Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] AOC Q3279VWF 32in QHD Freesync με 250€ @ amazon.co.uk (pre-order)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με τη βάση, δεν κουμπώνει η βίδα σωστά!

και γω την πρώτη φορά έτσι νόμιζα αλλά θέλει μια μικρή κλίση στην αρχή και να κουμπώσει το κλιπ καλά ...αν μπει το κλιπ μετά μπαίνει η βίδα εύκολα 

• Απαντ. 535
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάμε για σοβαρό εργαλείο! μόλις μου ήρθε... στα windows ρε παιδιά μπορώ να κάνω scalling? δυστυχως το laptop σηκώνει μεχρι 1920 μου φαίνεται!

Δημοσ.

Πάντως στα ~250 που ήρθε η συγκεκριμένη Ελλάδα όπως και τα 170-180 της Dell SE2717H είναι τα μόνα monitor που αξίζουν τα λεφτά τους.

Δημοσ.

παει να βοηθησει καποιος και ο αλλος σπαζετε κιολα...

τεσπα ας παει να φτιαξει αλλου κανα θεμα με το προβλημα του, δεν εχει να κανει με το μονιτορ αλλα με το λαπτοπ του.

Δημοσ.

παει να βοηθησει καποιος και ο αλλος σπαζετε κιολα...

τεσπα ας παει να φτιαξει αλλου κανα θεμα με το προβλημα του, δεν εχει να κανει με το μονιτορ αλλα με το λαπτοπ του.

Έχω στείλει inbox να ξέρεις. Από που προέκυψε ότι σπάστηκα? Ίσα ίσα εκτιμώ τον χρόνο του ανθρώπου!

Λοιπόν παιδιά είναι 540M Nvidia ή κάρτα και Intel 3000 στο Mainboard. Το laptop είναι ένα Turbo X του 2011! ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια όλους!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βάσιμες υποψίες ότι η HDMI είναι παλιά και δεν υποστηρίζει πάνω από 1920Χ1200... :(

Δημοσ.

Παιδιά παίζει να ρίξω και εγώ παραγγελία τελικά.

Πόσο χρόνο σας πήρε μέχρι να έρθει Ελλάδα;

7 μέρες απο αποστολή!

Δημοσ.

Οποιος μπορεσει ας ανεβασει φωτογραφιες με αναμενα φωτα στον περιγυρο, να δουμε πως παει με αντανακλασεις.

• Like 2
Δημοσ.

Με αναμμένα φώτα στον περίγυρο και οι ματ έχουν αντανακλάσεις..

πόσο μάλλον αν περάσει και από φωτογραφική μηχανή.

Τεσπα η οθόνη είναι Glossy τα είπαμε αυτά,εγώ που δουλεύω και MacoS η ζωντάνια των χρωμάτων είναι ότι πιο κοντά σε iMac εχω δει.

Είναι τίμια για τα χρήματα της,λόγω μεγέθους οι άκρες έχουν μικρή απόκλιση στην γωνία θέασης,ανάλογα πάντα και την απόσταση εγώ την εχω στα 50-75 cm.

Αυτές τις μέρες παίζω το COD με μια RX 580 και Freesync στα 75Mhz και 2560x1440 και πολύ πιο ξεκούραστα από την προηγούμενη TN.

Όταν είσαι όρθιος έχει μια μπλε απόχρωση όλη η οθόνη χωρίς όμως να αντικατοπτρίζει την ποιότητα απεικόνισης αλλά την μικρή γωνία θέασης.

Το μενού της έχει ικανοποιητικές ρυθμίσεις κ δύσκολα κανείς δεν θα βρει το επιθυμητό - υποκειμενικό προφίλ του.

Αυτά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...