miltre Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 την δειχνει αμεσα διαθεσιμη εβαλε παραγγελια φιλος...για να δουμε
Themos3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Την χτύπησα και εγώ τελικά...4-8 Ιανουαρίου δίνει est. delivery.
Damachi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Θα ηθελα να την παρω απο ελλαδα αλλα οι "οροι" του priveshop ειναι ντροπη και αισχος .... Διαβαστε τους ,ουτε επιστροφη ουτε εγγυηση ελεος δηλαδη μετα σκουζουν . και κ@λοχαρτο και pampers απ εξω 2
iakoboss7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 τωρα τα διαβασα και εγω"Τα προϊόντα των οποίων την επιστροφή προς έκδοση πιστωτικού έχει αποδεχθεί η PriveShop ΕΠΕ πιστώνονται για επομένη αγορά εντός 30 ήμερων."λογικα παρανομο."Οι εγγυήσεις όλων των προϊόντων είναι αυτές που ορίζονται από την αντιπροσωπεία του κάθε προϊόντος και ουδεμία ευθύνη φέρει η PriveShop ΕΠΕ για αυτές και για την απόφαση τους στην διεκπεραίωσή της εγγύησης. Η μεταφορά του εμπορεύματος προς επισκευή γίνεται με ευθύνη και έξοδα του αγοραστή. Για όλα τα προϊόντα που η αντιπροσωπεία δέχεται απευθείας από τον πελάτη την εξυπηρέτηση της εγγύησης δεν θα γίνονται δεκτά από την PriveShop ΕΠΕ."και παλι παρανομο, ο νομος καθιστα υπεύθυνο τον τελικο πωλητη"Για κάθε διάφορα που τυχόν προκύψει από την παρούσα συναλλαγή, συμφωνείται ότι αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών." ομορφο και φιλικο προς τον καταναλωτη καταστημα.Χ λοιπων στο καταστημα αυτο και καλη τυχη σε οποιον παρει οθονη (η ακομα και κωλοχαρτο) απο εκει.νασαι καλα Damachi γιατι δεν τα ειχα δει αυτα. 4
dio7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Την παρηγγειλα απο το Prive shop χθες και σημερα μιλησα μαζι τους για την εγγυηση και το ποτε θα παραλαβω.Αρχικα μου ειπαν οτι αυριο θα την εχω.Οσο για την εγγυηση,μου ειπαν οτι το καταστημα δινει 36 μηνες εγγυηση και γινεται αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης απο τους ιδιους.Δεν ρωτησα για επιστροφη χρηματων παντως.
iakoboss7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 αυτη ειναι η εγγυηση της AOC, το καταστημα οφειλει να εχει και δικια του ξεχωριστη εγγυηση που με βαση τα παραπανω λεει ξεκαθαρα οτι "δεν εχει".το αμαζον ναναι καλα καλυπτει και μεταφορικα στην αλλαζει και χωρις λογο και υπερκαλυπτει και την εγγυηση της aoc για 2 χρονια οπου στην αλλαζει για το παραμικρο imperfection!και φυσικα δινει και λεφτα πισω και οχι για 30 μερες πιστωτικο και αηδιες...
eaglos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παιδία μη μπλέκεται με τους "Όρους Χρήσης" του κάθε μαγαζιού. Ένα γρήγορο διάβασμα στις αρνητικές κριτικές του skroutz θα σας λύσεις όλες τις απορίες. @dio7 Να τους ρωτήσεις και το ποιός καλύπτει την περίπτωση ζημιάς κατά τη μεταφορά καθώς δεν αναφέρεται κάτι στους όρους χρή- σης. Για καλό και για κακό, τράβα βίντεο καθώς ανοίγεις το κουτί.
Looter Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Είναι ιεροσυλία να συγκρίνετε την εγγύηση του Amazon με αυτή ενός skroutzomagazou ρε παιδιά. Για μικρές χρηματικές διαφορές αξίζει να συνεκτιμάτε το κομμάτι εγγύηση καθώς το μαγαζί από το skroutz μπορεί να μην υπάρχει σε 2-3 χρόνια για να σας υποστηρίξει ενώ το Amazon είναι παγκόσμια σταθερά στο retail. Φιλικά 1
Themos3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Είναι ιεροσυλία να συγκρίνετε την εγγύηση του Amazon με αυτή ενός skroutzomagazou ρε παιδιά. Για μικρές χρηματικές διαφορές αξίζει να συνεκτιμάτε το κομμάτι εγγύηση καθώς το μαγαζί από το skroutz μπορεί να μην υπάρχει σε 2-3 χρόνια για να σας υποστηρίξει ενώ το Amazon είναι παγκόσμια σταθερά στο retail. Φιλικά Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, αν και αμαζονάκιας, υπάρχουν και πολλά αξιοπρεπέστατα Ελληνικά μαγαζιά, με συνέταιρο/αφεντικό το κράτος, που πραγματικά είναι πελατοκεντρικά και αξίζει να δώσεις και το κάτι παραπάνω από το να τα πάρει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. 5
stelioss_1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 8 Kg. Product Dimensions, 18 x 47 x 66 cm κρίμα ρε παιδιά.. κοντά ειναι! Αλλά αυτό είναι στο κουτί? Χειραποσκευές να είναι 55cm x 40cm x 20cm
ASDIC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες ειμαι Αγγλια και εχω Αμαζον πριμε. Θελω να αγρασω την οθονη αλλα μοναδικος ενδοιασμος μου ειναι κατα ποσο καλα θα αποδιδει η υπερχρονισμενη RX 470 που εχω. Ναι ξερω θελω αναβαθμιση. Μου ειναι σαν γαντι η οθονη αλλα η καρτα γραφικων θα τραβηξει ? 199 λιρες την εχει το Αμαζον
iakoboss7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 μπα... το πολυ πολυ θα παιζεις σε 1080p με gpu scaling (απο amd drivers) centered και θα ειναι σαν να εχεις 24αρα...
ASDIC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δλδ δεν υπαρχει περιπτωση να παιζω 60Hz στα 1440p ?
iakoboss7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 αλλο hz αλλο fps.εδω καλα καλα δεν βγαζει 60fps σε 1080p σε AAA τιτλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις