Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως δεν εχω ghosting ουτε στα fonts, ουτε σε παιχνιδια, χωρις να πειραξω τιποτα απο ρυθμισεις. Μια χαρα τα καφερνει η 470 μου στα 1440p με μεσαιες ρυθμισεις , η 480 δεν θα τα καταφερει ???

Για καθημερινες εργασειες ειναι και για παιχνιδια η οθονη τιποτα παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν εχω καταλαβει γτ αυτη η οθονη ειναι ταχα σε προσφορα, οταν στα ευπωπαικα mediamarkt κυκλοφορησε στα 200€ ως η νορμαλ τιμη της. (δλδ 200€ χωρις να ειναι προσφορα)

Στα 250€, οχι απλα δεν ειναι προσφορα, αλλα ακριβως το αντιθετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, firepc είπε

στα ευπωπαικα mediamarkt κυκλοφορησε στα 200€ ως η νορμαλ τιμη της. (δλδ 200€ χωρις να ειναι προσφορα)

Καμία σχέση. Σε προσφορά έπαιξε για λίγες ώρες στα 204€

Τώρα είναι στην κανονική τιμή της, δηλ. 249€.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ, όταν η οθόνη δεν υπήρχε πουθενά (εξού και το pre-order), άνοιξα το thread γιατί ο κόσμος πήγαινε και έσκαγε τα 400άρια και τα 500άρια για αντίστοιχες LG, SAMSUNG και BENQ.

Έχει συζητηθεί αρκετά στις 30 σελίδες του θέματος.

Από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία ήταν προσφορά.

Τώρα, 2 μήνες μετά, που υπάρχει και στην Ελλάδα και έχουν πέσει οι τιμές σε οθόνες του ανταγωνισμού δεν είναι προσφορά.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Καμία σχέση. Σε προσφορά έπαιξε για λίγες ώρες στα 204€

Τώρα είναι στην κανονική τιμή της, δηλ. 249€.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ, όταν η οθόνη δεν υπήρχε πουθενά (εξού και το pre-order), άνοιξα το thread γιατί ο κόσμος πήγαινε και έσκαγε τα 400άρια και τα 500άρια για αντίστοιχες LG, SAMSUNG και BENQ.

Έχει συζητηθεί αρκετά στις 30 σελίδες του θέματος.

Από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία ήταν προσφορά.

Τώρα, 2 μήνες μετά, που υπάρχει και στην Ελλάδα και έχουν πέσει οι τιμές σε οθόνες του ανταγωνισμού δεν είναι προσφορά.

το γεγονος οτι οι αλλες οθονες με ιδια σπεκς ειναι πιο ακριβα, δεν κανουν αυτη προσφορα

Δημοσ.

Α, καλά τότε.

Σου ζητώ συγγνώμη που άνοιξα αυτό το 30-σέλιδο θέμα.

Από την επόμενη φορά θα σου στέλνω PM ζητώντας σου την άδεια πρώτα.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Α, καλά τότε.

Σου ζητώ συγγνώμη που άνοιξα αυτό το 30-σέλιδο θέμα.

Από την επόμενη φορά θα σου στέλνω PM ζητώντας σου την άδεια πρώτα.

Το να με λες οτι ολα τα φιατακια ειναι σε προσφορα επειδη τα μερσεντες ειναι πιο ακριβα δεν στεκει φιλε. Καλη συνεχεια

Δημοσ.
19 minutes ago, firepc said:

Το να με λες οτι ολα τα φιατακια ειναι σε προσφορα επειδη τα μερσεντες ειναι πιο ακριβα δεν στεκει φιλε. Καλη συνεχεια

Θεωρώ ότι πολύ σωστά άνοιξε προσφορά, τότε που έγινε τέλος πάντων. Ήταν ένα προϊόν που όμοιο του έκανε 400+. Η σύγκριση με τα αυτοκίνητα είναι ατοπη,γιατί δεν μιλάμε για φτηνότερη μάρκα ούτε τα φιατ προσφέρουν ότι προσφέρει η μερσεντες.

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, firepc είπε

Όντως άτοπη σύγκριση.. πάντως οθόνες που έχουν περάσει από τα χέρια μου (Dell 2515h και 2 LG ips) μπορώ να πω ότι είναι πολύ άξια για τα χρήματα της.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Damachi είπε

ποιο ελλ. μαγαζί  να προτιμήσω για αποστολή Ηράκλειο ;

Εαν το specialprice είναι οκ μαγαζί και αφού πάρει γραπτή απάντηση ό,τι η εγγύηση
είναι 3 έτη και όχι 2 που γράφει στο site και αφού σιγουρέψει ότι ισχύει το RMA, ας
περάσει να την πάραλάβει από εκεί. Δεν έχει νόημα να τζογάρει άλλη μια μεταφορά
από Αθήνα στην Κρήτη.

Απλά να έχει κατανοήσει ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία παρά μόνο ένα τηλεφωνικό
κέντρο που σου δίνει οδηγίες για το πως να τη στείλεις εξωτερικό. Δες το post αυτό.

Επεξ/σία από eaglos
  • Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, από Ελλάδα θα αγόραζα μόνο οθόνες με on site εγγύηση.

Οτιδήποτε άλλο το οποίο θα χρειαζόταν αποστολή στο εξωτερικό,
θα το αγόραζα από amazon για να έχω τη διετή του εγγύηση η οποία
καλύπτει ό,τι στραβό βγάλει το panel.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...