ASDIC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν παιζω βαρβατους τιτλους ετσι και αλλιως. World of Warships, Eve online, Warthunder, Armored Warfare, Heroes&Generals και ολα αυτα σε μεσαιες ποιοτητας εικονες. Αργοτερα θα παρω vega 56 μαλλον με ΖΕΝ να κανουν παρεα.
leros2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πάρε την οθόνη για να έχεις λόγο να πάρεις και κάρτα γραφικών 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν παιζω βαρβατους τιτλους ετσι και αλλιως. World of Warships, Eve online, Warthunder, Armored Warfare, Heroes&Generals και ολα αυτα σε μεσαιες ποιοτητας εικονες. Αργοτερα θα παρω vega 56 μαλλον με ΖΕΝ να κανουν παρεα. σε 1080p παιζω wows τερμα σε 75fps με rx480
eaglos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 @Asdic Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος συνδυασμός στα settings ώστε να παίρνεις 60fps στα 1440p. Το θέμα είναι κατά πόσο θα σου αρέ- σει το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ παίζω το Warships σε FX6300 με GTS250 σε μια 17'' LG και το τελευταίο πράγμα που με απασχο- λεί είναι τα γραφικά. Υποθέτω ότι αν έπαιζα κάποιο stealth game όπου ο χρόνος κυλά αργά και μπορείς να χαζεύεις το περιβάλλον και να σπάζεσαι για το αν είναι καλή η φυλλωσιά και αν δείχουν ρεαλιστικά τα έντομα, θα ήθελα κάτι καλύτερο στον οπτικό τομέα. ---- Meanwhile, 255 η τιμή στο skroutz. Ούτε bitcoin να ήτανε 1
ASDIC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν προλαβα την προσφορα με τις 199 λιρες, την αγορασα 209 αλλα χαλαλι. Ειμαι και συνηθισμενος στις VA. Σε 5 ημερες θα φτασει αλλα εντυπωσεις θα αας πω τον αλλο μηνα....
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 No sellers are currently delivering this item to Greece. Learn more
iakoboss7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 τωρα πια δεν πουλιεται απο το ιδιο το αμαζον αλλα απο αλλο μεταπωλητή. οποτε και οι καλυψεις εγγυησης ειναι λιγοτερες (χωρια του οτι δεν στελνει ελλαδα).
ilos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μου ήρθε και η δικιά μου no dead pixels και settings από https://pcmonitors.info/reviews/aoc-q3279vwf/ gamma3 + overdrive weak + brightness/srgb ίδια values με το site + ICC profile. Δεν παρατήρησα έντονο overshoot/ghosting με αυτά αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ¨με τις γωνίες θέασης αν κάθεσαι κοντά στο monitor (40-50cm) στις άκρες με gamma shift (το άσπρο έχει "σκιά" και μοιάζει με γκρι). Αν κάθεσαι στο μέτρο δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα σε τόσο βαθμό. Freesync δε δοκίμασα γιατί έχω nvidia, για να δω αν είναι καθόλου χρήσιμο το μικρό range του 48-75. Γενικές εντυπώσεις καλές για games.movies ανεπαρκές μάλλον για επεξεργασία εικόνας και video.
dio7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μου ηρθε σημερα απο Prive Shop αλλα μου φαινεται υπερβολικα μεγαλη τελικα για το γραφειο μου...Δεν ξερω τι να κανω!!Δεν την εχω ανοιξει ακομα φανταστειτε απο το κουτι γιατι σκεφτομαι σοβαρα την επιστροφη της.Μιλησα με το μαγαζι για επιστροφη χρηματων και μου ειπαν εφοσον δεν ειναι ανοιγμενη να στειλω mail και θα μου απαντησουν αυριο αν μπορουν να κανουν επιστροφη χρηματων.Αν η απαντηση ειναι αρνητικη τοτε αναγκαστικα θα την κρατησω,τουλαχιστον δοκιμαστικα αλλιως λεω να την στειλω πισω.
iakoboss7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 σε συναλλαγές απο αποσταση εχεις δικαιωμα επιστροφης εντως 14 ημερων για τον οποιοδηποτε λογο και φυσικα παιρνεις τα χρηματα σου πισω (εκτως απο τα μεταφορικα νομιζω).αυτο το λεει ο νομος.
mpokwsths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μου ηρθε σημερα απο Prive Shop αλλα μου φαινεται υπερβολικα μεγαλη τελικα για το γραφειο μου... Φίλε συγγνώμη, δεν είχες δει ποτέ 32άρα τηλεόραση; Υποθέτω ναι. Δε φαντάστηκες πως θα έμοιαζε μια 32άρα τηλεόραση σε ένα ρηχό γραφείο; Επίσης και στον άλλο φίλο παραπάνω: 40-50cm δεν είναι υπερβολικά μικρή απόσταση για τόσο μεγάλη οθόνη; Τόσο (και περισσότερο) είναι η εργονομικά προτεινόμενη απόσταση για 23/24άρες οθόνες. 1
iakoboss7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 η σωστη αποσταση παντα (σε μεσο ενηλικα) ειναι η αποσταση του χεριου μας.
eaglos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά οι 32'' είναι 90εκ και πάνω. Δείτε τις φυσικές διαστάσεις της οθόνης και πάρτε ένα μέτρο για να καταλάβετε το μέγεθος. @dio7 Από τη φωτό φαίνεται να έχεις καμιά 15εκ+ περιθώριο προς τα πίσω. Γνώμη μου είναι να μην την ανοίξεις και απλά να την επιστρέψεις και να πάρεις μια 24'' ή 27''. Εναλλακτικά αλλά ζεις γραφείο/διαρύθμιση όπως γράφει ο φίλος από κάτω.
LASERPEWPEW Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μου ηρθε σημερα απο Prive Shop αλλα μου φαινεται υπερβολικα μεγαλη τελικα για το γραφειο μου...Δεν ξερω τι να κανω!!Δεν την εχω ανοιξει ακομα φανταστειτε απο το κουτι γιατι σκεφτομαι σοβαρα την επιστροφη της.Μιλησα με το μαγαζι για επιστροφη χρηματων και μου ειπαν εφοσον δεν ειναι ανοιγμενη να στειλω mail και θα μου απαντησουν αυριο αν μπορουν να κανουν επιστροφη χρηματων.Αν η απαντηση ειναι αρνητικη τοτε αναγκαστικα θα την κρατησω,τουλαχιστον δοκιμαστικα αλλιως λεω να την στειλω πισω. ευκαιρία να αλλάξεις το γραφείο σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις