zakailiou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ρε τι έχουμε διαβάσει εδώ μέσα ... Μια οθόνη διαμαντάκι στις 32 inches για all around χρήση με 250 euro από Ελλάδα και 200 όταν ηταν preorder στο Amazon έχει γίνει θέμα ... Κρίμα στο επίπεδο μας ... Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνει , που είναι χρήσιμη και ποια είναι τα προτερήματα της ... 3 1
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ασε που το μισο φορουμ την ψωνισε. Βλακες λες να ειμαστε?
ASDIC Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 ειμαστε γτ δεν θελαμε να δωσουμε 500 ευρα για τις αντιστοιχες καλες μαρκες.... Αφου λεφτα υπαρχουν και ποια ειναι η Σαμσουνγκ που συγκρινεται με την AOC ???????????? εεεεε???
iakoboss7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 οχι και τοσο καλυτερες μαρκες... 500 ευρω αλλα δεν εχουν και ιδιαίτερα καλυτερη ποιοτητα πανελ...
Damachi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει παράδοση λεει η απαντηση 7 εργάσιμες , και εγγύηση 3 έτη από εμάς . Ίσως είμαστε λίγο ψείρες αλλά σε 2 LG μόνιτορ έχω πάρει τον πουλο με κολλημένα pixel μετά από 1 χρόνο Και ήταν πάνω από 27 " οπότε δε τα γυρίζανε . Και σε samsung των 500 ευρω έχω φάει φρίκη να βγάλει γραμμή στη μέση - τα περισσότερα είναι γτπ σε ποιότητα κατασκευής Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
Liapisftw Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Αξίζει να προβώ σε αγορά? Αυτή την στιγμή απο Ελλάδα παίζει στα 245€. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλυτερο? Ας είναι και λίγο ακριβότερο, απλά είναι κρίμα να σπαταλήσω τα χρήματα στην συγκεκριμένη οθόνη αν δεν τα αξίζει την στιγμή που δεν μου περισσεύουν.
saxos55 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Αξίζει να προβώ σε αγορά? Αυτή την στιγμή απο Ελλάδα παίζει στα 245€. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλυτερο? Ας είναι και λίγο ακριβότερο, απλά είναι κρίμα να σπαταλήσω τα χρήματα στην συγκεκριμένη οθόνη αν δεν τα αξίζει την στιγμή που δεν μου περισσεύουν. Αν αξίζει για ποιά χρήση; Μόλις δύο σελίδες πριν έχει γραφτεί αυτό: και μέσα στις 30 σελίδες υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις για την οθόνη, από άτομα που την έχουν/πήραν και όχι γενικόλογες. Από κει και πέρα, αξίζει να έρχεται κάθε φορά αυτό το θέμα πρώτο επειδή κάποιος που έχει 250 ευρώ να ξοδέψει δεν έχει διάθεση να διαβάσει έστω και στα πεταχτά 30 σελίδες; Για συμβουλές για άλλη οθόνη υπάρχει section: http://www.insomnia.gr/forums/forum/34-οθόνες/ Γράφεις τι ψάχνεις και πόσα θέλεις να διαθέσεις και σου απαντάνε λεπτομερώς. 3
333_halfdevil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Παρελαβα κι εγω σημερα απο ETD.gr στα 209€ (και με δυνατοτητα σε 9 ατοκες ). Μετα απο πολυ ψαξιμο εντοπισα 1 κολλημενο Pixel το οποιο βεβαια δε φαινεται ευκολα οποτε δε με ενοχλει.τα χρωματα μετα απο τις ρυθμισεις που αναφερονται πιο πισω στρωνουν αρκετα.To ghosting παραμενει . Για 210€ αξιζει , ακομα και για 270 αξιζει θεωρω.Η βαση του μετρια και η απουσια vesa mount ισως ενοχλει καποιους.Ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα αλλα οχι ενθουσιασμενος.
lionheart75 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tην παρήγγειλα τελικά και εγώ σήμερα στα 216€ με τα μεταφορικά. Εύχομαι να είμαι τυχερός και να μην έχω θέματα καθώς διαβάζοντας το νήμα έχω ψιλοαγχωθεί. Πάραυτα στα χρήματά αυτά δεν έχει προς το παρόν αντίπαλο και πιστεύω για αρκετό καιρό ακόμα καθώς δεν αλλάζουμε οθόνη συχνά. Η P2416D θα παραμείνει μέχρι να δώ ότι με ικανοποιεί η AOC για αυτά που θέλω. Εdit: ήδη βλέπω ότι έχει εξαντληθεί σε κάποια καταστήματα που την είχαν φθηνότερη (έπαιζε το πρωί απο τα 199€ χωρίς μεταφορικά) και τώρα ξεκινά απο τα 220 ευρώ. Σαν το χρηματιστήριο παίζει η συγκεκριμένη οθόνη! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
ilos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 209 που την βρήκες και παίζει πλέον είναι εντελώς steal. Και άσε τα fanboys να πληρώνουν τόσα μόνο για το gsync και να τσακώνονται για monitors του χιλιάρικου που "έτυχε" να έχουν backbleed και λοιπά κουσούρια.
lionheart75 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι σύντομα θα χρειαστώ μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας σε μήκος - πλάτος, τουλάχιστον 150-75 απο 120-60 που είμαι τώρα. Βέβαια μικρό το κακό καθώς θα αλλάξει η επιφάνεια μόνο και τα πόδια θα παραμείνουν ίδια (βάζω ιδέες για τυχόν ενδιαφερόμενους σε ίδια φάση).
333_halfdevil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, ilos είπε 209 που την βρήκες και παίζει πλέον είναι εντελώς steal. Και άσε τα fanboys να πληρώνουν τόσα μόνο για το gsync και να τσακώνονται για monitors του χιλιάρικου που "έτυχε" να έχουν backbleed και λοιπά κουσούρια. Στο ETD.gr τους πηρα τηλ την Παρασκευη (οταν την ειχαν 209) και μου ειπαν Δευτερα παραλαμβανουν και Τριτη θα την εχω. Οπως κι εγινε. Μπαινοντας ομως σημερα βλεπω οτι την ανεβασαν στα 235
lionheart75 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Εγώ την παρήγγειλα απο MrCheap.gr στα 209+7 μεταφορικά = 216. Θα προτιμούσα απο Αθήνα (MSystems) που είναι και κοντά μου σχετικά αλλά 245-216 = 29€ διόλου ευκαταφρόνητη διαφορά νομίζω. Απο EDT.gr σε 9 άτοκες στα 209 το είχα δεί και εγώ και με βόλευε καθώς είναι Αγ.Δημήτριο το μαγαζί και μένω Αργυρούπολη αλλά μέχρι να αποφασίσω αν θα την πάρω την έχασα την ευκαιρία. Στα χρήματα αυτά όπως είπε και ο @ilos συμφωνώ ότι είναι steal.
gaspazet Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, 333_halfdevil said: Παρελαβα κι εγω σημερα απο ETD.gr στα 209€ (και με δυνατοτητα σε 9 ατοκες ). Μετα απο πολυ ψαξιμο εντοπισα 1 κολλημενο Pixel το οποιο βεβαια δε φαινεται ευκολα οποτε δε με ενοχλει.τα χρωματα μετα απο τις ρυθμισεις που αναφερονται πιο πισω στρωνουν αρκετα.To ghosting παραμενει . Για 210€ αξιζει , ακομα και για 270 αξιζει θεωρω.Η βαση του μετρια και η απουσια vesa mount ισως ενοχλει καποιους.Ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα αλλα οχι ενθουσιασμενος. Και έμενα έχει 3-4 κολλημένα pixel όπου τα ειδα με τεστ που έκανα ,εννοείτε οτι δεν φαινοντε με νορμάλ χρήση και δεν ενοχλούν καθόλου. Έτσι και αλλιώς ειτε Doa κάνεις ,ειτε αργότερα χρησιμοποιήσεις την εγγύηση παλι ειναι η ίδια διαδικασία ,μιλάς απευθείας με αυτούς. 217 τελική με μεταφορικά την πήρα.
iakoboss7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 καμια σχεση η εγγυηση με το Doa. με το doa την πας πισω και για μισο pixel και παιρνεις αλλη χωρις μαμουσουξουμουχου (αν εχει doa το μαγαζι). η εγγυηση της aoc απο εκει και περα ειναι για πανω απο 5 pixel και θελει και χρονο για τα περα δωθε στο εξωτερικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις