xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 ...ελπίζω να το έβαλα στο σωστό τόπικ. Έχει κανείς ιδέα πως παίρνω username και password για το soulseek? Κατέβασα κατευθείαν το πρόγραμμα, το τρέχω αλλά δεν συνδέεται (προφανώς επειδή δεν έχω το username). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxtor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Βάλε ένα τυχαίο username..και θα συνδεθεί.Πρεπει να εχεις την τελευταία εκδοση 1.52 υποψην! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Tην 1.52 έχω! Του βάζω username αλλά δεν συνδέεται. Ευχαριστώ πάντως! Καμία άλλη ιδέα? (Firewall έχω αλλά του επιτρέπει να συνδεθεί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Ωπ! Sorry! Συνδέθηκε τελικά! Ευχαριστώ φίλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.