Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ηξερα οτι δινει 2 χρονια το αμαζον.  γνωριζει καποιος σιγουρα?

γιατι να μην παρω καινουρια οθονη (η τα λεφτα πισω) προς το τελος της εγγυησης αφου εχει προβλημα?

Επεξ/σία από iakoboss7
  • Απαντ. 535
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

εγω ηξερα οτι δινει 2 χρονια το αμαζον.  γνωριζει καποιος σιγουρα?

γιατι να μην παρω καινουρια οθονη (η τα λεφτα πισω) προς το τελος της εγγυησης αφου εχει προβλημα?

Επισημως σε παραπέμπει στον κατασκευαστή, με ότι διαρκεια εγγύησης δίνει αυτός

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201819360

Επιστροφές χρημάτων και αντικαταστασεις πιθανόν να αναλαμβάνει μόνο εντός των 30ημερων που διαφημίζει παντού

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

Το πρωτο ειναι για προιόντα AmazonBasics, των οποίων θεωρείται "κατασκευαστής". Λογικό ειναι να παρέχει απευθείας την εγγύηση.

Το δευτερο σου παραθέτει τρόπους και λεπτομέρειες για την παροχή της πολιτικής των 30ημερών για την οποία εκθειάζουμε το Amazon. 

Εν ολίγοις, η εγγυησάρα ισχύει για τις πρώτες μέρες. Μετά το πιθανότερο ειναι οτι μιλάς με AOC. Δεν χρειάστηκε να επικαλεστώ εγγύηση μετά απο καιρό για να ξέρω τι παρέχουν 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, iakoboss7 είπε

εντωμεταξυ τους ειχα μιλησει για αλλαγη και μου εριξαν ακυρο λογο κοστους του προιοντος, μονο για επιστροφη χρηματων εδιναν το οκ.

5 ώρες πριν, iakoboss7 είπε

για "1μιση" πιξελ δεν θα κατσω να σκασω τωρα, θα το κανω πριν την ληξη της 2ετους εγγυησαρας του amazon και θα παρω τοτε το νεο μοντελο αφου μου εκαναν κονξες τωρα.

Τωρα να την πω την κακια μου για τον παραπανω κουτοπονηρο Ελληνικο τροπο σκεψης ή να μην την πω :(

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ειναι κουτοπονηρο φιλε fulgore, εγω ζηταω το αυτονοητο να μου την αντικαταστησουν, το οποιο στο αρχικο chat μου λενε "ναι φυσικα" και μετα που με συνδεουν με το αναλογο τμημα μου λενε "το συστημα δεν μας αφηνει". ποιος ειπε οτι εχω τα χρηματα να αγορασω αλλη (γιατι το refund θα αργησει) η να πρεπει να  περιμενω το refund οπου η τιμη θα εχει αλλαξει?

δεν θεωρω παραλογο να κανω κατι τετοιο αφου δεν με εξυπηρετούν τωρα οπως υποσχεθηκαν στο chat πριν την αγορα της οθονης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε 1 χρόνο θα εξυπηρετήσουν ; Θα βλέπουν Ελλάδα και Κυπρο και θα λενε no - no  :P

Οι  αδελφοιν μας ακομα δηλωνουν τις tv σπασμενες στην μεταφοράν και παιρνουν 2 ην τσάμπα ;

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iakoboss7 εγω με την επιστροφη με ενα email ξεμπερδεψα σε 1 ωρα χωρις να με πεδεψουν καθολου..... Σε 5 μερες ειχα και το refund.... Αψογη αντιμετωπιση χωρις μα μου τηλεφωνα φωνες οπως συμβαινει εντος συνορων

Δεν εκθειαζω amazon αλλα αν βλεπουν και αυτοι παρατραγουδα απο μερους μας μπορει να αλλαξουν σταση στο μελλον

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
16 ώρες πριν, iakoboss7 είπε

δεν νομιζω οτι ειναι κουτοπονηρο φιλε fulgore, εγω ζηταω το αυτονοητο να μου την αντικαταστησουν, το οποιο στο αρχικο chat μου λενε "ναι φυσικα" και μετα που με συνδεουν με το αναλογο τμημα μου λενε "το συστημα δεν μας αφηνει". ποιος ειπε οτι εχω τα χρηματα να αγορασω αλλη (γιατι το refund θα αργησει) η να πρεπει να  περιμενω το refund οπου η τιμη θα εχει αλλαξει?

δεν θεωρω παραλογο να κανω κατι τετοιο αφου δεν με εξυπηρετούν τωρα οπως υποσχεθηκαν στο chat πριν την αγορα της οθονης.

To point Μου στα παραπανω δεν ηταν αυτο.Εχεις τωρα μια νεα οθονη η οποια ειναι προβληματικη και θες να την αλλαξεις.Λογικο.

Αντι λοιπον να το κανεις τωρα που σε καλυπτει και το ας το πουμε DOA του amazon,θες να περιμενεις μεχρι τελος του χρονου μηπως εξαντληθει αυτο το μοντελο και σου δωσουν επομενο ακριβοτερο αν εχει βγει?Ε οσο να ναι χτυπαει λιγο ασχημα αυτο.

Δεν ξερω τι παιζει με τις αντικαταστασεις,ισως επειδη ηταν και μοντελο pre order και μπορει να ετυχε και σε αλλο κοσμο προβλημα να μην υπαρχει αποθεμα ή και να μην κανουν το συγκεκριμενο amazon δεν γνωριζω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν υπαρχει αποθεμα θα του κανουν refund...Τωρα αν δεν θελει να περιμενει την ιδια μπορει να παρει αλλη ή να περιμενει..Aν την κανει επιστροφη σε 1 χρονο δεν ξερω τι προβλεπεται αναλογα με το αν υπαρχει διαθεσιμη η ιδια ή οχι 

Εγω προσωπικα στη δικη μου περιπτωση του rma περιμενα 10 μερες την ιδια να εχει ξανα stock

Δημοσ.

ανεξαρτητος αποθεματος μου ειπαν οτι μπορουν να κανουν μονο refund.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να περιμενω ποτε θα εχω το refund στα χερια μου για να παρω αλλη που μεχρι τοτε μπορει και να εχει αλλαξει η τιμη. αν μου εκαναν αντικατασταση (οπως εχουν πει πολλακις στα chat που εχω μιλησει μαζι τους) ολα θα ηταν μια χαρα.

οποτε προσωπικα θα την αλλαξω κοντα στο τελους του χρονου οπου η θα παρω την ιδια (δεν νομιζω μετα απο 1 χρονο να κοστιζει παραπανω) η καποια αλλη ισως καλυτερη (αφου δεν κανουν αντικατασταση με την ιδια).
εντωμεταξυ σε chat που εκανα χθες μαζι τους στην αρχη ειπαν 1 χρονο εγγυηση, μετα τους ανεφερα οτι ο ευρωπαικος νομος λεει αλλα και το γυρισαν στο οτι το αμαζον ειναι εναρμονισμενο με τους νομους της ΕΕ και δεν μου εδιναν συγκεκριμενα ετη εγγυησης.

μηπως τελικα και το αμαζον εχει πολλα κοινα με τα ελληνικα μαγαζακια?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iakoboss7 είπε

ανεξαρτητος αποθεματος μου ειπαν οτι μπορουν να κανουν μονο refund.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να περιμενω ποτε θα εχω το refund στα χερια μου για να παρω αλλη που μεχρι τοτε μπορει και να εχει αλλαξει η τιμη. αν μου εκαναν αντικατασταση (οπως εχουν πει πολλακις στα chat που εχω μιλησει μαζι τους) ολα θα ηταν μια χαρα.

οποτε προσωπικα θα την αλλαξω κοντα στο τελους του χρονου οπου η θα παρω την ιδια (δεν νομιζω μετα απο 1 χρονο να κοστιζει παραπανω) η καποια αλλη ισως καλυτερη (αφου δεν κανουν αντικατασταση με την ιδια).
εντωμεταξυ σε chat που εκανα χθες μαζι τους στην αρχη ειπαν 1 χρονο εγγυηση, μετα τους ανεφερα οτι ο ευρωπαικος νομος λεει αλλα και το γυρισαν στο οτι το αμαζον ειναι εναρμονισμενο με τους νομους της ΕΕ και δεν μου εδιναν συγκεκριμενα ετη εγγυησης.

μηπως τελικα και το αμαζον εχει πολλα κοινα με τα ελληνικα μαγαζακια?

ΜΗ ποντάρεις σε αντικατάσταση ή refund μετά το πέρας των 30 ημερων, καθώς μπορει απλά να σε παραπέμψουν στον κατασκευαστή. Πιθανόν η AOC να σε καλύψει, πιθανόν και όχι. Άποψή μου, να το τελειώσεις τωρα εφόσον εχεις πρόβλημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...