληλα χρώματα του καθενός από πίσω,ξέρω που είναι κ πάλι τα ψάχνω λίγο να τα βρω..... Εννοείται σε νορμάλ χρήση δεν φαίνεται τίποτα.
333_halfdevil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 εχω αφησει να τρεχει για κανα 3 ωρο ενα προγραμμα που ισως το ξεκολλησει. αν εχει επιτυχια θα σας πω.
dorinpro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Πια καταστήματα στην Ελλάδα την έχουνε; Στο Amazon 270€
Ntinaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ειναι τοσο δυσκολο να την ψαξεις στο skroutz? 1
bill987 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, dorinpro είπε Πια καταστήματα στην Ελλάδα την έχουνε; Στο Amazon 270€ 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειναι τοσο δυσκολο να την ψαξεις στο skroutz? https://www.skroutz.gr/s/13617560/AOC-Q3279VWF.html
mpokwsths Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, dorinpro είπε Στο Amazon 270€ 236€ με τα μεταφορικά: https://www.amazon.es/AOC-Q3279VWF-Negro-Plata-pantalla/dp/B0777TRHPQ/ 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μια άποψη στα γρήγορα. Η ποιότητα κατασκευής είναι μέτρια, έχει αναφερθεί ήδη απλά το αναφέρω και εγώ. Στη δικιά μου η μεταλλική βάση έχει δύο ελαφρές γρατζουνιές στην επιφάνεια πάνω και ένα σημαδάκι στην αριστερή γωνία όπου φαίνεται ότι έχει τριφτεί κάπου κατά την συσκευασία. Το Glossy πλαστικό περιμετρικά δεν είχε καλή συναρμογή στην αριστερή πλευρά της οθόνης όπου είχε μια μικρή χαραμάδα. Προσπάθησα με το χέρι και την έκλεισα όσο μπορούσα και τώρα είναι σχετικά ok. Επίσης στην πάνω μεριά πάλι έχει ένα σημαδάκι το glossy πλαστικό προφανώς πάλι απο επαφή κατά την συσκευασία στο εργοστάσιο (αν και είχε μεμβράνη απο πάνω). Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες και τα αναφέρω για να δείξω την ποιότητα κατασκευής της. Τα παραπάνω δεν τα συναντάς σε μια Dell για παράδειγμα μιας και έχω μέτρο σύγκρισης με την P2416D. Αναμενόμενα όμως καθώς μιλάμε για ένα Monitor 32 QHD κάτω απο 250€. Η βάση της είναι όμορφη και νομίζω ότι δεν έχει θέμα όπως αναφέρθηκε. Ναι ok κουνάει αν την κουνάς λόγω μεγέθους αλλά ποιός ο λόγος να το κάνεις; Όπου την βάλεις μένει, επομένως εδώ εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Οι ρυθμίσεις τις επίσης μπρός - πίσω είναι αρκετές, θα ήθελα να είχε βάση παρόμοια με την Dell αλλά είναι ικανοποιητική και αυτή. Τέλος εμφανισιακά το monitor μου αρέσει. Όσο αφορά το panel εκ πρώτης δεν φαίνεται κάτι μεπτό όσο έψαξα μέχρι τώρα, μακάρι να μην ανακαλύψω κάτι στην πορεία ψάχνοντας πιο διεξοδικά. Ψάχνομαι και με τις ρυθμίσεις τώρα αν έχετε κάποιο καλό setup έτοιμο θα με διευκόλυνε καθώς με 2 μικρά δεν έχω πολύ χρόνο όπως καταλαβαίνετε! Eυχαριστώ πολύ τον Ts για την ανακάλυψη του διαμαντιού και όλους όσους έδωσαν feedback και μας βοήθησαν να αποφασίσουμε να την πάρουμε. Στα 216 ευρώ που την πήρα είναι bargain! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από lionheart75 2
iakoboss7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρυθμισεις εδω https://pcmonitors.info/reviews/aoc-q3279vwf/ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από iakoboss7 1
333_halfdevil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 5:21 ΜΜ, iakoboss7 είπε ρυθμισεις εδω https://pcmonitors.info/reviews/aoc-q3279vwf/ Μια σημειωση μονο για το overdrive.η ρυθμιση weak που προτεινεται την βρηκα <<λιγη>>.Στο medium η εικονα ειναι λιγο πιο γρηγορη.Τουλαχιστον για οποιον παιζει games που το απαιτουν. 2
Ntinaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Καπου διαβασα οτι παραπανω απο το weak Κανει reverse ghosting
Προτεινόμενες αναρτήσεις