Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

εγω στο αμαζον πονταρω που η δικια του εγγυηση δεν εχει να κανει με της aoc.

Είναι σίγουρο ότι το amazon καλύπτει zero pixel μετά τις 30 μέρες?

Δημοσ.

θεωρητικα δεν εχει σημασια με το τι εγγυηση εχει η aoc, εχει ξεχωριστη το αμαζον, θα ηθελα να μαθω και εγω βεβαια απο καποιον που ισως γνωριζει απο πρωτο χερι.

Δημοσ.

Καλησπερα, 

Ηρθε και σε μενα μεσα στις γιορτες, αλλα ελειπα εκτος οποτε τωρα λεω να την ανοιξω. Ομως, ενω το γραφειο ειναι μεγαλο, εχω απο πανω ενα φιξ ντουλαπι που περιοριζει το χωρο μου στα 50 εκ ακριβως. Μπορει καποιος που την πηρε να μετρησει ακριβως διαστασεις απο την αρχη της βασης μεχρι την πανω ακρη της οθονης? Ειδαλλως μην την ανοιξω τσαμπα....Ευχαριστω!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, iakoboss7 είπε

την ανοιξεις δεν την ανοιξεις επιστρεφετε....

Το ξέρω φίλε μου... Απλά επειδή πολλά παιδιά την ήθελαν, αν δε μου κάνει να τη δώσω στην ίδια τιμή. Οπότε αν κάποιος μπει στον κόπο να μετρήσει, θα βοηθούσε. Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, bourojean είπε

Καλησπερα, 

Ηρθε και σε μενα μεσα στις γιορτες, αλλα ελειπα εκτος οποτε τωρα λεω να την ανοιξω. Ομως, ενω το γραφειο ειναι μεγαλο, εχω απο πανω ενα φιξ ντουλαπι που περιοριζει το χωρο μου στα 50 εκ ακριβως. Μπορει καποιος που την πηρε να μετρησει ακριβως διαστασεις απο την αρχη της βασης μεχρι την πανω ακρη της οθονης? Ειδαλλως μην την ανοιξω τσαμπα....Ευχαριστω!

Φίλκ επειδή και μένα το γραφείο έχει ράφι από πάνω, ήταν από τα πρώτα πράματα που έψαξα πριν την παραγγείλω. Η οθόνη μαζί με τη βάση έχει ύψος 54 εκατοστά και το κακό είναι ότι έχει πολύ λίγο tilt για να κερδίσεις έστω 1-2 εκατοστά. Επίσης δεν παίρνει vesa mounts, οπότε η μοντάρεις το ράφι ή τη βάζεις αλλού.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
20 ώρες πριν, bourojean είπε

Μπορει καποιος που την πηρε να μετρησει ακριβως διαστασεις απο την αρχη της βασης μεχρι την πανω ακρη της οθονης?

Καλησπέρα

53,2εκ με την οθόνη να στραμένη προς τα κάτω.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια! Δυστυχως ουτε τοποθετηση αλλου γινεται, ουτε να αλλαξει κατι στη διαρρυθμιση αφου μιλαμε για συνθεση πολυπλοκη και βιδωμενη σε τοιχο με πολλα ραιθα κτλ.... Κριμα, και πανω που πα βρηκα την ιδανικη λυση, για 3 εκατοστα δε με παιρνει :fear:

Πριν τη βαλω αγγελια κτλ , αν καποιο παιδι ενδιαφερεται απο θεσσαλονικη η χαλκιδικη, στην τιμη αγορας της ,258 ευρω του τη δινω σφραγισμενη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα review από το KitGuru με το οποίο συμφωνώ σχεδόν σε όλα ... 
https://www.kitguru.net/peripherals/monitors/james-morris/aoc-q3279vwf-freesync-31-5in-monitor-review/

@moderators ... καλό είναι να μεταφερθεί από τις προσφορές στις οθόνες, 

Επεξ/σία από zakailiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι που δε βρήκα  . Το MVA  - σαν παλιό LCD το καταλαβαινω panel σε low cost είναι πολύ πιθανό να σου κάτσει και προβληματικά pixel ; . Και άμα είναι στη μέση δε παλεύεται

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

παίδες, πόσο σας χρέωσαν εν τέλει για την παραγγελία? Στης 14/12 τράβηξαν εμένα αλλά χρέωθηκα 268.72€.. διαφορά λόγω gbp = eur? Τι φάση?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε

παίδες, πόσο σας χρέωσαν εν τέλει για την παραγγελία? Στης 14/12 τράβηξαν εμένα αλλά χρέωθηκα 268.72€.. διαφορά λόγω gbp = eur? Τι φάση?

Ναι, τελευταία και σε μένα το κάνει η τράπεζα με το συνάλλαγμα.

Δεν φταίει το Amazon και το κάθε Amazon, μου έτυχε και στο Aliexpress.

Όταν πληρώνω πλέον σε άλλο νόμισμα (δολάρια ή λίρες).

Σε λίρες πλήρωσες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...