renaxan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Η Omen 32 για μένα είναι μια καλή οθόνη. Προέρχομαι από μια LG + Samsung 23''. Ήθελα κάτι πολύ μεγαλύτερο σε monitor και στα 1440. Την έχω από τον Αύγουστο 2017. Πριν την αγοράσω είχα διαβάσει ότι αξίζει μόνο όταν είναι σε μια λογική τιμή. Όχι στα 500 ευρώ ++. Επίσης λένε ότι έχει το ίδιο Panel με την HP Pavilion 32 + βελτιώσεις για το gaming. Μου είχε πάρει μια εβδομάδα να την ρυθμίσω και να την φέρω στα μέτρα μου. Η χρήση που κάνω είναι all around + Adobe Premiere. Games έχω εγκαταστήσει για δοκιμές, αλλά έβαζα άλλον να παίζει (προσωπικά δεν μου αρέσει κάποιο game και έχω ελάχιστο χρόνο ελεύθερο για κάτι τέτοιο ). Μέχρι και σήμερα απολαμβάνω την HP Omen 32''. Όποιος έχει χώρο για 32'' Monitor με κόστος όπως την AOC ή με λίγο παραπάνω στην Omen θα πω ναι είναι ωραία, VFM αγορά. Καλή Χρονιά σε όλους! 1
cineaste Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος έχει να διαθέσει 800 ευρώ περίπου ας πάρει την LG 32GK850G (31.5" 2560x1440 165 Hz VA G-Sync) όταν με το καλό βγει Ευρώπη, εγώ πήρα την AOC γιατί θεωρώ απαράδεκτο μοντέλα με διπλάσια η τριπλάσια τιμή να εμφανίζουν προβλήματα. 1
Dantε Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος έχει να διαθέσει 800 ευρώ περίπου ας πάρει την LG 32GK850G (31.5" 2560x1440 165 Hz VA G-Sync) όταν με το καλό βγει Ευρώπη, εγώ πήρα την AOC γιατί θεωρώ απαράδεκτο μοντέλα με διπλάσια η τριπλάσια τιμή να εμφανίζουν προβλήματα. Οποιος εχει να διαθεσει 800Ε δε μπαινει σε αυτο το θεμα 2
maxdore217 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μολις ειδα οτι εχει και δευτερο καμμενο Σταμάτα να κοιτάς το monitor! ( μόνο έτσι θα σταματήσεις να βλέπεις καμμένα pixel ) Χωρίς πλάκα τώρα πακέτο και πίσω ... αν ήταν Ελληνικό μαγαζί θα λέγαμε να του κλείσουμε το σπίτι να τον βάλουμε φυλακή και τα σχετικά ... amazon θέλετε οπότε να μιλήσετε τα της αντικατάστασης με καινούργια! δεν πιστεύω να έχεις θέμα , δεδομένου ότι έγινε με το καλημέρα .
Themos3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Σταμάτα να κοιτάς το monitor! ( μόνο έτσι θα σταματήσεις να βλέπεις καμμένα pixel ) Χωρίς πλάκα τώρα πακέτο και πίσω ... αν ήταν Ελληνικό μαγαζί θα λέγαμε να του κλείσουμε το σπίτι να τον βάλουμε φυλακή και τα σχετικά ... amazon θέλετε οπότε να μιλήσετε τα της αντικατάστασης με καινούργια! δεν πιστεύω να έχεις θέμα , δεδομένου ότι έγινε με το καλημέρα . Ανάλογα το Ελληνικό μαγαζί, γιατί έχει κάτι Ελληνικά μαγαζιά που έτσι και σου κάτσει η στραβή είναι να κάνεις το σταυρό σου. Από την άλλη με το amazon η μανούρα είναι καθαρά χρονική μέχρι να έχεις την καινούρια στα χέρια σου ή τα λεφτά σου πίσω.
ASDIC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον απο οτι φαινεται ειμαι απο υους τυχερους. 0 καμμενα πιξελ. Κλασσικη οθονη VA δεν μπορω να καταλαβω γτ τοσος χαλασμος. Απο 24 VA πανελ προερχομαι οντως ειναι τεραστια . Μετρια ποιοτητα στα πλαστικα στην βαση και στα κουμπια αλλα το πανελ αγοραζεις με τοσα λιγα χρηματα. Μια χαρα κανει για παιχνιδια εαν οι απαιτησεις δεν ειναι υπερβολικες. Απο εμενα αψογη VA 32αρα. 1
maxdore217 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ανάλογα το Ελληνικό μαγαζί, γιατί έχει κάτι Ελληνικά μαγαζιά που έτσι και σου κάτσει η στραβή είναι να κάνεις το σταυρό σου. Από την άλλη με το amazon η μανούρα είναι καθαρά χρονική μέχρι να έχεις την καινούρια στα χέρια σου ή τα λεφτά σου πίσω. Φυσικά ανάλογα το κατάστημα ... μερικά τελευταία μάλιστα δεν είναι και καταστήματα είναι άτομα που απλά μπήκαν στο εμπόριο ...αν πάρεις από mm ή kotso όμως την πας πίσω και παίρνεις άλλη σήμερα! όχι σε 30 μέρες.
p_under Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 η δική μου έφτασε στην γενική ταχυδρομική, και το πακέτο ήταν σε άθλια κατάσταση. Οι ταινίες ασφαλείας που έγραφαν aoc σχισμένες, είχαν βάλει άλλες ταινίες, στα πλάγια είχε μια τεράστια τρύπα που ξεκίναγε από την μια μεγάλη πλευρά, προχώραγε στην πλάγια πλευρά και κατέληγε στην άλλη μεγάλη πλευρά. Έβλεπα τα αφρολεξ και το μόνιτορ μέσα. Προφανώς δεν παρέλαβα, πάει πίσω στο άμαζον και ήδη μου δρομολογούν αντικατάσταση. Τι να πω.. Η γκαντεμιά.
Themos3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μόλις παρέλαβα. Overwhelmed από το μέγεθος! Να δω πως.... και αν θα συνηθίσω.
ASDIC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω την οθονη 1 εβδομαδα και ειναι καταπληκτικη. Παραδοξα ουτε ghosting δεν εχω δει μεχρι τωρα που με μια κυρτη Samsung 24αρα με VA πανελ εβλεπα συχνα. Στις 199 λιρες ειναι κλεψιμο. Μονα αρνητικo η ποιοτητα κατασκευης και οτι δεν γυρναει η βαση αριστερα δεξια και κατω.. Με μια υπερχρονισμενη RΧ 470 στα 1440p ανετα σε χαλαρους τιτλους πιανει τα 75hz ταβανι Freesync, World of Warships, H&G, Eve Online, Warthunder και Dirt Rally σε medium/high. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από ASDIC
Gqpapad Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Με ενδιαφερει σοβαρα το μονιτορ καποιος που να ξερει ποιο ελληνικο καταστημα τν εχει? Υπηρχε στο σκρουτζ δεν την βρισκω πλεον
loukas599 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 https://www.priveshop.gr/product/12005341/PERIFEREIAKA/OTHONES/AOC-Q3279VWF-31-5-QUAD-HD-MVA
iakoboss7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 να ξερεις ομως απο εγγυηση δεν καλυπτουν σχεδον τιποτα... διαβασε και προηγουμενες σελιδες.
Themos3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δε καταφέρω να συνηθίσω το θηρίο από Δευτέρα πάει για πίσω. Αν είναι κάποιος απο Θες/νίκη και θέλει να γλυτώσει αναμονες για στοκ ας στείλει pm να του την δώσω όσο την πήρα... αν δεν την συνηθίσω... με φορεμένες τις ζελατίνες... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Themos3
Προτεινόμενες αναρτήσεις