Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειδα και τα εβαλα οπως τα προτεινει, αλλα λεει τα παντα εκτος απο  το contrast, λεει να το αφησω στο default

και δε θυμαμαι ποσο ηταν, γιατι το πειραξα :P

• Απαντ. 535
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα συντομο update FYI.Μολις την επεστρεψα στο Prive shop και πηρα τα χρηματα μου πισω(οχι μετρητα αλλα σε καταθεση σε λογαριασμο μου).Οσο για τις διαστασεις,καλο θα ειναι καποιο απο τα παιδια που παρελαβαν να κανουν ενα κοπο να τις μετρησουν και να μας ενημερωσουν γιατι ακουστηκαν 2-3 αποψεις.

Δημοσ.

Ενα συντομο update FYI.Μολις την επεστρεψα στο Prive shop και πηρα τα χρηματα μου πισω(οχι μετρητα αλλα σε καταθεση σε λογαριασμο μου).Οσο για τις διαστασεις,καλο θα ειναι καποιο απο τα παιδια που παρελαβαν να κανουν ενα κοπο να τις μετρησουν και να μας ενημερωσουν γιατι ακουστηκαν 2-3 αποψεις.

73x43

Δημοσ.

Ακομα προσπαθω να συνηθισω το μεγεθος!

απο dell u2311h πηγα σε αυτη :D

Επειδή και εγώ από την 2311h μεταπήδησα στην AOC αυτά που έχω να σου δώσω σαν συμβουλές είναι:

1) Πέρνα τις ρυθμίσεις και το icc από εδώ

https://pcmonitors.info/reviews/aoc-q3279vwf/

Από μαμά η οθόνη είναι ψιλο-απαράδεκτη ως προς το gamma. Μη  ξεχάσεις να βάλεις και το refresh rate στα 75 Hz. Αν έχεις γνωστό με colormeter αγγάρεψέ τον.

2) Προσπάθησε να κάτσεις σε απόσταση 70 εκατοστά + , για να μην είναι τόσο τραγικό to color/contrast shift στις άκρες. 1 μέτρο θα ήταν το ιδανικό.

3) Μην έχεις ανοιχτά φώτα,παράθυρα για να μη βλέπεις τις αντανακλάσεις από μπρος.

4) Μερικά games θα είναι σχεδόν unplayable αν δεν εφαρμοστούν οι σωστές ρυθμίσεις gamma στη native ανάλυση. Αυτό μου έχει τύχει ευτυχώς μόνο στο Dark Souls 1 με το dsfix που κάνει override τα render settings. To inverse ghosting/smoking effect είναι ανυπόφορο με όλες τις ρυθμίσεις του overdrive, ειδικά αν προέρχεσαι από ips. Ίσως χωρίς το dsfix να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, αλλά μετά το game είναι απαράδεκτο σαν port.

5) Αν κάνεις critical δουλειά και χρειάζεσαι την χρωματική πιστότητα (επεξεργασία εικόνας-video), θα χρειαστείς και άλλη οθόνη :-D.

6) H ιδανική χρήση αυτής της οθόνης είναι για ταινίες/console games που κάθεσαι λίγο πιο μακριά με to gamepad. Αλλού πάσχει.

7) Κράτα την Dell και βάλε τη δίπλα σαν secondary :-D

• Like 1
Δημοσ.

3) Μην έχεις ανοιχτά φώτα,παράθυρα για να μη βλέπεις τις αντανακλάσεις από μπρος.

Λογικα ενα αυτοσχεδιο hood θα δωσει τη λυση.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ από την 2311h μεταπήδησα στην AOC αυτά που έχω να σου δώσω σαν συμβουλές είναι:

1) Πέρνα τις ρυθμίσεις και το icc από εδώ

https://pcmonitors.info/reviews/aoc-q3279vwf/

Από μαμά η οθόνη είναι ψιλο-απαράδεκτη ως προς το gamma. Μη  ξεχάσεις να βάλεις και το refresh rate στα 75 Hz. Αν έχεις γνωστό με colormeter αγγάρεψέ τον.

2) Προσπάθησε να κάτσεις σε απόσταση 70 εκατοστά + , για να μην είναι τόσο τραγικό to color/contrast shift στις άκρες. 1 μέτρο θα ήταν το ιδανικό.

4) Μερικά games θα είναι σχεδόν unplayable αν δεν εφαρμοστούν οι σωστές ρυθμίσεις gamma στη native ανάλυση. Αυτό μου έχει τύχει ευτυχώς μόνο στο Dark Souls 1 με το dsfix που κάνει override τα render settings. To inverse ghosting/smoking effect είναι ανυπόφορο με όλες τις ρυθμίσεις του overdrive, ειδικά αν προέρχεσαι από ips. Ίσως χωρίς το dsfix να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, αλλά μετά το game είναι απαράδεκτο σαν port.

5) Αν κάνεις critical δουλειά και χρειάζεσαι την χρωματική πιστότητα (επεξεργασία εικόνας-video), θα χρειαστείς και άλλη οθόνη :-D.

6) H ιδανική χρήση αυτής της οθόνης είναι για ταινίες/console games που κάθεσαι λίγο πιο μακριά με to gamepad. Αλλού πάσχει.

7) Κράτα την Dell και βάλε τη δίπλα σαν secondary :-D

Περασα ολες τις ρυθμισεις απο εκει, εκτος απο το profile,το δοκιμασα και μου φαινεται πολυ πρασινα τα χρωματα :P

Δοκιμασα και μακρια και κοντα, αν ειναι κοντα στις ακρες φαινεται σαπιλα η εικονα, αν την εχω μακρια δε μπορω να διαβασω καλα κειμενο :/

Σε υπογεια γιαφκα ειμαι, δεν εχω θεμα με φως και αντανακλασεις

κανω σχετικα σοβαρη δουλεια σε φωτογραφια και βιντεο, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να απαιτω καλιμπρατορα η επαγγελματικη οθονη χιλιαρικου.

την εδωσα στην αδερφη μου και την εβαλε πανω στο λαπτοπ, ειδε το φως το αληθινο :P

Δημοσ.

Ισως αδειασαν οι αποθηκες των προμηθευτων απο Ευρωπη που παραγγελνουν τα Ελληνικα καταστηματα.

Δημοσ.

Παίδες όσον αφορά τις διαστάσεις, αυτές που αναφέρει η AOC και έχετε γράψει και εσείς είναι μόνο του πλαισίου της οθόνης. Με την βάση της η οθόνη είναι αρκετά παραπάνω, ground to top.

Δημοσ.

Μετά από 1 βδομάδα χρήσης, ρυθμισμένη όσο καλύτερα γίνεται με ρυθμίσεις πολύ κοντά σε όσα προτείνει το PcMonitors ... 
Εξαιρετική για δουλειά γραφείου, Εξαιρετική για ταινίες και σειρές. Όσο αφορά το παιχνίδι με ρύθμιση στα 75Hz φυσικά και το FreeSync να δουλεύει με μία 580 έχω να πω ότι είμαι ΟΚ. 
Να ξεκαθαρίσω ότι η οθόνη δεν είναι για competative gaming, Όποιος έχει παίξει σε 144Hz με 1ms καταλαβαίνει τι εννοώ . Αλλά για consola και πολλά άλλα PC παιχνίδια είναι πολύ τίμια. 

Χρωματικά, έχει έρθει πολύ κοντά σε αυτό που θέλω. Πολύ καλή εντύπωση μου έχει κάνει η ομοιομορφία της και το Μαύρο.

Δεν ξέρω αν έτυχε σε εμένα αλλά το Panel είναι εξαιρετικό.

Ειλικρινά πρόκειται για ευκαιρία αν δεν είστε full time gamer .  

• Like 1
Δημοσ.

Ένα screenshot/φωτό κάποιος με το desktop χωρίς scaling είναι εύκολο να πάρω μια εικόνα πως φαίνονται γράμματα/εικονίδια?

Δημοσ.

Για τα 200€ που κοστιζει στην ευρωπη φαινεται καλη τιμη. Αλλα απο οτι διαβαζω και απο βιντεο στο yt, βλεπω οτι εχει πολλα ελλατωματα. Βασικα ετσι εξηγηται και η πολυ χαμηλη τιμη με το καλημερα

Δυο εκατοσταρικα στα γερμανικα mediamarkt http://www.mediamarkt.de/de/product/_aoc-q3279vwf-2359046.html?ga_query=Q3279VWF

Δημοσ.

@Ntinaras

Το amazon σού δίνει 2 χρόνια limited warranty το οποίο καλύπτει "defects".

Έχεις μια διαδικασία για την επιστροφή, λογικά θα τη βρεις στο site τους.

Από εκεί και μετά, το πότε θα σου έρθει η αντικατάσταση εξαρτάται από

τη διαθεσιμότητα. Επίσης, μπορεί και το νέο panel να έχει θέμα και να

μπεις ξανά στην ίδια διαδικασία.

Εαν δεν ενοχλεί το pixel, άστο να πάει.

---

Έχω μια απορία με την εγγύση του amazon

"This limited warranty applies to any replacement Product or part, or to any

repair, for the remainder of the original warranty period or for 90 days from

its dispatch to you, whichever period is longer"

Τι εννοεί το παραπάνω; Η amazon εγγύηση της αντικατάστασης θα ισούται

είτε με το υπόλοιπο των δυο χρόνων, είτε με 90 μέρες (ό,τι έρθει πρώτο);

Για τα 200€ που κοστιζει στην ευρωπη φαινεται καλη τιμη. Αλλα απο οτι διαβαζω και απο βιντεο στο yt,

βλεπω οτι εχει πολλα ελλατωματα. Βασικα ετσι εξηγηται και η πολυ χαμηλη τιμη με το καλημερα

Δυο εκατοσταρικα στα γερμανικα mediamarkt http://www.mediamarkt.de/de/product/_aoc-q3279vwf-2359046.html?ga_query=Q3279VWF

VA panel είναι και συμπεριφέρεται όπως όλα τα VA.

Το ότι το παίρνουν για να παίξουν games, είναι ελλάτωμα στη λογική τους :P

Το πιο σοβαρό θέμα που έχει είναι οι αντανακλάσεις. Αν είχε ματ επιφάνεια

θα ήταν το τέλειο μονιτορ για παραγωγή.

Ωραία η προσφορά στη γερμανία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...