Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το gamma shift δεν έχει να κάνει με το πόσο πρέπει να κά8εσαι γενικά πίσω από 32ρες άλλα είναι va panel πρόβλημά με τις γωνίες θέασης. Λογικό είναι όταν κάθεσαι πιο πίσω θα έχεις και καλύτερες γωνίες προφανώς..Αλλά και 1 μέτρο όμως μακριά να είσαι, αν δεις την οθόνη από το πλάι της θα το παρατηρήσεις. Σε ips πχ δεν υπάρχει η παραμικρή αντίστοιχη αλλοίωση.

• Like 1
Δημοσ.

Σε IPS βλέπεις πτώση της φωτεινότητας υπό γωνία, σε VA βλέπεις και πτώση contrast ratio και color shift.

Έτσι είναι τα πράγματα. Είναι το χιλιοειπωμένο θέμα viewing angles vs contrast ratio ζήτημα.

Δημοσ.

Καλα ισχυει οτι εκανα λαθος...Απλα εχω 24αρα πισω απο το κουτι (γιαυτο και δεν ειναι τερμα πισω) και θελω να την αλλαξω εδω και καιρο και με την προσφορα αυτη ψηθηκα για να κανω την αλλαγη.

Δημοσ.

Αν δεν σου επιστρέψουν τα λεφτα, βάλτη αγγελία με κανένα 20ρικο χασούρα και ξεμπέρδεψες!

Κανονικά δεν έχουν δικαίωμα να μην σου επιστρέψουν τα λεφτά!!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον στα γρηγορα.Ανοιχτηκε στηθηκε.Αποσταση απο τα ματια περιπου ενα χερι.Δοκιμαστηκε με PUBG.Στον χαρτη με το dessert εικονα κρυσταλλο.Εντυπωσιακο το 2Κ νομιζω τεραστια διαφορα απο fhd.Κεφαλι δεν χρειαζεται να στριβεις.Στα σκοτεινα δωματια/μερη του χαρτη υπαρχει ghosting.Οχι τπτ φοβερο ισως καποιος να μην το καταλαβει απλα εγω το εψαχνα ισως γι αυτο.Τα 75hz τα βλεπει κανονικα και με.nvidia και στο απλο hdmi.Νομιζω οτι οποιος θελει ενα all around monitor στα 250 +- ειναι μονοδρομος.

• Like 3
Δημοσ.

Η οθόνη είναι περίπου 66x47 εκατοστά. Εσύ με την 24'' είσαι κάπου στα 55x33.

Εγω ειμαι 56.5x43 ενω η AOC ειναι 80x56

Δημοσ.

Αν δεν σου επιστρέψουν τα λεφτα, βάλτη αγγελία με κανένα 20ρικο χασούρα και ξεμπέρδεψες!

Κανονικά δεν έχουν δικαίωμα να μην σου επιστρέψουν τα λεφτά!!

γιατι να την ριξει 20ρικο?

ετσι και αλλιως οποιος την παρει με την τιμη που αγοραστεικε σε σχεση με τη σημερινη τιμη που εχει ανεβει παλι ποιο φθηνα θα του ερθει

Δημοσ.

Έχω 2 x U2414H και είμαι σε σκέψη μήπως τις αντικαταστήσω με την AOC. Έχει κανείς άποψη για σύγκριση των δυο;

Εξαρτάται και από τη χρήση που θες, είναι και υποκειμενικό. Εγώ δεν θα άλλαζα τις Dell λόγω ποιότητας κατασκευής και productivity. http://displaywars.com/23,8-inch-16x9-vs-31,5-inch-16x9

Δημοσ.

Το πρώτο σχόλιο για όσους έλεγαν ότι θα ακυρωθεί ή ότι δεν θα παραλάβουμε ... 

Παρέλαβα σήμερα το πρωί ... έλεγε 27/12 αρχικά αλλά ο καλός Αι Βασίλης ... το σανίδωσε και την έφερε ... 

Τώρα στα καθ' ημάς 

Προ 2 ωρών ... μπήκε πάνω στο PC ... δίπλα σε μία HP w2207h 1620*1050 που έχει ελάχιστα λιγότερο ppi και είναι Glossy .

Πραγματικό όμως , καθρέπτης λέμε ... 

Πρώτη εντύπωση θετική , συσκευασία , μέγεθος , ευκολία τοποθέτησης όλα καλά ...  

Το πρώτο που έκανα, ήταν να δω για κολλημένα ή καμένα Pixel και για light bleeding , Ευτυχώς ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!! 

Αναλυτική παρουσίαση και φωτό λογικά μέσα στο Σ/Κ ... 

p.s - Έπαιξα και λίγο Arma 3 με 75Hz με την RX 580 ... :)  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειμαι 56.5x43 ενω η AOC ειναι 80x56

Μου φαίνονται μεγάλα αυτά τα νούμερα. Οι 32άρες παίζουν στα 70x40 συν πλην και

οι 24'' στα 50x30 συν πλην.

Προ 2 ωρών ... μπήκε πάνω στο PC ... δίπλα σε μία HP w2207h 1620*1050 που έχει ελάχιστα λιγότερο ppi και είναι Glossy .

Πραγματικό όμως , καθρέπτης λέμε ...

Μεγιές!

Η HP είναι Glossy καθρέπτης ή η AOC;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...