gaspazet Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 10 hours ago, iakoboss7 said: καμια σχεση η εγγυηση με το Doa. με το doa την πας πισω και για μισο pixel και παιρνεις αλλη χωρις μαμουσουξουμουχου (αν εχει doa το μαγαζι). η εγγυηση της aoc απο εκει και περα ειναι για πανω απο 5 pixel και θελει και χρονο για τα περα δωθε στο εξωτερικο. Δυστυχώς για την Αoc το Doa το αναλαμβάνουν οι ίδιοι....και το Doa για να το δεχθούν πρεπει πληρει κάποιες προϋποθέσεις. Αυτά απο msystems, όπως κ από τα υπόλοιπα καταστήματα που ρώτησα.
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, gaspazet είπε Δυστυχώς για την Αoc το Doa το αναλαμβάνουν οι ίδιοι....και το Doa για να το δεχθούν πρεπει πληρει κάποιες προϋποθέσεις. Αυτά απο msystems, όπως κ από τα υπόλοιπα καταστήματα που ρώτησα. Οι οποίες είναι;
gaspazet Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 16 minutes ago, lionheart75 said: Οι οποίες είναι; Ας πούμε για τα pixel αναγράφεται ότι είναι καλύπτει κατηγορίας 1. Τώρα για περισσότερες κοιτάς το επίσημο site. Είμαι στον δρόμο αυτή την στιγμή 1
lionheart75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με το επίσημο site της aoc το pixel policy της εταιρείας για τα monitor της υπάγονται στην κατηγορία class 1 (ISO 9241 - 307 pixel defects). Σύμφωνα με την κατηγορία επιτρέπονται (δεν καλύπτονται αν καταλαβαίνω σωστά) τα παρακάτω: ISO-9241-302, 303, 305, 307:2008 pixel defects Of particular interest to the lay computer user are the definitions of flat-panel TV and monitor pixel defects provided in the ISO-9241-3xx series of standards (which renders obsolete ISO 13406-2). These identify three classes for measuring pixel defects in flat panel monitors: Class 1 panels permit any or all of the following: 1 full bright (“stuck on white”) pixel 1 full dark (“stuck off”) pixel 2 single or double bright or dark sub-pixels 3 to 5 “stuck on” or “stuck off” sub-pixels (depending on the number of each) https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_9241#ISO-9241-302,_303,_305,_307:2008_pixel_defects Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75 2
iakoboss7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 αυτο που λετε ειναι η εγγυηση, το doa ειναι αλλο πραγμα και δεν εχει να κανει σε τιποτα με την aoc και καθε aoc... αν το μαγαζι δεν την δεχετε πισω τοτε συνηγορο καταναλωτη.
mpokwsths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα. Το DOA ισχύει για λίγες ημέρες από την αγορά και καλύπτει (το μαγαζί) βλάβη ή αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος. Τα καμμένα ή κολλημένα pixels μπορεί να θεωρούνται ή να μη θεωρούνται βλάβη από το κάθε κατάστημα. Παίρνετε τηλέφωνο και ρωτάτε.
iakoboss7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 αν δεν αναφερετε κατι συγκεκριμενο στους ορους DOA του καθε καταστηματος τοτε δεν υπαρχει και λογος να ρωτησετε.
bill987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το DOA πλέον έχει εξελιχθεί σε μια ΠΑΠ@@@@ και μίση, το πας μέσα στην εβδομάδα και σου λένε να το στείλουμε για έλεγχο, μα τους λες έχετε doa, που θα ξέρουμε τι φταίει απαντάνε..... Πάει ο μήνας πάει και το doa!!!
iakoboss7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 εφοσον εχεις χαρτι οτι του το εδωσες μεσα στην βδομαδα δεν μπορουν να σου πουν τιποτα. εαν σου πουν συνηγορο καταναλωτη...
dith Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Για όποιον προβληματίζεται (σαν κι εμένα) για την μακροβιότητα του Panda πάνελ που φοράει, αντιγράφω απάντηση του επίσημου Γερμανικού service της AOC σε mail μου: Αναφορά σε κείμενο Αll monitors AOC monitors owned by greek citizens and in the greek territory have a warranty of 3 years period. Service would go through the Service/repair center in Germany. Και σε επιμονή μου για τα μεταφορικά: Αναφορά σε κείμενο For monitors under warranty and eligible for service the shipping costs are free both to us and back to the customer. 2
nitse1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Κάτοχος και εγώ της οθόνης εδώ και λίγες ημέρες. Επειδή εργάζομαι Πάτρα και Αθήνα ήθελα μια άνετη οθόνη και στα 2 αντίστοιχα σπίτια. Έχω μια DELL 27 :QHD στο ένα, και είχα μια παλιά Samsung FHD 16:10 26άρα στο άλλο. Καθώς δούλευα ήδη σε 26-27 η μετάβαση στις 31.5 δεν ήταν σοκ και δέος. Αλλά η οθόνη είναι εξαιρετική για γενική χρήση γραφείου. Πέρασα και το ICC profile που προτείνεται λίγες σελίδες πίσω. Το glossy δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα αλλά έχω γενικά χαμηλό φωτισμό στο σημείο που την έχω εγκαταστήσει. Συμπερασματικά: Παιδιά μην το ψάχνετε να βρείτε με το ζόρι κάτι. Πάρτε τη με κλειστά μάτια. Θα την ευχαριστηθείτε. Στα λεφτά αυτά είναι πραγματική 'κλοπή' και η άνεση ανεπανάληπτη (3 σελίδες πχ στο Word πλάι πλάι σε φυσικό μέγεθος). Είναι από τις περιπτώσεις στη ζωή που βρίσκει κανείς ένα διαμαντάκι σε κλάσμα του κόστους.
lionheart75 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Παραλαμβάνω σήμερα και αναμένω με αγωνία. Θα επανέλθω με feedback.
stelios18120 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Παραλαμβάνω σήμερα και αναμένω με αγωνία. Θα επανέλθω με feedback. Τσεκαρε πολύ καλά μόλις παραλαβεις για καμμένα pixel Υπάρχει μεγάλο ιστορικό στην συγκεκριμένη. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τσεκαρε πολύ καλά μόλις παραλαβεις για καμμένα pixel Υπάρχει μεγάλο ιστορικό στην συγκεκριμένη. To γνωρίζω και εννοείται ότι θα την ψάξω διεξοδικά.
dorinpro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Πια καταστήματα στην Ελλάδα την έχουνε; Στο Amazon 270€
Προτεινόμενες αναρτήσεις