mpokwsths Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Λάθος. Το Amazon και για ΚΑΝΕΝΑ σου την αλλάζει. Ή σου επιστρέφει τα λεφτά. 1
p_under Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 οχι για την διαφορα αλλα γιατι ισως απλα την αγορασαμε στην νορμαλ τιμη της ενω μπορει να παιξει και πιο χαμηλα λιγο πιο μετα! το θετικο ειναι οτι το αμαζον εχει τρομερη εγγυηση, πχ η aoc θελει 3-5 pixel για να στην αλλαξει, το αμαζον και για 1 την αλλαζει συμφωνώ απόλυτα και στα δύο που γράφεις, και αυτοί είναι οι λόγοι που λέω, οκ δεν πειράζει. 1
eaglos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ποσο πιο χαμηλα να παει βρε παιδια; 240 Ευρω εχουν κατι 24'' 1080p... Μια χαρα την πηρατε και μακαρι να σας βγει καλο το πανελ. Σιγα μη τζογαρεις για 5 ευρω με το καθε σκρουτζομαγαζο. 2
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 ε ενταξει για 4 euro σιγα 262 πλερωσα εγω, τι φαση?
iakoboss7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 ναι 262 δωσαμε, και μερικοι που προλαβαν την πρωτη μερα κανα 5ευρω λιγοτερο...και παλι καλυτερα απο amazon αφου σου αλλαζει τα παντα σχεδον χωρις λογο.αν ομως επεφτε στα 200 ελλαδα (λεμε τωρα) τοτε ναι θα ειχαμε κανει βιαστικη επιλογη.
eaglos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 σαφως... αλλα αν επεφτε στα 200? Προσωπικά θα την αγόραζα και στα 280 Ευρώ, με την προϋπόθεση να ήταν αξιόπιστο το κατάστημα. Από κατάστημα με εμπειρίες σαν αυτές που έχει το συγκεκριμένο που αναφέρθηκε πιο πάνω, ούτε στα 10 Ευρώ δεν την αγόραζα. 1
papars Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 @atonioz Καλορίζικη. Μη μου πεις ότι με κλειστά τα φώτα έχεις αυτές τις αντανακλάσεις;! Ο κύριος λόγος που δυσκολεύομαι να αγοράσω μόνιτορ ή τηλεόραση την εποχή αυτή. Είναι τόσο γυαλιστερά σαν καθρέπτης.
zakailiou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αν και δεν υπάρχουν πια ... εξαρτάται το μοντέλο. Υπήρχαν Πάνυ με εξαιρετική απόδοση που δεν τις φτάνουν οι σημερινές. 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αν και δεν υπάρχουν πια ... εξαρτάται το μοντέλο. Υπήρχαν Πάνυ με εξαιρετική απόδοση που δεν τις φτάνουν οι σημερινές. πανυ? καλη μαρκα ειχα μερικες πανυ σπιτι αλλα εκαιγαν πολυ ρευμα και εμεινα πανυ με πανυ :P Παντως αυτή του θεματος ειναι ωραιο εργαλειο και αν ειχα χωρο στο γραφειο μου θα την επαιρνα.
atonioz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ο κύριος λόγος που δυσκολεύομαι να αγοράσω μόνιτορ ή τηλεόραση την εποχή αυτή. Είναι τόσο γυαλιστερά σαν καθρέπτης. προσωπική άποψη και μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας την συγκεκριμένη δεν την θεωρώ καθόλου glossy (- ίσα ίσα το αντίθετο!) Μέτρο σύγκρισης είναι προηγούμενη full hd 32 LG tv-monitor και επίσης με την touch οθόνη του insipiron 5579 και άλλες οθόνες της δουλειάς π.χ samsung S22C350H
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ο κύριος λόγος που δυσκολεύομαι να αγοράσω μόνιτορ ή τηλεόραση την εποχή αυτή. Είναι τόσο γυαλιστερά σαν καθρέπτης. Νομίζω όλοι πρέπει να περνάμε από glossy monitor (κατά προτίμηση φτηνό) μια φορά στη ζωή μας. Έτσι για να μας φύγει η δίψα για τα ζωντανότερα χρώματα (που είναι η πρώτη "wow" θετική εντύπωση) και να αντιληφθούμε ότι αυτά τα πράματα σε στραβώνουν. Ωραία για προθήκες καταστημάτων [συνήθως με στρατηγικά τοποθετημένο φωτισμό, προς αποφυγή αντανακλάσεων]. Στην πραγματική χρήση όμως... άστα να πάνε Τους πρώτους 2-3 μήνες χαζοχαιρόμουν με τη ζωντάνια του glossy, εδώ και ενάμισο χρόνο μουντζώνομαι και αποταμιεύω για άλλη οθόνη Για να το πω λίγο... σεξιστικά, η glossy οθόνη είναι η παροιμιώδης συναισθηματικά ανισόρροπη όμορφη κοπέλα που ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ. Αλλά θα έκανες του κεφαλιού σου έτσι κι αλλιώς. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. ΥΓ: Δεν το αναφέρω για την συγκεκριμένη οθόνη, δεν ξέρω τί είναι, αλλά σαν γενικό κανόνα.
eaglos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ..μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας την συγκεκριμένη δεν την θεωρώ καθόλου glossy (- ίσα ίσα το αντίθετο!) Αναμένουμε φωτογραφίες με τις κανονικές συνθήκες φωτισμού που έχεις στο χώρο σου.
cineaste Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έχω πρόβλημα με τη βάση, δεν κουμπώνει η βίδα σωστά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις