ddoottaa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά μια ερώτηση σε όσους την πήραν . Την θέλω για δουλειές γραφείου κυρίως σχεδίαση σε inventor λέτε να αξίζει;
eaglos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχει κανά μέτρο απόσταση, θα σε ζορίσει και θα έχεις color shifts στα άκρα. Aν θες χώρο στον κάθετο, αξίζει δεν αξίζει, στα 245 Ευρώ δεν υπάρχει άλλη 32'' 1440p. Αν είσαι Αθήνα, την χτυπάς από Msystems που σου δίνει DOA 14 μέρες και γενικά είναι σοβαρό μαγαζί. Τα υπόλοιπα περί αντιπροσωπείας έχουν αναλυθεί πιο πίσω. Εν συντομία, εαν πάθει κάτι εντός εγγύησης θα πρέπει να την στείλεις εξωτερικό. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από eaglos 1
Damachi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Αν είναι Ηράκλειο λέει να την πάρει από το specialprize πρώην hardshop ? η μπορεί να μπλέξει ;
iakoboss7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 το msystems θα την στειλει εξωτερικο οχι εσυ. αυτο ειναι υπεύθυνο (οπως και καθε μαγαζι) για την εγγυηση.
eaglos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε το msystems θα την στειλει εξωτερικο οχι εσυ. αυτο ειναι υπεύθυνο (οπως και καθε μαγαζι) για την εγγυηση. Το priveshop δεν αναλάμβανε και έπρεπε ο φιλος να τη στείλει ο ίδιος με δικά του έξοδα. Οπότε καλό είναι να ρωτάμε το μαγαζί γραπτώς και να διαβάζουμε τους όρους πριν την αγορά.
iakoboss7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 οι οροι αυτοι ειναι καταχρηστικοι και ο φιλος επρεπε να κανει καταγγελια στον συνηγορο καταναλωτη. 1
ddoottaa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Απ ότι βλέπω το msystems έχει αρκετά μεταφορικά (δεν είμαι Αθήνα )
ilos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ωραίος Οκ του το είπα Οπότε επιστρέφει στην αναζήτηση 32" tv Που θα έχει μεγαλύτερο input lag και πιθανότερα πάλι va panel (αν δεν είναι lg) rofl. Οι μόνοι λόγοι που δεν πολυ-κάνει για ps4 η AOC είναι ότι είναι native 1440p και δεν έχει ηχεία (μόνο έξοδο για ακουστικά). Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από ilos
zakailiou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δεν κάνει η Q3279VWF αλλά κάνει η όποια TV που στην καλύτερη θα έχει 25+ lag ... μάλιστα ... Επίσης θα έχει color shift ... μάλιστα ...
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Το οτι εχουν διαφορετικη αναλυση ειναι σοβαροτατο προβλημα.
Damachi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, iakoboss7 είπε οι οροι αυτοι ειναι καταχρηστικοι και ο φιλος επρεπε να κανει καταγγελια στον συνηγορο καταναλωτη. Η καλύτερη καταγγελία είναι να μη μπλέξεις με κολομάγαζα που γράφουν στους ορούς χρήσης σαφώς οτι αμα σου ρθει προβληματικό την έκατσες .....
nikos16717 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως σε μια αρνητική αξιολόγιση που έχει στο skroutz to MSystems σχετικά με την εγγύηση ενός laptop, η απάντηση από το μαγαζί είναι: "Η εγγύηση και οι διαδικασίες που ορίζουν οι κατασκευαστές υπάρχουν για να καλύπτουν τα προϊόντα σε περίπτωση που παρουσιαστεί βλάβη. Για το συγκεκριμένο προϊόν ισχύουν 3 Έτη Pick Up & Return και 14 ημέρες DOA όπως αναφέρουμε και στο site μας. Από την στιγμή που το προϊόν ήρθε σε εμάς μετά το πέρας των 14 ημέρων που είναι το DOA δεν είχαμε άλλη δυνατότητα από το να ενημερώσουμε τον πελάτη πως θα πρέπει να μιλήσει με την Lenovo και να κανονίσει να παραλάβουν το προϊόν από τον χώρο του και όταν είναι έτοιμο να του το επιστρέψουν." Οπότε μην είστε σίγουροι ότι μετά τις 14 μέρες θα αναλάβει και το συγκεκριμένο μαγαζί να στέιλει την οθόνη στην αντιπροσωπεία-έξω. (Δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο μαγαζί, ίσα ίσα που αγοράζω συχνά από εκεί) Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από nikos16717
lionheart75 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2018 στις 3:18 ΠΜ, ilos είπε Όλα εξαρτώνται γιατί την θες την οθόνη και σε πόση απόσταση μακριά θα κάτσεις. Αν πρόκειται να κάτσεις στα 30-40 εκατοστά και την θες για δουλειά γραφείου μην την πάρεις γιατί και θα σε κουράσει και θα στην σπάσει με το color shift στις γωνίες και το ghosting στα fonts. Photoshop, lightroom κλπ τα ξεχνάς λόγω va. Αν από την άλλη έχεις χώρο στο γραφείο, κάτσεις στο 1 μέτρο περίπου απόσταση και την θες κυρίως για ταινίες, casual gaming στα 1440p, iptv και γενικά multimedia είναι vfm. Πολύ καλό contrast με μόνο μειονέκτημα το ghosting/inverse ghosting υπό συγκεκριμένα σενάρια. Παρένθεση θα χρειαστείς και ανάλογη κάρτα γραφικών για 1440p (1070 ή καλύτερη ή έστω 580 για να εκμεταλλευτείς κάπως το μικρό freesync range 48-75). Την οθόνη που έχω τώρα την χρησιμοποιώ κυρίως για σερφάρισμα, online gaming (WoT & WoW) και αραιά καμιά ταινία καθώς ταινίες - Netflix βλέπω κυρίως απο την tv που έχω στο δωμάτιο. Δουλειά γραφείου σπάνια αλλά όταν χρειαστεί μπορεί να γίνει και από το laptop. Στην οθόνη κάθομαι πάντα κεντρικά οπότε δεν θα έχω θέμα με το panel. Kάρτα γραφικών έχω μια Nitro+ RX480 8gb και cpu έναν FX8320 ο οποίος παίζει μόνιμα στα 4Ghz, οπότε πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η απόσταση καθώς τώρα βλέπω περίπου στους 50-60 πόντους. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
ilos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Την οθόνη που έχω τώρα την χρησιμοποιώ κυρίως για σερφάρισμα, online gaming (WoT & WoW) και αραιά καμιά ταινία καθώς ταινίες - Netflix βλέπω κυρίως απο την tv που έχω στο δωμάτιο. Δουλειά γραφείου σπάνια αλλά όταν χρειαστεί μπορεί να γίνει και από το laptop. Στην οθόνη κάθομαι πάντα κεντρικά οπότε δεν θα έχω θέμα με το panel. Kάρτα γραφικών έχω μια Nitro+ RX480 8gb και cpu έναν FX8320 ο οποίος παίζει μόνιμα στα 4Ghz, οπότε πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η απόσταση καθώς τώρα βλέπω περίπου στους 50-60 πόντους. Για surfing είναι οκ αν εξαιρέσουμε το θέμα με το ghosting των fonts που είναι ορατό υπό προϋποθέσεις. Για movies/iptv είναι εξαιρετική αφού την καλιμπράρεις πρώτα και κάτσεις στο 1 μέτρο απόσταση. Για non competitive games είναι πάλι μια χαρά. Η 480 ίσως τα βρει σκούρα μερικώς στα 1440p αλλά τουλάχιστον έχεις το freesync (48-75) να το σώσει. Δε παρατήρησα frame skipping κάπου που είναι το πιο βασικό. Για τις καθημερινές δουλειές (office κλπ) πάλι είναι μια χαρά. Για επεξεργασία εικόνας/video ΔΕΝ κάνει. Χρειάζεσαι καλό ips panel. 1
DOR1K1N Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 https://www.kitguru.net/peripherals/monitors/james-morris/aoc-q3279vwf-freesync-31-5in-monitor-review/
Προτεινόμενες αναρτήσεις