Philippe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) HDMI του 2011 Με HDMI από laptop συνήθως υπάρχει περιορισμός στα 165MHz. Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί αφού το πρότυπο στην έκδοση 1.4 υποστηρίζει παραπάνω, πάντως αυτή είναι η max δυνατότητα του single-link. Η μόνη λύση για να έχεις 1440p ανάλυση είναι να κατεβάσεις το ρυθμό ανανέωσης στα 30 με 40Hz. Ψάξε για custom resolution με cvt-rb. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2017 από Philippe
stelioss_1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θα ήθελα κάποιος να μου πει ακριβός διαστάσεις κουτιού Και kg ! Διαστάσεις να δω αν μπορείς να πάει χειραποσκευη στο αεροπλάνο! Ευχαριστώ. !!όσο για το λινκ στο skroutz τέλος δεν υπάρχει ποια!
ilos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θα ήθελα κάποιος να μου πει ακριβός διαστάσεις κουτιού Και kg ! Διαστάσεις να δω αν μπορείς να πάει χειραποσκευη στο αεροπλάνο! Ευχαριστώ. !!όσο για το λινκ στο skroutz τέλος δεν υπάρχει ποια! https://www.priveshop.gr/product/12005341/PERIFEREIAKA/OTHONES/AOC-Q3279VWF-31-5-QUAD-HD-MVA-Q3279VWF κατόπιν παραγγελίας πλέον (έπεσε και 6 ευρώ πιο κάτω).
dimus1985 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θα ήθελα κάποιος να μου πει ακριβός διαστάσεις κουτιού Και kg ! Διαστάσεις να δω αν μπορείς να πάει χειραποσκευη στο αεροπλάνο! Ευχαριστώ. !!όσο για το λινκ στο skroutz τέλος δεν υπάρχει ποια! Whaaaaaaat? χαχααχ..Φιλε μου λες να χωραει 32αρα με το κουτι της στο ντουλαπακι ή μπροστα στα ποδια σου?Εκτος αν εισαι πιλοτος και βαλεις το κουτι για καθισμα
eaglos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Με αναμμένα φώτα στον περίγυρο και οι ματ έχουν αντανακλάσεις.. πόσο μάλλον αν περάσει και από φωτογραφική μηχανή. Μια εικόνα 1000 λέξεις. Συγκριτικά με 1 2 και με τη φωτό που ανέβασε το παιδί πιο πριν, είσαι καλύτερα ή χειρότερα με το φωτισμό που έχεις στο χώρο σου; -- Το κατοπιν παραγγελίας στα skroutzομάγαζα = θα σε πάρουν τηλ 4 μήνες μετά για να σου πουν ότι δεν τη φέρνουν. Άσε, καλύτερα από amazon με +25 Ευρώ και ψυχικά ήρεμος.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Την εικόνα έχω να στην δώσω αλλά θα παραπλανηθείς περισσότερο φίλε μου, Όταν έχεις ένα Glossy monitor δεν βάζεις πλάτη παράθυρα η άλλες πηγές, Εγώ με ένα φως από πάνω μου δεν έχω καθόλου ανακλάσεις. Αλλά αυτός είναι ο δικός μου χώρος. Επίσης η φώτο εχει τραβηχτεί με τις ζελατίνες ακόμα. 2
iakoboss7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 καλο θα ηταν να μην χτυπαει ο αερας απο το pc πανω στην οθονη... 1
Philippe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως την πήρε κανείς που είχε ίδιας ανάλυσης 27άρα να μας πει πώς του φαίνεται με το χαμηλότερο ppi?
Themos3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 https://www.priveshop.gr/product/12005341/PERIFEREIAKA/OTHONES/AOC-Q3279VWF-31-5-QUAD-HD-MVA-Q3279VWF κατόπιν παραγγελίας πλέον (έπεσε και 6 ευρώ πιο κάτω). Γνώμη για το μαγαζί κανείς? Δυσκολέυομαι να κατανοήσω πως ένα μετρίου μεγέθους μαγαζί μπορεί να βγαίνει σ αυτή την τιμή. Το "κατόπιν παραγγελίας" βέβαια δεν είναι τόσο ενθαρρυντικό οτι θα παραλάβει κανείς σ αυτή την τιμή. Ενδεχομένως το εύρος 240-260 να είναι και η σταθερή τιμή της οθόνης στην αγορά οπότε δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη να την παραγγείλει κάποιος σήμερα από amazon εκτός αν είναι ανάγκη... Υ.Γ. Απορώ πως κρατιέμαι και δεν κάνω το click τόσες μέρες που την έχω στο καλάθι... με στέλνουν και mail οι αλήτες να μου το υπενθυμίζουν....
eaglos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Γνώμη για το μαγαζί κανείς? Το "κατόπιν παραγγελίας" βέβαια δεν είναι τόσο ενθαρρυντικό οτι θα παραλάβει κανείς σ αυτή την τιμή Ρίξε μια ματιά στις αρνητικές κριτικές. Το "κατόπιν παραγγελίας" σημαίνει ότι μπορεί να μην παραλάβεις καν. Γενικά το νόημα του μαγαζιού είναι να την έχει διαθέσιμη να τη δεις, να την πάρεις επιτόπου και να τρέξει αυτό αν χρειαστεί η εγγύηση. Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω και η οθόνη πρέπει να έρθει από εξωτερικό και να τρέξεις εσύ με την εγγύηση, τότε την παίρνεις και μόνος σου από amazon. 1
mcgerger Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να προβάλει ταυτόχρονα 2 σήματα από 2 πηγές/εισόδους, δηλαδή σαν split screen, π.χ. από HDMI και VGA όταν έχεις 2 PC; Δεν το βρήκα κάπου στο ψάξιμο που έκανα... Μήπως μπορεί κάποιος να ελέγξει το παραπάνω, μια που τώρα έχουν έρθει και στα χέρια σας; Ευχαριστώ!
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 τελικα παιδια οσοι την λαβατε και την δουλεψατε πιστευετε αξιζει ετσι?? θεωρω με αυτά π ειδα ότι ειναι vfm αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις