ASDIC Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως δεν εχω ghosting ουτε στα fonts, ουτε σε παιχνιδια, χωρις να πειραξω τιποτα απο ρυθμισεις. Μια χαρα τα καφερνει η 470 μου στα 1440p με μεσαιες ρυθμισεις , η 480 δεν θα τα καταφερει ??? Για καθημερινες εργασειες ειναι και για παιχνιδια η οθονη τιποτα παραπανω. 1
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Εγω δεν εχω καταλαβει γτ αυτη η οθονη ειναι ταχα σε προσφορα, οταν στα ευπωπαικα mediamarkt κυκλοφορησε στα 200€ ως η νορμαλ τιμη της. (δλδ 200€ χωρις να ειναι προσφορα) Στα 250€, οχι απλα δεν ειναι προσφορα, αλλα ακριβως το αντιθετο.
ASDIC Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 εγω 199 λιρες την αγορασα, δλδ 220 ευρω περιπου.
mpokwsths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, firepc είπε στα ευπωπαικα mediamarkt κυκλοφορησε στα 200€ ως η νορμαλ τιμη της. (δλδ 200€ χωρις να ειναι προσφορα) Καμία σχέση. Σε προσφορά έπαιξε για λίγες ώρες στα 204€ Τώρα είναι στην κανονική τιμή της, δηλ. 249€. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ, όταν η οθόνη δεν υπήρχε πουθενά (εξού και το pre-order), άνοιξα το thread γιατί ο κόσμος πήγαινε και έσκαγε τα 400άρια και τα 500άρια για αντίστοιχες LG, SAMSUNG και BENQ. Έχει συζητηθεί αρκετά στις 30 σελίδες του θέματος. Από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία ήταν προσφορά. Τώρα, 2 μήνες μετά, που υπάρχει και στην Ελλάδα και έχουν πέσει οι τιμές σε οθόνες του ανταγωνισμού δεν είναι προσφορά. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από mpokwsths
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Καμία σχέση. Σε προσφορά έπαιξε για λίγες ώρες στα 204€ Τώρα είναι στην κανονική τιμή της, δηλ. 249€. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ, όταν η οθόνη δεν υπήρχε πουθενά (εξού και το pre-order), άνοιξα το thread γιατί ο κόσμος πήγαινε και έσκαγε τα 400άρια και τα 500άρια για αντίστοιχες LG, SAMSUNG και BENQ. Έχει συζητηθεί αρκετά στις 30 σελίδες του θέματος. Από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία ήταν προσφορά. Τώρα, 2 μήνες μετά, που υπάρχει και στην Ελλάδα και έχουν πέσει οι τιμές σε οθόνες του ανταγωνισμού δεν είναι προσφορά. το γεγονος οτι οι αλλες οθονες με ιδια σπεκς ειναι πιο ακριβα, δεν κανουν αυτη προσφορα
mpokwsths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Α, καλά τότε. Σου ζητώ συγγνώμη που άνοιξα αυτό το 30-σέλιδο θέμα. Από την επόμενη φορά θα σου στέλνω PM ζητώντας σου την άδεια πρώτα. 4
firepc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Α, καλά τότε. Σου ζητώ συγγνώμη που άνοιξα αυτό το 30-σέλιδο θέμα. Από την επόμενη φορά θα σου στέλνω PM ζητώντας σου την άδεια πρώτα. Το να με λες οτι ολα τα φιατακια ειναι σε προσφορα επειδη τα μερσεντες ειναι πιο ακριβα δεν στεκει φιλε. Καλη συνεχεια
gaspazet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 19 minutes ago, firepc said: Το να με λες οτι ολα τα φιατακια ειναι σε προσφορα επειδη τα μερσεντες ειναι πιο ακριβα δεν στεκει φιλε. Καλη συνεχεια Θεωρώ ότι πολύ σωστά άνοιξε προσφορά, τότε που έγινε τέλος πάντων. Ήταν ένα προϊόν που όμοιο του έκανε 400+. Η σύγκριση με τα αυτοκίνητα είναι ατοπη,γιατί δεν μιλάμε για φτηνότερη μάρκα ούτε τα φιατ προσφέρουν ότι προσφέρει η μερσεντες. 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, firepc είπε Το να με λες οτι ολα τα φιατακια ειναι σε προσφορα επειδη τα μερσεντες ειναι πιο ακριβα δεν στεκει φιλε. Καλη συνεχεια Όντως άτοπη σύγκριση.. πάντως οθόνες που έχουν περάσει από τα χέρια μου (Dell 2515h και 2 LG ips) μπορώ να πω ότι είναι πολύ άξια για τα χρήματα της. 1
Damachi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Θα το μετανιώσω που ρωτάω αλλά ποιο ελλ. μαγαζί να προτιμήσω για αποστολή Ηράκλειο ; 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, Damachi είπε Θα το μετανιώσω που ρωτάω αλλά ποιο ελλ. μαγαζί να προτιμήσω για αποστολή Ηράκλειο ; Είσαι τζογαδόρος ε;
Damachi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ναι , λεγε σε ποιο από τα 3 θα κάτσει η μπίλια
eaglos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Damachi είπε ποιο ελλ. μαγαζί να προτιμήσω για αποστολή Ηράκλειο ; Εαν το specialprice είναι οκ μαγαζί και αφού πάρει γραπτή απάντηση ό,τι η εγγύηση είναι 3 έτη και όχι 2 που γράφει στο site και αφού σιγουρέψει ότι ισχύει το RMA, ας περάσει να την πάραλάβει από εκεί. Δεν έχει νόημα να τζογάρει άλλη μια μεταφορά από Αθήνα στην Κρήτη. Απλά να έχει κατανοήσει ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία παρά μόνο ένα τηλεφωνικό κέντρο που σου δίνει οδηγίες για το πως να τη στείλεις εξωτερικό. Δες το post αυτό. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από eaglos 1
Damachi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 ωχ .. αυτό δεν ειναι τζόγος είναι ρώσικη ρουλέτα δηλαδή ....
eaglos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικά, από Ελλάδα θα αγόραζα μόνο οθόνες με on site εγγύηση. Οτιδήποτε άλλο το οποίο θα χρειαζόταν αποστολή στο εξωτερικό, θα το αγόραζα από amazon για να έχω τη διετή του εγγύηση η οποία καλύπτει ό,τι στραβό βγάλει το panel. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις