Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Απλά άποψη μου είναι ότι όταν πληρώνω κάτι για σφράγισμενο θέλω εγώ να το ανοίγω πρώτος. Δεν είναι τόσο η χαρά του unboxing αλλά να ξέρω τι γίνεται.

Όταν το ανοίγεις πρώτος ξέρεις "τι έκανες" στην συσκευή.απο εκεί κ πέρα αν έχει λειτουργικα η εμφανισιακά θέματα (γρατσουνιές η σημάδια ή καμμένα pixel κτλπ) την επιστρέφεις.

το συγκεκριμένο προϊόν έκανε 250€  όχι 10-20€ ώστε να πεις άντε οκ δεν πειράζει. :)

Ήμουν σε διλλημα στην αρχή και σκεφτόμουν να την αγοράσω για το γραφείο μου να αλλαξω 2Χ24" που έχω αλλά όταν είδα πολλά θέματα με καμμενα pixel και ανοιχτές συσκευασίες αλλαξα γνώμη.

Τι να πω φαίνεται ειμουν τυχερός με το κομμάτι που έστειλαν.. 

Δημοσ.

Εγω πάλι συνήθισα και δυσκολεύομαι στην 24άρα του γραφείου πλέον :P
Αν κάνεις την μετάβαση όντως μετά δύσκολα πας πίσω... καλή φάση είναι να ξέρετε.

Δημοσ.

παντως οσοι εχουν θεμα με ghosting απλα στις ρυθμισεις βαλτε το Overdrive στο off. Εγω απο την πρωτη μερα που εχω την οθονη δεν εχω κανενα θεμα. Τελεια μακαρι να ειχα λεφτα να επερνα ακομα μια.

Δημοσ.

Και με off δε γλιτώνεις το ghosting και έχει 0 διαφορά από το weak, που είναι καλύτερο σε pixel responsiveness χωρίς να δίνει τόσσ inverse ghosting που δίνουν τα medium και strong.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρις να πειραξω ρυθμισεις απο την 1η μερα δεν εχω ghosting. Δεν ξερω τι παιζει.

και το FreeSync μου παει 77Hz οχι 75.

Επεξ/σία από ASDIC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, p_under είπε

Φωτο απο την πρωτη που ειχε την ταινια ασφαλειας της aoc (σχισμενη)  https://imgur.com/lZdonkv

Η δευτετη οθονη εφτασε σημερα και δεν ειχε αυτη την ταινια και απλα ειχε 3 χαρτοταινιες, αυτες
με το σχοινακι που συνηθίζει να βαζει το αμαζον. Δεν υπάρχει πουθενα η ταινια ασφαλειας της aoc.

Καλησπέρα.

Προσωπικά θα είχα παραλάβει και την 1η οθόνη. Ένα video κατά το άνοιγμα της συσκευασίας
για να είμαι καλυμένος και αν η οθόνη ήταν οκ, τέλος.

Το ότι είναι μεταχειρισμένη η κούτα, δε σημαίνει ότι είναι και μεταχειρισμένη η οθόνη.
Έξοδα κόβουν από παντού οπότε εννοείται ότι επαναχρησιμοποιούν τις κούτες από τις
επιστροφές.

Για την ιστορία, το δικό κουτί. Άρτιο μεν, αλλά άσχετο με το αν θα έχω προβληματικό panel.

Επεξ/σία από eaglos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eaglos είπε

Καλησπέρα.

Προσωπικά θα είχα παραλάβει και την 1η οθόνη. Ένα video κατά το άνοιγμα της συσκευασίας
για να είμαι καλυμένος και αν η οθόνη ήταν οκ, τέλος.

Το ότι είναι μεταχειρισμένη η κούτα, δε σημαίνει ότι είναι και μεταχειρισμένη η οθόνη.
Έξοδα κόβουν από παντού οπότε εννοείται ότι επαναχρησιμοποιούν τις κούτες από τις
επιστροφές.

Για την ιστορία, το δικό κουτί.

η συσκευασία της πρώτης ήταν υπερβολικά ταλαιπωρημένη σε βαθμό που έβλεπες το μόνιτορ από μέσα χωρίς να ξεπακετάρεις. Επίσης, σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση των συσκευασιών, νομίζω πως δεν στέκει αυτό, καθώς πως στέλνουν πίσω στην aoc τα γυρισμένα monitor, χωρίς κουτί? το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι μας ήρθαν monitor από επιστροφή όπου ίσως δεν βόλεψαν τους προηγούμενους κατόχους τους από άποψη μεγέθους/χώρου. 

ακόμα δεν έχω αποφασίσει να πω την αλήθεια αν θα παραλάβω και το δεύτερο μόνιτορ. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, p_under είπε

το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι μας ήρθαν monitor από επιστροφή όπου ίσως δεν βόλεψαν τους προηγούμενους κατόχους τους από άποψη μεγέθους/χώρου. 

Το πιο απίθανο σενάριο, καθώς δε μιλάμε για Κωτσόβολο ή για Πλαίσιο.

Τόσα χρόνια και εκατοντάδες προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων και 3 οθονών) από το Amazon δεν είχα ούτε μία φορά αντίστοιχο πρόβλημα.

Από όσους παρέλαβαν, είχε κανείς άλλος θέμα με ανοιγμένη συσκευασία;

Δημοσ.

και η δικια μου ανοιγμενη ηταν, κομμενη ταινια ασφαλιας της aoc.

την κρατησα την οθονη ομως, ειχε 1μιση καμενο pixel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ήταν όπως φαίνεται στη φωτό πιο πάνω + η μια του μεριά ήταν νωπή
από νερά/υγρασία. Γενικά δεν ασχολούμαι με τα κουτιά, εκτός αν έχει περά-
σει φορτηγό από επάνω του.

Ακόμα και καλό monitor να πάρεις, ποιός εγγυάται ότι είναι "του κουτίου".
Το amazon έχει 30 μέρες επιστροφή και για τις γιορτές δίνει μέχρι τέλος
Γενάρη 2018. Άνετα μπορεί να πάρεις το τέλειο κουτί και η οθόνη να είναι
δουλεμένη 35 μέρες από τον οποιοδήποτε.

Επεξ/σία από eaglos
Δημοσ.

Συμφωνώ, αν μείνει κάποιος απόλυτα ικανοποιημένος την κρατάει.

Απλά μου κάνει εντύπωση, άρχισε τις μαλακίες και το Amazon μάλλον...

Δημοσ.

εντωμεταξυ τους ειχα μιλησει για αλλαγη και μου εριξαν ακυρο λογο κοστους του προιοντος, μονο για επιστροφη χρηματων εδιναν το οκ.

εχει τυχει και σε αλλον?

Δημοσ.

για "1μιση" πιξελ δεν θα κατσω να σκασω τωρα, θα το κανω πριν την ληξη της 2ετους εγγυησαρας του amazon και θα παρω τοτε το νεο μοντελο αφου μου εκαναν κονξες τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, iakoboss7 είπε

για "1μιση" πιξελ δεν θα κατσω να σκασω τωρα, θα το κανω πριν την ληξη της 2ετους εγγυησαρας του amazon και θα παρω τοτε το νεο μοντελο αφου μου εκαναν κονξες τωρα.

Αν δε κάνω λάθος, 1 χρόνος είναι η εγγυηση απο το ίδιο το Amazon, και μετά σε παραπέμπουν σε κατασκευαστή. Και πάλι στο τέλος του 1 έτους, δε νομίζω να πάρεις καινούρια οθόνη

Επεξ/σία από dith
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...