ilos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανένα πρόβλημα με green trails σε μένα. Ναι αυτό το άρθρο είναι το γράφει It is also necessary to enable the gamma correction elements of the ICC profile. This is done by changing ‘System Defaults’ as follows. 6) Click on the ‘Advanced’ tab in Colour Management and press ‘Change system defaults…” 7) Navigate again to the ‘Advanced’ tab, this time in the ‘Colour Management – System Defaults’ window. Ensure the ‘Use Windows display calibration’ checkbox is ticked. https://pcmonitors.info/wp-content/uploads/2013/02/ICC-profile-gamma-correction.png Έχεις κάνει activate το σωστό profile από την λίστα με τα profiles? Αφού το κατεβάσεις το κάνεις add και μετά browse να βρεις to file και καπάκι select από την λίστα (θα είναι κάτω κάτω). Μετά θα πρέπει να στο δείχνει όπως εδώ: Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από ilos
eaglos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακολούθησα όλο το άρθρο και έχω τσεκαρισμένα αυτά που έγραψες. Η τελική εικόνα είναι σαν τη δική σου, απλά έχω και ένα 2ο profile από ένα άλλο site. Το default είναι το ίδιο με εσένα. Θα τα βγάλω και θα προσπαθήσω ξανά. Edit: Το f.lux είναι ο "ένοχος". Όταν δεν είναι "disabled" κάνει τα δικά του και πρακτικά αγνοεί το icc και ότι άλλο. Μόλις το κάνω disabled, εξαφανίζονται τα trails ακόμα και με overdrive off. Θα δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα που να κάνει ότι και το f.lux χωρίς όμως να σκίζει τα icc. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από eaglos
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η πρωτη οθονη που μου ηρθε ηταν σε εξαιρετικά ταλαιπωρημενη συσκευασια, σε βαθμο που ειχε τεραστιες τρυπες και εβλεπα το μονιτορ μέσα. Δεν παρέλαβα, πηγε πισω και μου εστειλαν αλλη. Φωτο απο την πρωτη που ειχε την ταινια ασφαλειας της aoc (σχισμενη) https://imgur.com/lZdonkv Η δευτετη οθονη εφτασε σημερα και δεν ειχε αυτη την ταινια και απλα ειχε 3 χαρτοταινιες, αυτες με το σχοινακι που συνηθίζει να βαζει το αμαζον. Δεν υπάρχει πουθενα η ταινια ασφαλειας της aoc. Πραγματικα ουτε αυτη θελω να την παραλαβω, καθως υποπτεύομαι οτι ειναι απο επιστροφη, μπορει να εχει καμενα πιξελ και τετοια. Τι να κανω? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από p_under
desperados Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, p_under είπε Η πρωτη οθονη που μου ηρθε ηταν σε εξαιρετικά ταλαιπωρημενη συσκευασια, σε βαθμο που ειχε τεραστιες τρυπες και εβλεπα το μονιτορ μέσα. Δεν παρέλαβα, πηγε πισω και μου εστειλαν αλλη. Φωτο απο την πρωτη που ειχε την ταινια ασφαλειας της aoc (σχισμενη) https://imgur.com/lZdonkv Η δευτετη οθονη εφτασε σημερα και δεν ειχε αυτη την ταινια και απλα ειχε 3 χαρτοταινιες, αυτες με το σχοινακι που συνηθίζει να βαζει το αμαζον. Δεν υπάρχει πουθενα η ταινια ασφαλειας της aoc. Πραγματικα ουτε αυτη θελω να την παραλαβω, καθως υποπτεύομαι οτι ειναι απο επιστροφη, μπορει να εχει καμενα πιξελ και τετοια. Τι να κανω? Απο το Amazon την παρηγγειλες; Εγω λεω να την παραλαβεις και αν εχει οντως καμμενα pixels η οτιδηποτε αλλο, την στελνεις πισω οπως ειναι και παιρνεις τα λεφτα σου πισω η αλλη οθονη. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από desperados
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, desperados είπε Απο το Amazon την παρηγγειλες; Αν εχει οντως καμμενα pixels η οτιδηποτε αλλο, την στελνεις οπως ειναι και παιρνεις τα λεφτα σου πισω η αλλη οθονη. Το ξερω αυτο αλλά ειμαι περιεργος. Παραγγειλα κατι καινούργιο και θελω να είναι καινουργιο. Το οτι λειπει η ταινια ασφαλειας της aoc εμενα μου δειχνει οτι ειναι ανοιγμενη η συσκευασια.
LASERPEWPEW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, p_under είπε Η πρωτη οθονη που μου ηρθε ηταν σε εξαιρετικά ταλαιπωρημενη συσκευασια, σε βαθμο που ειχε τεραστιες τρυπες και εβλεπα το μονιτορ μέσα. Δεν παρέλαβα, πηγε πισω και μου εστειλαν αλλη. Φωτο απο την πρωτη που ειχε την ταινια ασφαλειας της aoc (σχισμενη) https://imgur.com/lZdonkv Η δευτετη οθονη εφτασε σημερα και δεν ειχε αυτη την ταινια και απλα ειχε 3 χαρτοταινιες, αυτες με το σχοινακι που συνηθίζει να βαζει το αμαζον. Δεν υπάρχει πουθενα η ταινια ασφαλειας της aoc. Πραγματικα ουτε αυτη θελω να την παραλαβω, καθως υποπτεύομαι οτι ειναι απο επιστροφη, μπορει να εχει καμενα πιξελ και τετοια. Τι να κανω? Φωτο της συσκευασίας, άνοιξε έλεγξε την λειτουργία της και αν έχει ελάττωμα στειλτη πίσω.
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, p_under είπε Το ξερω αυτο αλλά ειμαι περιεργος. Παραγγειλα κατι καινούργιο και θελω να είναι καινουργιο. Το οτι λειπει η ταινια ασφαλειας της aoc εμενα μου δειχνει οτι ειναι ανοιγμενη η συσκευασια. Εγώ δεν θα έκανα παραλαβή καν. Επιστροφή πίσω και πάρε τα λεφτά σου Πλήρωσες γ σφραγισμένο,να απαιτήσεις σφραγισμένο και όχι επιστροφές και ότι άλλο τους ξέμεινε να στο στείλουν,αλλιώς τα λεφτά σου πίσω!! Λεφτά έδωσες δεν ήταν δωρεάν! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120
LASERPEWPEW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγώ δεν θα έκανα παραλαβή καν. Επιστροφή πίσω και πάρε τα λεφτά σου Πλήρωσες γ σφραγισμένο,να απαιτήσεις σφραγισμένο και όχι επιστροφές και ότι άλλο τους ξέμεινε να στο στείλουν,αλλιώς τα λεφτά σου πίσω!! Λεφτά έδωσες δεν ήταν δωρεάν! Ας την βάλει στην μπριζα να δει. Προτιμώ προσωπικά από να αναμένω για άλλο και αν έχει το οτιδήποτε να την στείλω πίσω.
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, LASERPEWPEW είπε Ας την βάλει στην μπριζα να δει. Προτιμώ προσωπικά από να αναμένω για άλλο και αν έχει το οτιδήποτε να την στείλω πίσω. Ναι αλλά δεν είναι κριμα όταν σκας 250€ να πάρεις κάτι που έχει άνοιξει άλλος και δεν είσαι πρώτος να το χαρείς; 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Ναι αλλά δεν είναι κριμα όταν σκας 250€ να πάρεις κάτι που έχει άνοιξει άλλος και δεν είσαι πρώτος να το χαρείς; Προτιμώ να πάρω κάτι που να λειτουργεί άψογα πάρα για την χαρά του unboxing. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε Προτιμώ να πάρω κάτι που να λειτουργεί άψογα πάρα για την χαρά του unboxing. Ναι αλλά γιατί την έκανε επιστροφή ο άλλος ;;; Κάτι παίζει...
LASERPEWPEW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι αλλά γιατί την έκανε επιστροφή ο άλλος ;;; Κάτι παίζει... Ας το ανοίξει να μας πει να μας φύγει η απορία Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από LASERPEWPEW
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Άντε p_under άνοιξε την και πες μας τι παίζει. Έχω αγωνία λες και την αγόρασα εγώ. Περιμενουμε νέα σου. Εύχομαι τα καλύτερα αυτή την φορά 1
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν την έχω παραλαβει. Περασα απο το κουριερ την ειδα και τους ειπα να περιμενουν μεχρι την δευτερα να αποφασισω. Μαλλον θα παει πισω και αυτη. Συμφωνω απολυτα με τον Στελιο. Είμαι την αποψης οτι πήρα κατι καινουργιο και θελω να ειναι σφραγισμενο. Αν ηξερα οτι ειναι ανοιγμενο δεν θα το αγόραζα καν ακομα και ας εκανε 1€.
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά άποψη μου είναι ότι όταν πληρώνω κάτι για σφράγισμενο θέλω εγώ να το ανοίγω πρώτος. Δεν είναι τόσο η χαρά του unboxing αλλά να ξέρω τι γίνεται. Όταν το ανοίγεις πρώτος ξέρεις "τι έκανες" στην συσκευή.απο εκεί κ πέρα αν έχει λειτουργικα η εμφανισιακά θέματα (γρατσουνιές η σημάδια ή καμμένα pixel κτλπ) την επιστρέφεις. το συγκεκριμένο προϊόν έκανε 250€ όχι 10-20€ ώστε να πεις άντε οκ δεν πειράζει. Ήμουν σε διλλημα στην αρχή και σκεφτόμουν να την αγοράσω για το γραφείο μου να αλλαξω 2Χ24" που έχω αλλά όταν είδα πολλά θέματα με καμμενα pixel και ανοιχτές συσκευασίες αλλαξα γνώμη. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από stelios18120 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις