Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Brand AOC International Item Weight 8 Kg Product Dimensions 18 x 47 x 66 cm

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όσους γράφουν τόσα σχόλια και απλά βαριούνται να ανοίξουν το Amazon ή το Site του κατασκευαστή 

http://eu.aoc.com/en/products/q3279vwf/specs

Όλες οι 32άρες + - το ίδιο είναι. 

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω αγορασει την οθονη απο Ελλαδα,ειδα πιο πριν τα σχολια σας και κοιταξα αυτο το light bleeding που λετε. (ειμαι ασχετος με αυτα οπως καταλαβατε!) 
η αληθεια ειναι πως ανοιξα ενα βιντεο στο youtube με μαυρη οθονη και στις ακρες φαινεται πιο φωτεινα..
Στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο εντονο οσο στην φωτο αλλα παλι νομιζω πως το διακρινω,δεν ξερω αν οντως ειναι κατι η απλα λογω οτι ειμαι ασχετος νομιζω πως καιτι παζει...

τι λετε?!

post-352051-0-62782400-1514045641_thumb.jpg

Δημοσ.

@Rottep

Επειδή μάλλον δεν θα έχεις φωτόμετρο ... το βράδυ κλείσε όλα τα φώτα στο δωμάτιο ... βάλε μαύρη οθόνη και δες το με τα μάτια σου. 
Το κινητό επειδή είναι by deefault ρυθμισμένο να παίζει με χρόνους iso και εστίαση θα δείξει ανάλογα με το που εστιάζεις και πώς γίνεται η φωτομέτρηση διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν δεν είναι ενοχλητικό σε ποσότητα στην φυσική εξέταση που θα κάνεις, είσαι μία χαρά.
Όλα τα LCD monitors έχουν το ίδιο πρόβλημα, αυτό που αλλάζει είναι ότι τα χειρότερα είναι τα ΤΝ , μετά τα PLS μετά τα IPS και τέλος ( με την καλύτερη δυνατή επίδοση ) τα VA.

Ο λόγος που είναι περιφερικά η διάχυση είναι καθαρά κατασκευαστικός. 

@ASDIC

DP , για να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό εύρος με την υψηλότερη δυνατή συχνότητα πιο εύκολα. 

• Like 1
Δημοσ.

@Rottep

Επειδή μάλλον δεν θα έχεις φωτόμετρο ... το βράδυ κλείσε όλα τα φώτα στο δωμάτιο ... βάλε μαύρη οθόνη και δες το με τα μάτια σου. 

Το κινητό επειδή είναι by deefault ρυθμισμένο να παίζει με χρόνους iso και εστίαση θα δείξει ανάλογα με το που εστιάζεις και πώς γίνεται η φωτομέτρηση διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν δεν είναι ενοχλητικό σε ποσότητα στην φυσική εξέταση που θα κάνεις, είσαι μία χαρά.

Όλα τα LCD monitors έχουν το ίδιο πρόβλημα, αυτό που αλλάζει είναι ότι τα χειρότερα είναι τα ΤΝ , μετά τα PLS μετά τα IPS και τέλος ( με την καλύτερη δυνατή επίδοση ) τα VA.

Ο λόγος που είναι περιφερικά η διάχυση είναι καθαρά κατασκευαστικός. 

@ASDIC

DP , για να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό εύρος με την υψηλότερη δυνατή συχνότητα πιο εύκολα. 

σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη..θα το δω αν και δεν νομιζω πως ειναι κατι που με ενοχλει ιδιαιτερα. απλα σκεφτηκα αν ειναι κατασκευαστικο λαθος οκ να το δω..

Εχω μια αλλη ερωτηση αν μπορεις να μου απαντησεις..

την εχω συνδεσει σε ενα macbook pro που σηκωνει 1440p (early 2011)

hdmi σε thunderbolt που εχει το λαπτοπ. μεχρι 1080p μου βγαζει. πρεπει να παρω καποιον αλλο adaptor λογικα..μηπως εχεις ιδεα?!

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα ... 

α) το Laptop τι έξοδο έχει ?

β) τι version είναι η έξοδος ( αν για παράδειγμα είναι HDMi ή ότι άλλο είναι ) ?

γ) αν χρησιμοποιείς αντάπτορα ποιες είναι οι προδιαγραφές του ?

Δημοσ.

Παιδες εμεινε μια σφραγισμενη και λογω ελλειψης χωρου μαλλον ετσι θα μεινει.Απο ελληνικο μαγαζι οχι σκρουτζ..οποιος ενδιαφερεται pm.

Δημοσ.

Οχι ουτε καν.Υπαρχουν πολυ αξιολογα μαγαζια που δεν ειναι skroutz.;).Οσα παιδια ενδιαφερθηκαν τους ειπα ακριβως.Παντως η οθονη στα 250+- ειναι κλεψιμο..και τα δυο παιδια που την εβαλα εχουν παθει πλακα.Το ghosting υπαρχει αν το ψαξεις αλλα στον μεσο χρηστη δεν θα κακοφανει καθολου.

post-182558-0-60153500-1514068566_thumb.jpeg

post-182558-0-44823100-1514068591_thumb.jpg

Δημοσ.

Παντως για αυτα τα χρηματα μονο το πανελ αξιζει, μην περιμενετε ποιοτητα στα πλαστικα, κουμπια κτλ. οπως σε οθονες Σαμσουνγκ πχ.

Δημοσ.

πρεπει να παρω καποιον αλλο adaptor λογικα..μηπως εχεις ιδεα?!

Κατά πάσα πιθανότητα αρκεί ένα καλώδιο από mini dp σε dp ή ένας μετατροπέας και μετά ένα οποιοδήποτε καλώδιο displayport. Το macbook σου έχει thunderbolt 1 που βγάζει native mini displayport output και έχει το ίδιο βυσματάκι με το mini dp.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οχι ουτε καν.Υπαρχουν πολυ αξιολογα μαγαζια που δεν ειναι skroutz. ;).Οσα παιδια ενδιαφερθηκαν τους ειπα ακριβως.Παντως η οθονη στα 250+- ειναι κλεψιμο..και τα δυο παιδια που την εβαλα εχουν παθει πλακα.Το ghosting υπαρχει αν το ψαξεις αλλα στον μεσο χρηστη δεν θα κακοφανει καθολου.

Στην 1η φωτογραφία παίζει scaling ή κάνω λάθος?

Δημοσ.

Στην 1η φωτογραφία παίζει scaling ή κάνω λάθος?

Από default για κάποιο λόγο τα windows το σετάρουν στο 200%. Στο 100% η εμπειρία είναι ανάλογη του 24/1080p (14 εικονίδια/column στο desktop σαν μέτρο σύγκρισης).

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο φιλος.Στο 200% το βαζουν τα windows.Βσκ η photo ειναι με το που συνδεθηκε η οθονη πριν καν γινει set up.Επισης να πουμε οτι αν γινει συνδεση με hdmi ενω βλεπει τα 75hz βλεπει σαν βαθος χρωματος μονο 8bit ενω με dp 10bit ;).

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...