Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi note 4x vs xiaomi redmi 4x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πάρω ένα από τα δύο για τον πατέρα μου αλλά το budget μου είναι περιορισμένο στα 130 ευρώ αντε 135 που έχει το note. Οπότε ρωτάω τι είναι προτιμότερο και γιατί? Να πάρω το redmi 4x με 32 GB αποθηκευτικό χώρο αλλά με κατώτερο επεξεργαστή η note 4x με 16 GB χώρο και καλύτερο επεξεργαστή? Η διαφορά τους στην τιμή είναι στο 2-3 ευρώ. Τα έχετε δοκιμάσει γνωρίζετε αν έχουν διαφορά αισθητή? Δεν θέλω να πάω σε άλλη μάρκα γτ είμαι ευχαριστημένος άπο το δικό μου εδώ και 1.5 χρόνο.

Δημοσ.

Καλύτερα το note.

Καλύτερος επεξεργαστής με καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία.

Όσο για την sd στο Android 7.0 υπάρχει το να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή', η οποία βρίσκεται στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' και κάτω από την κατηγορία 'Εφαρμογές'.

Ενεργοποιώντας την, δίνουμε στην ουσία τη δυνατότητα σε όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε να μεταφερθούν σε εξωτερική μνήμη είτε αυτές το υποστηρίζουν επίσημα είτε όχι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι αναγκαστικά θα λειτουργούν όλες με αυτό τον τρόπο.

Λογικά αυτό λειτουργεί και σε συσκευές που αναγνωρίζουν USB στικάκια ως εξωτερική μνήμη.

Δημοσ.

Τελικά πήρα το redmi 4x γτ και Δν ήθελα να μπλέξω με sd κάρτες και λόγω μεγέθους μιας και το δικό μου redmi note 3 pro του φάνηκε μεγάλο στο χέρι. Τώρα περνάω εφαρμογές και φώτογραφιες. Ελπίζω να είναι οκ. Μου ήρθε με to miui 8 και από τι βλέπω αν κάνω αναβάθμιση Δν λέει τπτ για miui 9.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει αλλά μέσα μου έχει το miui 8 και έκδοση 6 Android. Αν είναι να κάνω update πάντως συνεχίζει και μου λέει για miui 8 πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητό φοράει τώρα miui 8.2-8.2.12.0(MAMMIEA) και το update που μπορώ να κάνω λέει v8.5.2.30, αυτά γράφει.

8.5.2.0 σου βγάζει update και όχι v8.5.2.30. Κάντην. Μετά θα σου βγάλει κι άλλη κάντην κι αυτή, Κάντες όλες μέχρι να φτάσεις στον 9.0.3.0 (ίσως και 9.0.5.0 που βλέπω ότι άρχισε να δίνεται σε κάποιους σήμερα). Στοκ ήταν το τηλέφωνο. Το είχε κανα 2μηνο τουλάχιστον το μαγαζί για αυτό η παλιά έκδοση και η μπαταρία ήταν σχετικά πεσμένη. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Προχώρα με τα updates.

Δημοσ.

Εγώ νόμιζα ότι όσο και να είναι παλιά η ρομ που έχει όταν είναι για αναβάθμιση πρέπει να βγάζει την τελευταία που υπάρχει αυτή την εποχή. Πιστεύετε θα είναι πιο καλα με τα νέα update? Η να το αφήσω όπως έχει μιας και είναι ευχαριστημένος ο πατέρας μου όπως έχει? Φοβάμαι μην έχει τπτ bugs και δεν είναι τόσο smooth το κινητό ως έχει τώρα.

Δημοσ.

Καλημέρα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ξέρει κανείς εάν αυτό έχει την 800αρα

https://phonegallery.gr/kinita/xiaomi/xiaomi-redmi-note-4-64gb-dual-black-snapdragon/

. Στο τηλ μου είπαν ότι είναι η global έκδοση, έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο, ευρωπαϊκό φορτιστή αλλά δεν γράφει στο κουτί τις μπάντες για να μου πουν με σιγουριά. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ξέρει κανείς εάν αυτό έχει την 800αρα

https://phonegallery.gr/kinita/xiaomi/xiaomi-redmi-note-4-64gb-dual-black-snapdragon/

. Στο τηλ μου είπαν ότι είναι η global έκδοση, έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο, ευρωπαϊκό φορτιστή αλλά δεν γράφει στο κουτί τις μπάντες για να μου πουν με σιγουριά. Ευχαριστώ.

Κατα 99.9% την εχει. Δες το σχετικο νημα που λενε τον κωδικο που πρεπει να υπαρχει πανω στο κουτι εαν θελεις να εισαι σιγουρος.

Ρωτησε εαν ειναι απο την Infoquest ή δικη τους εισαγωγη (που δικη τους ειναι 99,999%).

Η infoquest το 4 το ονομαζει κακώς 4Χ. Μαλακια της γιατι εχει μπερδεψει ολο τον κοσμο στην Ελλαδα. Ισως και επιτηδες!

Επισημα η Xiaomi το 4Χ που βγαζει ειναι αυτο που δεν εχει την 800αρα και δεν ειναι με τον snapdragon ενώ το 4 εχει την 800αρα με τον snapdragon.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ, αυτό ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. 2016102 το βρήκα.

Τλκ έχει την 800αρα για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά από εκεί. Και τώρα το δίλημμα 3/32 η 4/64? Με Rn3 pro 2/16 και είμαι οκ πάντως μέχρι στιγμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...